flisy 17.11.09, 11:46 YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty masz mnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Ty 18.11.09, 14:53 Też chciałem o to zapytać Może wolisz niemiecki rock ale po angielsku? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Ty 18.11.09, 16:07 ))))))))) Mogę zaproponować niemiecką gwiazdę po francusku www.youtube.com/watch?v=c6eqcmwrQEE www.youtube.com/watch?v=hzFbjtnIXEA&feature=related Choć w moim ulubionym niemieckim brzmi też nieźle www.youtube.com/watch?v=HTaO_j8fK_g&feature=related Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Ty 18.11.09, 19:25 O jejku, nawet bardzo nie lubię. Na szczęście jak mówia francuzi, to po za mna, nie zobowiązuje nikogo Kranie, Ute Lemper nie jest przez francuzów uważana za niemkę. Nizależnie od obywatelstwa, no i z niemrockiem nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Ty 18.11.09, 20:13 I klasyka w wykonaniu "niemieckiego rocka" www.youtube.com/watch?v=lOp8Zz50f6U Odpowiedz Link
jan.kran Re: Ty 19.11.09, 00:19 Fed Ute jest tak niemiecka że bardziej nie można PPP Ale ma żal do Niemców że dopiero Ją uznali za gwiazdę jak zaistniała w innych krajach. I że Ją źle traktują ... skomplikowana historia, Widziałam kilka wywiadów z Nią , super człowiek i znakomita artystka. I mówi w moim ukochanym języku Jest kosmopolitką ale niemieckie korzenie siedzą głęboko ... Świetnie Ją rozumiem. Ona śpiewa wszystko , karierę w DE zaczęła od roli piosenkarki rockowej... Ale najbardziej Ją uważam za interpretacje Brechta, tylko Lotte Lenya jest lepsza od Niej moim zdaniem. www.youtube.com/watch?v=aPG9GcykPIY www.youtube.com/watch?v=Ec0clERjQ5A&feature=related www.youtube.com/watch?v=zsy7uP17HLo&feature=related Odpowiedz Link