Dodaj do ulubionych

SZUKAM LEKARZA

08.08.05, 11:49
Obserwuj wątek
    • dagmara65 Re: SZUKAM LEKARZA 08.08.05, 11:52
      CZEŚĆ- JESTEM NOWA... ALE CHORUJĘ NA TO SAMO CO WIĘKSZOŚĆ Z WAS. JAK SIĘ
      OKAZUJE WSZYSCY DOTYCZCZASOWI LEKARZE OKAZALI SIĘ NIE SKUTECZNI W LECZENIU (DO
      TEJ PORY NIE MIAŁAM NAWET WYKONANEGO MONITORINGU OWULACJ- CO POWINNAM MIEĆ, A
      DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TYM DOPIERO Z INTERNETU) I DLATEGO SZUKAM JAKIEGOŚĆ LEKARZA,
      KTÓRY ZAJMUJE SIĘ LECZENIEM PCO ZE SZCZECINA LUB OKOLIC....
    • dagmara65 SZUKAM LEKARZA- POMÓŻCIE 08.08.05, 11:54
      CZEŚĆ- JESTEM NOWA... ALE CHORUJĘ NA TO SAMO CO WIĘKSZOŚĆ Z WAS. JAK SIĘ
      OKAZUJE WSZYSCY DOTYCZCZASOWI LEKARZE OKAZALI SIĘ NIE SKUTECZNI W LECZENIU (DO
      TEJ PORY NIE MIAŁAM NAWET WYKONANEGO MONITORINGU OWULACJ- CO POWINNAM MIEĆ, A
      DOWIEDZIAŁAM SIĘ O TYM DOPIERO Z INTERNETU) I DLATEGO SZUKAM JAKIEGOŚĆ LEKARZA,
      KTÓRY ZAJMUJE SIĘ LECZENIEM PCO ZE SZCZECINA LUB OKOLIC....
    • martyna19778 Re: SZUKAM LEKARZA 08.08.05, 21:40
      Dr Rafał Kurzawa - przymuje prywatnie w Szczecinie na Wojska Polskiego 223B
      rejestracja 0*91 486 44 28 lub kom. 691 095 749. Za wizytę 80zł. Niestety nie
      wiem, gdzie przyjmuje w ramach NFZ, nie mam już zamiaru być królikiem
      doświadczalnym leczonym jedynie w przypadku, gdy nie wykorzystano limitów:)
      Konkretny, rzeczowy, nie traktuje ludzi protekcjonalnie, udziela odpowiedzi na
      pytania, nie zbywa i nie bagatelizuje (co się często zdarza, kiedy się
      chodzi "państwowo"). Miałam przykre doświadczenia z kilkoma lekarzami, a do
      niego nie mam na razie żadnych zastrzeżeń. To ginekolog położnik, niestety nie
      jest endokrynologiem, ale zajmuje się leczeniem niepłodności i PCO nie jest mu
      obce.

• dagps Re: SZUKAM LEKARZA 09.08.05, 17:11
        szukaj jeszcze na nowym forum, bo tu bedziemy jeszcze tylko 2 lub 3 dni. pozdrawiam Dagmarko - Dagmarka:)
      • dagmara65 Re: SZUKAM LEKARZA 10.08.05, 00:18
        DZIĘKI SERDECZNE!!! JA TEŻ SIĘ LECZĘ TYLKO PRYWATNIE (NARAZIE JESZCZE MNIE
        STAĆ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka