agata.jagoda 08.07.06, 11:08 Mam pytanie. jak trafić do dr Zamłyńskiej na wizytę finansowaną z NFZ? czy wystarczy skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu czy może od innego lekarza okulisty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: DR ZAMŁYŃSKA-LECZENIE Z NFZ 09.07.06, 20:55 Mnie operowala dr Zamlynska i poszlam do niej prywatnie, do jej gabinetu na ul. Chmielną 126. Oczywiscie za ta wizyte zaplacilam, ale p. dr juz na wstepie zaproponowala mi leczenie operacyjne w ramach NFZ. To ona kieruje na zabieg refundowany przez Fundusz Zdrowia i nie trzeba w zwiazku z tym skierowania od innego lekarza. Jesli nie mozesz zaplacic za ta pierwsza wizyte u dr Zamlynskiej (60 zl), to mozesz dostac sie do niej poprzez Fundacje "Prima", mieszczeaca sie przy ul. Oczki 6. Tu potrzebne jest skierowanie od okulisty. Poniewaz nie chcialam czekac w dlugiej kolejce, a do tego mialam fundusze na ten zabieg, to nie korzystalam z refundacji. Dr Zamlynska pracuje w szpitalu na ul. Lindleya, na oddziale okulistyki i tam tez przyjmuje w ramach NFZ. Telefon do gabinetu dr Zamlynskiej: 654 96 58, Warszawa, ul. Chmielna 126 (rog Żelaznej). Odpowiedz Link
agata.jagoda Re: DR ZAMŁYŃSKA-LECZENIE Z NFZ 10.07.06, 09:51 dziękuję ze odpowiedź. Ja już byłam na prywatnej wizycie u dr Zamłyńskiej-ale nie zaproponowała mi ona wizyty przez NFZ :( Niezbyt widzi mi się płacenie 2000+koszty wizyt, podczas gdy tak naprawdę nie zależy mi na czasie (kąt zeza jest dwustopniowy wiec też niezbyt widoczny) A poza tym-chyba wszyscy płacimy na ten NFZ-więc coś nam się od niego należy! :) Spróbuję zatem zrobić tak, jak mi radziłaś. pozdrawiam Odpowiedz Link