wedrowiec2 Re: PORTAL GW>>>> 10.03.04, 14:40 Fragment wątku z Forum o Forum: • Gazeta.pl to mój ulubiony portal IP: *.visp.energis.pl Gość: piecyk gazowy 08.03.2004 22:44 odpowiedz na list odpowiedz cytując Dopiero dzisiaj sobie z tego zdałem sprawę. Choć praktycznie korzystam tylko z forum, to ani Onetu, ani WP, ani Interii nigdy nie lubiłem. Pozdrawiam Adminstrację! • Re: Gazeta.pl to mój ulubiony portal wedrowiec2 08.03.2004 23:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując Kocham Gazetę Wyborczą i jej Portal. Kocham ze wzajemnością. Nigdy nie mam kłopotów z połączeniem, a na forach mogę działać jak na czacie. I rzadko jestem wylogowywana Odpowiedz Link
edeka5 Re: PORTAL GW>>>> 10.03.04, 14:54 wedrowiec2 napisała: > Kocham Gazetę Wyborczą i jej Portal. > Kocham ze wzajemnością. Nigdy nie mam kłopotów z połączeniem, a na forach mogę > działać jak na czacie. I rzadko jestem wylogowywana Też ją kocham, ale bez wzajemności. Portal chodzi jak muł i dość często wylogowuje mnie. Ale i tak jej nie porzucę. Odpowiedz Link
mammaja Re: PORTAL GW>>>> 11.03.04, 15:49 Mysle,ze napisalabym nieraz czesciej i wiecej ,ale jak ten portal dziala - to mnie poprostu roznosi! Dzisiaj otwiera po kilka minut kazdy link! Odpowiedz Link
em_em Re: PORTAL GW>>>> 11.03.04, 17:47 mammaja napisała: > Mysle,ze napisalabym nieraz czesciej i wiecej ,ale jak ten portal dziala - > to mnie poprostu roznosi! Dzisiaj otwiera po kilka minut kazdy link! z ust mi to wyjęłaś - parę razy tak się "wysiliłam", napisałam tak spod serca, a potem "połknęło", mnie wypluło - odechciewa się Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: PORTAL GW>>>> 11.03.04, 17:49 W takiej sytuacji proponuję pisac w Wordzie, potem skopiować, wkleić i wysłać. Tak robię z "ważnymi" postami, w treści których nie mogę pomylić się. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: PORTAL GW>>>> 11.03.04, 15:51 Ciągle jestem uprzywilejowana Dla mnie forum pracuje jak czat. Odpowiedz Link
marialudwika Re: PORTAL GW>>>> 11.03.04, 15:59 u mnie dzial jak ZOLW!!!!!Chyba Ty jestes wyjatkiem Wedrowcze!Moje kumpelki ze Stargardu Szczecinskiego tez maja klopoty i Warszawaianki i Wroclawianki..I z Beskidow..etc.,etc.Pozdrowki ml Odpowiedz Link
foxal Re: PORTAL GW>>>> 11.03.04, 17:26 Kazdego mojego ranka 9 AM ten a Waszego czasu o 15:00, portal otwiera sie tak wolno jak jego wrota byly by ciezkie drewniane podobne go wrot Barbakanu z 14 Wieku w Krakowie, skrzypia i powoli sie uchylaja, tak na 1/4. A potem ida reklamy mlodych dziewczyn, zapraszajacych kazdego do Caffee. Z jedna taka to bym sie nawet umowil, ale zanim dojade, to ona juz wyjdzie za maz, albo wyjedzie w przyeciwnym kierunku. I takie jest moje zycie, czlowiek nic nie robi tylko ugania sie za dziewczynami, a jak juz zrezygnuje, to podstawiaja coraz mlodsze i zachecaja do kawiarni, choc nie wiadomo po co. Od tych reklam nie mozna sie odczepic, co w moim pryzpadku konczy sie przeniesieniem w inne miejsce, gdzie wrota owtieraja sie natychmiast i nie zachecajacych mlodych dziewczyn do podrywania. I tak jest juz przez ostatnie kilkanascie dni. Gazeta zamiast zachecac do zagladania wypedzi wszyskich Forumowiczow i to bedzie koniec popularnosci Gazety i Forum. Przeginanie paly nigdy nie pracowalo i nie bedzie pracowac. Zycze powodzenia w czekaniu. Odpowiedz Link