lablenka_x Re: Ogród Różany w Forst 04.07.16, 11:26 8 czerwca byliśmy na jednodniowej wycieczce w Ogrodach Różanych w Forst i pocysterskim klasztorze w Nuzelle. Myślałam o Tobie Mammajko i o UTW ,bo byłaby to świetna wycieczka ,z noclegiem np. w Gubinie gdybyście chcieli dołączyć do tego pałac w Branitz i Szprewald, bo na 1 dniowa wycieczkę to dla Was zbyt daleko. Dla nas to w sam raz na 1 dzień. Wyjeżdżaliśmy po potopie ,który się przydarzył w Poznaniu po burzy, dzień wcześniej. Zapowiadano powtórkę z rozrywki. Dzień okazał się cudny, ale jak widać na zdjęciach wczorajsza burza przechodziła i tamtędy. Była to rewia kolorów i kształtów w różanym zapachu i ze śpiewem ptaków w tle. Wrzucam link do albumu, który zainteresowani sobie przejrzą, bo zdjęć zbyt dużo. Życzę przyjemności oglądania. Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Ogród Różany w Forst 04.07.16, 11:26 Link do albumu: fotoforum.gazeta.pl/a/78652.html Odpowiedz Link
mammaja Re: Ogród Różany w Forst 05.07.16, 08:46 Obejrzalam wszystkie, niesamowite , takich fioletowych to nie widziałam Wezmę pod uwagę to niezwykle miejsce, dziękuje ! Odpowiedz Link
joujou Re: Ogród Różany w Forst 06.07.16, 09:39 Lablenko cudne te róże.Obejrzałam wszystkie zdjęcia i chyba najbardziej podobały mi się te pełne łososiowe,a zadziwiły te, których zwinięte w środku płatki przypominają główkę kapusty Dziękuję bardzo za foty,pozdrawiam i ślę również spóźnionego bardzo całusa imieninowego Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Ogród Różany w Forst 25.08.16, 00:12 Jou , dziękuję za całusa imieninowego, dopiero teraz go odnalazłam. Odpowiedz Link