ada296 06.06.04, 00:15 wiem, że to już było ale znajomy właśnie mi napisał, że na forumach wyartykułowałam z siebie w tym roku ponad 2.000 postów straszne od jutra idę na odwyk i już Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_maz Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:17 Nie rob tego... prosze... PS. I to ktos wlasnie o mnie powiedzial ze kokietuje ))) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:17 Malutko))) Musisz drugie tyle popracowac, zeby mi dorównac) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:17 ada296 napisała: > wiem, że to już było > ale znajomy właśnie mi napisał, że na forumach wyartykułowałam z siebie w tym > roku ponad 2.000 postów > straszne > od jutra idę na odwyk i już > Ja wole nie myślec(( Kiedys weszłam do wyszukiwarki i włosy stanęły mi dęba. Do teraz są w tej pozycji( Godzine temu powiedziałam forumowe dobranoc, i miałam zamiar popracowac. i nic. Nawet jesłi nic nie pisze na forach, to podglądam Odpowiedz Link
wywrot53 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:21 Witaj Wędrowcze Powiedzcie mi po co zaglądacie ???? Ja pisze każdy tak jakby był pierwszy i nie mam sobie nic do zarzucenia Nawet nalogu Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:24 Zaglądam na forum, by sprawdzić, czy są nowe wpisy. Gdy są, to czytam, piszę... Gdy nie ma, to za jakiś czas znów zaglądam I tak juz do końca dni swoich będę czynić zmieniając komputery na coraz szybsze i lepsze Dobranoc. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:26 Mialam na mysli zaglądanie do wyszukiwarek o liczników )) Na forum to wskazane a nawet konieczne ) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:28 wywrot53 napisała: > Mialam na mysli zaglądanie do wyszukiwarek o liczników )) > Na forum to wskazane a nawet konieczne ) )) Wolno myślę. Ciekawośc zagnała mnie do wyszukiwarki, wpisałam swój nick i pokazała się straszna liczba Odpowiedz Link
ada296 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:26 tutaj się relaksuję (kokietuję czasami) nie myślę o kretynach, z którymi spotykam się w realu nawet sprawa Przyjemniaczka i Axsy dociera do mnie jak przez mgłę tak na prawdę wirtualnie chociaż pamiętam, że jedną sprawę na tym forum traktowałam emocjonalnie Odpowiedz Link
marialudwika Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:28 Hej Nalogowcy!!I ja sie do nich zaliczam,wole nie patrzec na licznik. ml-zrelaksowana tez!!! Odpowiedz Link
axsa Re: cholerny nałóg 06.06.04, 08:27 Dobrze wiedzieć, że to się tak nazywa i że jestem w parze z kimś kto zrobil mi wielką krzywdę. Ale co tam. Każdy może składać pary dowolnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jej_maz Re: PS 06.06.04, 00:43 No to to juz wyglada na prawdziwy nalog Dziekuje w imieniu wszystkich 40+ Odpowiedz Link
ada296 Re: PS 06.06.04, 00:45 skynews napisał: > > A ja jestem na party i w kącie znalazłem laptop... > nudne to party ?? trza mnie było ze sobą zabrać ) Odpowiedz Link
ada296 Re: PS 06.06.04, 00:57 ja bym pisała z mężczyznami już nauczyłam się postępować ja bym pisała a Ty byś był szczęśliwy moim szczęściem )) tak myślę Odpowiedz Link
skynews Re: PS 06.06.04, 02:23 Zgadzam się. Ty byś pisała,ja bym robił drinki i oboje bylibyśmy szczęśliwi. Odpowiedz Link
em_em Re: PS 06.06.04, 08:39 skynews napisał: > A ja jestem na party i w kącie znalazłem laptop... hehe - w zeszłym roku jak pojechałam na urlop - to po pierwsze znalazłam kawiarenkę internetową Odpowiedz Link
jackussi Re: PS 06.06.04, 08:50 Doszło do tego,że jak syn nie chciał mnie wpuscic do netu to poszedłem do kawiarenki.Czas nałogu mam za sobą.Wchodziłem na forum w pracy a to zaczęło być niebezpieczne.Powiedziałem STOP i ogromną siłą woli zacząłem odpalanie kompa od przejrzenia maili(firmowych).teraz jak wchodze w pracy to albo bardzo rano albo po 17:30.No, ale jestem nałogowcem poranno-sobotnio-niedzielnym w domu. Pozdrawiam Czterdziestoplusiaków Odpowiedz Link
marialudwika Re: cholerny nałóg 06.06.04, 00:43 Ide na odwyk!!!Ale tylko do jutra a raczej dzisiaj!Sa Marka urodziny przeciez! ml Odpowiedz Link
mammaja Re: cholerny nałóg 06.06.04, 01:14 No i co? ja tez przynajmniej przed snem musze przeczytac! I bardzo dobrze! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: cholerny nałóg 06.06.04, 01:20 Ja czytaczem jestem przed obiadem W wyjątkowych wypadkach zabieram wtedy glos Odpowiedz Link