Dodaj do ulubionych

dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow

21.02.10, 15:28
Czy ktos wie jak dlugo czeka sie teraz na operacjie u dr Beaty
Kaczmarek?
Obserwuj wątek
    • a000rossi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 10.03.10, 03:05
      witam ja przeszlam opreracje zeza i jestem na maxa zadowolona...z
      racji ze nie bywam tu czesto podaje gg20359791...podam wam namiary i
      cene ...ja milam ten problem przez 21 lat i juz od 5 miesiecy go
      nie mam:::):):):):...pozdrawiam
    • maska_pl Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 10.03.10, 08:38
      Prywatnie szybciutko - miesiąc, maksymalnie 2msc, ale z NFZ terminy zdaje się są coś na 2012 a może już nawet 2013, ostatnio były podobno jakieś cięcia i kolejka się wydłużyła.
    • mama-aaa Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 14.03.10, 17:27
      Pani Doktor Kaczmarek przyjmuje od ręki, ma do pomocy asystentkę, super obsługa
      - nie ma żadnych kolejek, cena wizyty standardowa 100zł, Kraków , Armii
      Krajowej 5, Scanmed, polecam wszystkim gorąco, zadowolona mama-aaa
      • haniarog Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 24.03.10, 13:43
        Ja jezdze do Pani doktor Kaczmarek do Centrum Leczenia Zeza w
        Krakowie, na ul. Bociana 4. Piekne wnetrzna, bardzo przestronnie,
        mnostwo miejsca dla dzieci do zabawy, swietny sprzet. Pani doktor ma
        swoja strone internetowa www.leczeniezeza.pl gdzie jest mnostwo
        informacji, zdjecia, porady itp. Goraco polecam
        • mamusia_kasi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 24.03.10, 14:47
          -Piękne wnętrza

Tak, to na pewno w wyborze lekarza, zwłaszcza dla dziecka, jest najważniejsze.
          Pal licho, że ucieka się do dennej i nachalnej reklamy, w gabinecie miała remont
          więc na stówę jest super:)

-Bardzo przestronne
          Może wynajmie halę wielką jak supermarket - będzie jeszcze przestronniej?:)

-Mnóstwo miejsca dla dzieci i zabawy
          W końcu na wizycie u lekarza fun jest najważniejszy, nie?:)
          Dorośli też mogą się bawić?:)

-Świetny sprzęt
          A na jakiej to podstawie?

-Ma swoją stronę internetową
          To wielki wyczyn!:)

-Mnóstwo informacji, zdjęcia,porady
          Szkoda, że nie ma informacji jak lepiej reklamować się w internecie:)

Pozdrawiam wszystkie mamy!
          • maska_pl Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 09:59
            I po co ten sarkazm i głupie komentarze? Czy temu ma służyć to forum?

Ja np. bardzo doceniłam to, że jest miejsce dla dzieci do zabawy gdy przyszło
            nam czekać ponad pół godziny po kropelkach, a do tego musiałam zając się młodszą
            córką - bo starsza mogła zająć się zabawą zamiast marudzeniem ile jeszcze trzeba
            czekać.
            Wiadomo jednak, że nie tym kierowałam się przy wyborze lekarza.
            Natomiast jeśli chodzi o kompetencje to po dwóch latach krążenia po różnych
            stabologach (włączając w to dr Wójcik i dr Jochan) dopiero dr Kaczmarek odkryła,
            że zez mojej córki to zez cykliczny. (gdyby ktoś zainteresował się tematem to
            ostrzegam, że na polskich stronach www niewiele można znaleźć pod tym hasłem)
            • mamusia_kasi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 10:33
              To znaczy, że im rzadsze i wyszukane medyczne zjawisko lekarz
              zaobserwuje,wybada, doszuka się siedemnastego dna i powie, że takie przypadki to
              tylko w Londynie to jest superekstacudogenialny?
              Sarkazm to wyraz mojej totalnej rozpaczy jak czytam posty typu: "Dr Kaczmarek
              jest wspaniała bo ma wspaniały gabinet"....
              Szkoda, że to forum schodzi na takie psy, że nie ma merytorycznych argumentów, a
              jedynie walka z wiatrakami czyli z nachalną i denną reklamą.
              • maska_pl Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 10:57
                Nikt nie powiedział, że tylko w Londynie (my jesteśmy rodowitymi Polakami), tyle że trzeba być na tyle oczytanym i oblatanym w temacie, żeby wiedzieć, że coś takiego się zdarza, a na tyle dociekliwym żeby nie wnioskować o zezie tylko na podstawie tego co widzi się na wizycie.

Absolutnie nie próbuję tej pani dr reklamować, a tylko piszę jakie są nasze doświadczenia, tak jak pewnie wszyscy rodzice.
                Jeśli chodzi o merytoryczne argumenty to chyba większość rodziców nie jest na tyle zaznajomionych z tematem, żeby takie dyskusje prowadzić. Zresztą mi też wydawało się, że przeczytałam już na temat zeza wszystko co się dało, a w chwili obecnej - wiem że nic nie wiem - i żadnych porad nie podejmuję się udzielać.
                A forum potrzebne jest chyba również po to żeby wylać swoje smutki i żale, albo podzielić się radością.

Poza tym mam wrażenie, że to właśnie wzajemne obrzucanie się błotem i bezsensowne przepychanki kto ma rację psują atmosferę każdego forum.
                • mamusia_kasi Re: dr n.med.Beata Kaczmarek Krakow 27.03.10, 12:01
                  Mamy na tym forum aż nadto do czynienia ze zjawiskiem, a właściwie próbą,
                  przedstawiania dr Kaczmarek jako lekarza idealnego, rewelacyjnego, siódme cudo.
                  Jedna sprawa to taka, że takich ludzi nie ma bo człowiek to istota omylna z
                  natury, a druga to metoda, z jaką się tu ową panią przedstawia. Rodzi to, w
                  mojej opinii uzasadnione, podejrzenie o stosowanie elementów marketingu
                  szeptanego (viral marketing), który jest już dziś po prostu jednym z narzędzi
                  promocji i rozpowszechniania pozytywnego wizerunku produktu. Tyle, że w
                  wykonaniu osób pokroju aniamrek, haniaorg itp. jest to wyraźna amatorszczyzna z
                  jednego powodu: jest niewiarygodne bo nie ma rzeczy tak wspaniałych i tak
                  świetnych,a że przypominają tylko przesłodzony tort z toną kremu. Taki prosty
                  wniosek, który z pewnością wysnuło wiele osób mających choć nieco pojęcia o
                  marketingu. Kolejny wniosek jest taki, że zrobić to może owej pani doktor więcej
                  złego niż dobrego bo ludzką rzeczą jest podejrzewać, a w tym wypadku podejrzenia
                  nasuwają się same.
                  • nawoj29 do maski 28.03.10, 00:52
                    Nie denerwuj się tak. Internet to "globalna wioska" i zawsze może znaleźć się
                    ktoś, kto będzie będzie próbował przeforsować swoje racje, krytykując przy tym
                    innych. mamusiakasi może lgować się pod różnymi nickami i uprawiać swoją
                    politykę, kto jej zabroni? Dla niej idealnym lekarzem jest dr Jochan i
                    najwyraźniej denerwuje ją, gdy ktoś chwali innego lekarza.
                    Przy takich praktykach trudniej będzie nowo-wchodzącym na forum wyrobić sobie
                    opinie, ale niestety tak działają fora internetowe.
                    Przy okazji - pozdrawiam i cieszę się, że u Was leczenie idzie w dobrym kierunku.
                    • mamusia_kasi Re: do maski ??? 28.03.10, 11:16
                      Nawoj29, przeczytaj raz jeszcze to, o czym napisałam i może przeanalizuj bez
                      emocji bo na razie to jest jakiś język niezrozumiały (zrozumiały wyłącznie dla
                      Ciebie).
                    • maska_pl Re: do maski 28.03.10, 13:32
                      Również pozdrawiam wiosennie. Akurat się nie denerwuję, bo posty takie jak powyżej wywołują u mnie co najmniej rozbawienie, a że na ten akurat postanowiłam odpowiedzieć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka