omeri 21.06.04, 00:42 forum 40+ i wiele innych rzeczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omeri Re: Lubię... 21.06.04, 00:43 skorupy, pieski, studentów, moja pracę, czasem siebie, a przede wszystkim wakacje!!! Odpowiedz Link
jej_maz Re: Lubię... 21.06.04, 02:58 Dzieki za ten optymistyczny watek - przyznam ze wlasnie czegos takiego mi brakowalo Pierwsze co wpada mi do glowy (oprocz forum, ale nie chce sie powtarzac ) to to, ze lubie soboty. Dzien pelen niespodzianek i niewiadomych jak i gdzie sie skonczy, ale rowniez dlatego, ze rano pijac kawke w bamboszach kombinuje cos ze strona - lubie to Odpowiedz Link
oqo Re: Lubię... 29.05.19, 01:03 Lubie czasem po cichu przez okienko zaglądnąć do starego ogródka Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 29.05.19, 08:29 Hallo oqo, to miło, że zajrzałaś tu po bardzo długim czasie, zapraszam częściej Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 29.05.19, 08:34 oqo napisała: > Lubie czasem po cichu przez okienko zaglądnąć do starego ogródka zaglądaj, raz do ogródka, raz do 40+ Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 29.05.19, 10:04 oqo, przepraszam, pomyliłem płeć, nie wiem dlaczego tak mi skojarzyło się? Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 12.10.19, 03:26 fotografować, aparat mam zawsze przy sobie, gdy wpadnie mi coś w oko, pstrykam. Lubię później poprawiać i obrabiać zdjęcia aby pokazać na forum publicznym. Wczoraj w drodze powrotnej od lekarki pstryknąłem to zdjęcie Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Lubię... 21.06.04, 08:10 .... być sama w domu i mieć wolny czas ... Wakacje też... jeśli je mam Odpowiedz Link
jackussi Re: Lubię... 21.06.04, 08:17 Dzisiejszy deszcz, a jeszcze bardziej, jakby to było na wsi w domku słuchając Jego bębnienia o blachę Odpowiedz Link
przyjemniaczek2 Re: Lubię... 21.06.04, 08:23 Mimo wszystko ludzi, ponad wszystko - życie...słońce, deszcz... przyjemniaczek2 Odpowiedz Link
przyjemniaczka2 Re: Lubię... 21.06.04, 22:00 przyjemniaczek2 napisał: > Mimo wszystko ludzi, ponad wszystko - życie...słońce, deszcz... > > przyjemniaczek2 Forumowa spolecznosc rzadzi sie specjalnymi prawami. Na towarzyskich forach nikomu, a juz napewno nie pp.Zalozycielom chodzi o jakakolwiek SZCZERA dyskusje czy wymiane pogladow - znam temat zbyt dobrze z wlasnej praktyki )))). Jak stwierdzil jeden z tych swietojebliwych Guru: ".....tu nie ma "niestosownych" tematow, moga byc jedynie niestosowne wypowiedzi." Zapomnial dodac iz z (jego!) zalozenia, o "stosownosci" tresci wypowiedzi decyduje On i kilkoro zaufanych z jego gwardii przybocznej )). Wlasne i niezalezne poglady staly sie luksusem ktorym warto sie delektowac w ... ciszy,- jak dobra muzyka, poezja czy wrazeniem ktore wywolalo obejrzenie obrazu czy rzezby w Muzeum lub galerii. Spokoj i ironiczny usmieszek (najwyzej) - to w wyniku moich doswiadczen naprawde wyzszy poziom poznawania Swiata "forumowego" )). Wypowiadac sie aktywnie mozna WYLACZNIE na tematy towarzysko i srodowiskowo neutralne. 2 Odpowiedz Link
axsa Re: Lubię... 21.06.04, 08:23 - komputerowe "robótki" typu obrabianie zdjęć /np. wstawianie na nie napisów/,przetwarzanie obrazów, wgryzanie się w różne tajniki programów, - prawdziwe lato i prawdziwą zimę, - wzlędny porzadek, - czytac ksiązki i ogladać dobre programy w telewizji, - podróże w znane i nieznane, - śmiać sie, żartować i dobry humor u innych, - pomagać ludziom, jeśli to nie jest obarczanie mnie ich obowiązkami, - dostawać i dawać kwiaty i prezenty, - telefon, gg, skype, - bardzo wielu ludzi, - robić dziergadełka, rysować, malować, - chodzić na dyskotekę dla 40+, - jeżdzic na rowerze, na rolkach, na nartach i samochodem, - różne wyszukane i całkiem zwyczajne zapachy, - być doceniona, - morza latem, góry zimą, - rozwiązywać jolki, rebusy i łamigłówki, - patrzeć na piękne obrazy, rzeczy i pięknych ludzi i jeszce bardzo wiele osób, rzeczy, zjawisk i zdarzeń może liczyć na moje lubienie. Ja jeszcze, tak jak każdy, kocham i uwielbiam różności. Odpowiedz Link
lesio958 Re: Lubię... 21.06.04, 08:42 A ja ......poprostu żyć i cieszyć się każdym dniem...... Odpowiedz Link
antyproton Re: Lubię... 21.06.04, 14:41 Jak przychodzi wyciag z banku i nic nie jest napisane na czerwono . Odpowiedz Link
anmanika Re: Lubię... 21.06.04, 14:46 palenie w kominku. Lody. Sobotnie poranki = lenistwo sobotnie wieczory z ksiazka podroze w nieznane i znane tez truskawki z bita smietana zapach bzow, jasminu, peopnii, frezji i wszystkich kwiatow Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Lubię... 21.06.04, 14:54 Lubię samotne wędrówki po górach i lasach. Długie zimowe wieczory w ciepłym domu, gdy włączam magnetowid i wczuwam się w atmosferą Przystanku Alaska. I lubię być w samochodzie, nie koniecznie jechać, po prostu być. Ale czego innego można spodziewać się po wędrowcu. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Lubię... 21.06.04, 15:12 ...spacery z moimi psami,bez wzgledu na pogode,lubie wszystko,co sie z nimi wiaze,jak czesanie glaskanie etc.Uwielbiam czytac,myszkowac po polkach w ksiegarni,gdzie zawsze jestem dlugo.Lubie cisze i dobra muzyke,lubie gotowac,jesli jestem glodna).... ml Odpowiedz Link
sorta Re: Lubię... 21.06.04, 15:12 Lubię banany i Przyjemniaczka2 ))) I Was wszystkich lubię )) Odpowiedz Link
instant Re: Lubię... 21.06.04, 17:23 - Rozmawiac z ludzmi, sluchajac ich i bedac sluchana. - Net - bo mozna w nim rozmawiac i szperac w nieskonczonosc (najlepiej jednoczesnie) - Latac samolotami. Gdyby nie to, ze osytatnio nie wolno w nich palic to najchetniej latalabym w kolko dookola swiata - Hotele - i te ogromne, gdzie czlowiek jest anonimowa mrowka i moze sobie wyobrazac rozne historie na temat rownie anonimowych ludzi zza sciany, czy spotkanych w windzie, jak i male, rodzinne pensjonaty z klimatem, gdzie gospodyni pozwala pomieszac w garnkach, a z gospodarzem mozna wypic wieczorem piwko w ogrodzie - Papugi - jestem calkiem "zakrecona" na ich punkcie. I psy - Uczyc sie jezykow obcych, ale nie na kursach, czy z podrecznikow, tylko na zywca, potocznego - Kochac, byc kochana, kochac sie - Dobre kino, dobra ksiazke, dobra muzyke (oczywiscie dobre dla mnie, niekonieczne dla innych) - Truskawki, salatki wszelakie, szpinak, wloskie makarony i polskie chlodniki - Obrabiac fotki w kompie i uprawiac "tfurczosc" graficzna przy pomocy myszki. - Miec pieniadze i moc je wydawac Oczywiscie wymienilam to wszystko w calkiem przypadkowej kolejnosci ) Odpowiedz Link
dab12 Re: Lubię... 21.06.04, 21:24 wiosne, bzy i słowiki, skrzypce, akordeon, trąbkę, śpiewy chórów wszelakich, nocne polaków rozmowy, tańce do rana, wędrówki po górach, mosty, cisze, kryminały z Herkulesem, być kochaną, zbierać grzyby z .... cerować skarpetki, Odpowiedz Link
mammaja Re: Lubię... 21.06.04, 21:40 Lubie zycie - napisaliscie juz tyle.... Wiec lubie jak sie rano nie spiesze i pijemy sobie kawe z mzonkiem,kazdy czyta swoja gazete,a za oknem jest zielono. I lubie jak jestesmy razem - cala rodzina i jest wesolo,nikt sie akurat z nikim nie sprzecza i jemy dobre rzeczy... Uwielbiam narty i gory,ale kiedys i jeziora i kajaki i zagle (ach te korzonki!),ale tez lubie prowadzic samochod na dobrej drodze i patrzec na swiat,kiedy jest piekny.I tyle innych rzeczy - muzyke przedewszystkim i przyjaciol ,spiewac z nimi i gadac. I lubie kiedy nic akurat nie zawalam i kiedy jakos panuje nad czasem.Ostatnio coraz bardziej lubie lenistwo! Nie wiem czy to zle czy dobrze - jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia! Odpowiedz Link
verbena1 Re: Lubię... 21.06.04, 22:24 Lubie morze, jednostajny plusk fal w sloneczny dzien, ryczace i grozne podczas burzy. Moge patrzec tak godzinami ,moje mysli plyna z falami i czuje sie blogo i bezpiecznie. Lubie tez przygladac sie z bliska kwiatom ,lisciom,owadom. Mozna zobaczyc wtedy fantastyczny makro swiat,wnetrza kwiatow sa przedziwnie piekne. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Lubię... 21.06.04, 22:28 Jak czytam,co Wy lubicie to widze,ze zamiscilam tylko ulamek moich "lubien"!! I o papugach zapomnialam i innych ptakach( ml Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Lubię... 21.06.04, 22:52 Nawet nie próbuję wymieniać tych wszystkich rzeczy, które lubię. Długo by trqwało. Najbardziej z tych aktywnych to przygotowania do większych podróży i ten moment kiedy wsiadam do samochodu a przedemną kilkaset czy kilka tysięcy kilometrów. Z tych pasywnych to leżeć na trawce na wznak i gapić się na chmurki. Oczywiście kiedy nikt mi w tym nie przeszkadza. Odpowiedz Link
lablafox Re: Lubię... 22.06.04, 18:58 Lubię wiele z tego co podaliście . Identyfikuje się z wypowiedziami ale musiałabym wkopiować poszczególne elementy lubień każdego z Was. Dodam ,że bardzo lubie muzykę skrzypcową, wręcz uwielbiam. Lubię moje prywatne mieszkanko , gdzie cicho ,bezpiecznie i spokojnie. Lubię sam na sam z moim mężem . Lubię czytać książki. Lubie morze, szum fal i wschody słońca nad nim. Lubię sikorki i moje osiedlowe sroki rozbójniczki i lubię ...ehhh Lubię żyć. Odpowiedz Link
bet-ka Re: Lubię... 22.06.04, 21:44 Lubię pracę i lenistwo muzykę i ciszę samotność i bycie wsród ludzi gorącą kawę i lody Czytać, czytać, czytać moje zwierzęta rower, ogród, las i góry. Siebie? Nie zawsze. Odpowiedz Link
mede4 Re: Lubię... 27.06.04, 21:26 Piękny wątek ktoś założyl.Warto go czytać po kilka razy w chwilach smutku i depresji, okazuje sie,ze jest mnóstwo do lubienia i nie wolno płakać lecz szybciutko zaczac robic to co się lubi...np.pisanie posta)))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Lubię... 27.06.04, 21:48 Lubie letnie wieczory,kiedy ptaki dlugo spiewaja.. ml Odpowiedz Link
witekjs Re: Lubię... 27.06.04, 22:11 Lubię uczestniczyć w takich uroczych rozmowach. Przez ponad dwa tygodnie nie mogłem nawet Was czytać. Nie mogę jeszcze skupić się i pisać do Was. Lubię swing, który stale mi przygrywa przy pracy i odpoczynku z komputerem. Lubię swoją pracę. Bardzo lubię, nie tylko kocham swoją żonę. Lubię Mede, bo dzięki niej nie przegapiłem tego wątku. ) Pozdrawiam Was. Witek }:-})= Odpowiedz Link
dab12 Re: Lubię... 27.06.04, 22:27 pożegnania na forum. te głośno wykrzyczane obwieszczone całemu światu, z trzaskiem zamykanych na zawsze drzwi i te ciche, niezauwazone, bez do widzenia. bo potem sa powroty- tych skruszonych, tych stęsknionych mimo wszystko, tych zaciekawionych, że jednak jest , tych inaczej ubranych- ale dalej swoich. miłych snów wszystkim zycze. a na TV Polonia spiewaja miasteczko Bełz (chyba tak sie pisze), CZesi wygrywaja Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 20.02.19, 13:27 lubię sery, najlepiej smakuje mi austriacki górski z Berglandmilch, właśnie ten. Wiele już wypróbowałem ale ten ostatnio smakuje mi najlepiej. Gdy mam ochotę coś przekąsić odcinam plasterek i delektuję się jego smakiem. Nie reklamuję, to fakt Odpowiedz Link
chris.w4 Nie lubię 20.02.19, 13:42 dublować wątków na forum gdy, na temat na który chcę coś napisać, takie już istnieją Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie lubię 01.03.19, 23:17 chris.w4 napisał: > dublować wątków na forum gdy, na temat na który chcę coś napisać, takie już istnieją ******** Przepraszam, powiem tak. Zła strategia. Czasy tych wątków i tego życia już dawno minęły. Autorzy wątków i pisacze - często już umarli, często odeszli z forum. Zauważ, że do tych wątków dopisujesz się tylko Ty. Chris-blog, jak ktoś to nazwał. Załóż może własne wątki, gdzie będziesz zapraszać do rozmowy, na tematy jakie proponujesz. Może ktoś nawiąże rozmowę. Bo przecież o to chodzi na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 01.03.19, 19:39 jabłka odmiany Gala, przypadkowo natrafiłem w markecie, małe, twarde, soczyste i słodkie, polubiłem. A tak ogólnie to jabłka, przeróżnych odmian, są moim ulubionym owocem Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 19.03.19, 11:52 tym razem natrafiłem w markecie na późnozimowe jabłka odmiany Idared, jablka Gala smakowały lepiej Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 07.11.19, 19:13 wspomniałem już, że lubię jabłka. Podczas dzisiejszych zakupów w markecie natknąłem się na ofertę odmiany Rubinette, soczyste, jędrne i delikatnie kwaskowate, smakują dobrze. Chciałem bezpośrednio wkleić zdjęcie, ale teraz pozmieniali na gazecie.pl i nie udało się Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Lubię... 08.11.19, 04:33 > Chciałem bezpośrednio wkleić zdjęcie, ale teraz pozmieniali na gazecie.pl i nie udało się teraz udało się Odpowiedz Link
obrotowy spokojnie, jak na wojnie... 12.10.19, 18:40 jeszcze troche i polubisz forum 50+ .... Odpowiedz Link
zamglony_las Re: Lubię... 21.02.20, 05:01 Przyrodę, zabytki, góry, literaturę (szczególnie Młodą Polskę), muzykę (szczególnie ciężkie brzmienia), polskie filmy z lat 1960 - 1990, gry, programowanie. Odpowiedz Link