marekew 21.02.10, 15:28 Czy ktos wie jak dlugo czeka sie teraz na operacjie u dr Beaty Kaczmarek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000rossi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 10.03.10, 03:05 witam ja przeszlam opreracje zeza i jestem na maxa zadowolona...z racji ze nie bywam tu czesto podaje gg20359791...podam wam namiary i cene ...ja milam ten problem przez 21 lat i juz od 5 miesiecy go nie mam:::):):):):...pozdrawiam Odpowiedz Link
maska_pl Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 10.03.10, 08:38 Prywatnie szybciutko - miesiąc, maksymalnie 2msc, ale z NFZ terminy zdaje się są coś na 2012 a może już nawet 2013, ostatnio były podobno jakieś cięcia i kolejka się wydłużyła. Odpowiedz Link
mama-aaa Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 14.03.10, 17:27 Pani Doktor Kaczmarek przyjmuje od ręki, ma do pomocy asystentkę, super obsługa - nie ma żadnych kolejek, cena wizyty standardowa 100zł, Kraków , Armii Krajowej 5, Scanmed, polecam wszystkim gorąco, zadowolona mama-aaa Odpowiedz Link
haniarog Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 24.03.10, 13:43 Ja jezdze do Pani doktor Kaczmarek do Centrum Leczenia Zeza w Krakowie, na ul. Bociana 4. Piekne wnetrzna, bardzo przestronnie, mnostwo miejsca dla dzieci do zabawy, swietny sprzet. Pani doktor ma swoja strone internetowa www.leczeniezeza.pl gdzie jest mnostwo informacji, zdjecia, porady itp. Goraco polecam Odpowiedz Link
mamusia_kasi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 24.03.10, 14:47 -Piękne wnętrza Tak, to na pewno w wyborze lekarza, zwłaszcza dla dziecka, jest najważniejsze. Pal licho, że ucieka się do dennej i nachalnej reklamy, w gabinecie miała remont więc na stówę jest super:) -Bardzo przestronne Może wynajmie halę wielką jak supermarket - będzie jeszcze przestronniej?:) -Mnóstwo miejsca dla dzieci i zabawy W końcu na wizycie u lekarza fun jest najważniejszy, nie?:) Dorośli też mogą się bawić?:) -Świetny sprzęt A na jakiej to podstawie? -Ma swoją stronę internetową To wielki wyczyn!:) -Mnóstwo informacji, zdjęcia,porady Szkoda, że nie ma informacji jak lepiej reklamować się w internecie:) Pozdrawiam wszystkie mamy! Odpowiedz Link
maska_pl Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 09:59 I po co ten sarkazm i głupie komentarze? Czy temu ma służyć to forum? Ja np. bardzo doceniłam to, że jest miejsce dla dzieci do zabawy gdy przyszło nam czekać ponad pół godziny po kropelkach, a do tego musiałam zając się młodszą córką - bo starsza mogła zająć się zabawą zamiast marudzeniem ile jeszcze trzeba czekać. Wiadomo jednak, że nie tym kierowałam się przy wyborze lekarza. Natomiast jeśli chodzi o kompetencje to po dwóch latach krążenia po różnych stabologach (włączając w to dr Wójcik i dr Jochan) dopiero dr Kaczmarek odkryła, że zez mojej córki to zez cykliczny. (gdyby ktoś zainteresował się tematem to ostrzegam, że na polskich stronach www niewiele można znaleźć pod tym hasłem) Odpowiedz Link
mamusia_kasi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 10:33 To znaczy, że im rzadsze i wyszukane medyczne zjawisko lekarz zaobserwuje,wybada, doszuka się siedemnastego dna i powie, że takie przypadki to tylko w Londynie to jest superekstacudogenialny? Sarkazm to wyraz mojej totalnej rozpaczy jak czytam posty typu: "Dr Kaczmarek jest wspaniała bo ma wspaniały gabinet".... Szkoda, że to forum schodzi na takie psy, że nie ma merytorycznych argumentów, a jedynie walka z wiatrakami czyli z nachalną i denną reklamą. Odpowiedz Link
maska_pl Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 10:57 Nikt nie powiedział, że tylko w Londynie (my jesteśmy rodowitymi Polakami), tyle że trzeba być na tyle oczytanym i oblatanym w temacie, żeby wiedzieć, że coś takiego się zdarza, a na tyle dociekliwym żeby nie wnioskować o zezie tylko na podstawie tego co widzi się na wizycie. Absolutnie nie próbuję tej pani dr reklamować, a tylko piszę jakie są nasze doświadczenia, tak jak pewnie wszyscy rodzice. Jeśli chodzi o merytoryczne argumenty to chyba większość rodziców nie jest na tyle zaznajomionych z tematem, żeby takie dyskusje prowadzić. Zresztą mi też wydawało się, że przeczytałam już na temat zeza wszystko co się dało, a w chwili obecnej - wiem że nic nie wiem - i żadnych porad nie podejmuję się udzielać. A forum potrzebne jest chyba również po to żeby wylać swoje smutki i żale, albo podzielić się radością. Poza tym mam wrażenie, że to właśnie wzajemne obrzucanie się błotem i bezsensowne przepychanki kto ma rację psują atmosferę każdego forum. Odpowiedz Link
mamusia_kasi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 12:01 Mamy na tym forum aż nadto do czynienia ze zjawiskiem, a właściwie próbą, przedstawiania dr Kaczmarek jako lekarza idealnego, rewelacyjnego, siódme cudo. Jedna sprawa to taka, że takich ludzi nie ma bo człowiek to istota omylna z natury, a druga to metoda, z jaką się tu ową panią przedstawia. Rodzi to, w mojej opinii uzasadnione, podejrzenie o stosowanie elementów marketingu szeptanego (viral marketing), który jest już dziś po prostu jednym z narzędzi promocji i rozpowszechniania pozytywnego wizerunku produktu. Tyle, że w wykonaniu osób pokroju aniamrek, haniaorg itp. jest to wyraźna amatorszczyzna z jednego powodu: jest niewiarygodne bo nie ma rzeczy tak wspaniałych i tak świetnych,a że przypominają tylko przesłodzony tort z toną kremu. Taki prosty wniosek, który z pewnością wysnuło wiele osób mających choć nieco pojęcia o marketingu. Kolejny wniosek jest taki, że zrobić to może owej pani doktor więcej złego niż dobrego bo ludzką rzeczą jest podejrzewać, a w tym wypadku podejrzenia nasuwają się same. Odpowiedz Link
nawoj29 do maski 28.03.10, 00:52 Nie denerwuj się tak. Internet to "globalna wioska" i zawsze może znaleźć się ktoś, kto będzie będzie próbował przeforsować swoje racje, krytykując przy tym innych. mamusiakasi może lgować się pod różnymi nickami i uprawiać swoją politykę, kto jej zabroni? Dla niej idealnym lekarzem jest dr Jochan i najwyraźniej denerwuje ją, gdy ktoś chwali innego lekarza. Przy takich praktykach trudniej będzie nowo-wchodzącym na forum wyrobić sobie opinie, ale niestety tak działają fora internetowe. Przy okazji - pozdrawiam i cieszę się, że u Was leczenie idzie w dobrym kierunku. Odpowiedz Link
mamusia_kasi Re: do maski ??? 28.03.10, 11:16 Nawoj29, przeczytaj raz jeszcze to, o czym napisałam i może przeanalizuj bez emocji bo na razie to jest jakiś język niezrozumiały (zrozumiały wyłącznie dla Ciebie). Odpowiedz Link
maska_pl Re: do maski 28.03.10, 13:32 Również pozdrawiam wiosennie. Akurat się nie denerwuję, bo posty takie jak powyżej wywołują u mnie co najmniej rozbawienie, a że na ten akurat postanowiłam odpowiedzieć... Odpowiedz Link