jutka1 08.10.04, 11:28 Dzisiejsze pogaduchy moga byc na temat chandry jesiennej, chandry okolourodzinowej - a raczej: jak zwalczac??..... )) Poza tym nikt mi nie odpowiedzial na wczorajsze pytania kuchenno-kulinarne... Milego dnia wszystkim ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:34 No właśnie, jak zwalczać chandrę? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:35 Jak ty Wojciechu zwykle zwalczasz? Czy sie poddajesz? Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:41 Ja jej ulegam - ale w tym czasie staram się być dla siebie miła i dobra...i nieco bardziej wyrozumiała Dla innych już taka nie jestem... Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:47 Witaj, Moniu Czyli bycie dla siebie mila i dobra mozna traktowac jako pewna metode - jesli nie walki - dawania sobie z chandra rady? Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:57 Jest to, niewątpliwie, jakąś tam metodą. Na przykład - jestem dla siebie wyrozumiała - i pozwalam sobie na obejrzenie po raz tysięczny "Wojny domowej". Wiosną sobie na to nie pozwalam...Bo w końcu tylu filmów jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 12:00 No popatrz, ja od tego mam Dyzme i Jak rozpetalem II wojne swiatowa, oraz - a moze przede wszystkim - Rejs i Misia ))))))))))) Sprawie sobie Wojne Domowa, swietny pomysl, dzieki Moniu ))) Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 12:11 Bardzo Cię proszę..))) Gwarantuję - działa Też muszę sobie sprawić - na DVD - jako że kasety mam już totalnie "zjechane". A w sklepie widziałam taki cudny - bodaj 4-płytowy albumik )) no i teraz chodzi za mną. Jak go kupię - przestanie. "Czterdziestolatek" też jest niezły na melancholię jesienną. Madzię Karwowską uwielbiam. W ogóle lubię polskie seriale. Zawsze chętnie oglądam "Lalkę"..Ale może dlatego, że od zawsze kocham się w Wokulskim Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:45 U mnie, to jak walka pod Stalingradem. Tyle czasu już trwa, i jest równie krwawa Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:48 jowoj napisał: > U mnie, to jak walka pod Stalingradem. Tyle czasu już trwa, i jest równie krwawa ********** Wojteczku, to proste!!! Musisz nabyc ciezsza amunicje i tratatatatata!! )) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:53 A co nazywasz "cięższą amunicją"? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:57 jowoj napisał: > A co nazywasz "cięższą amunicją"? ************ To samo co dotad, tylko wiecej!! )))))))))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 11:58 Ilość, nie przechodzi niestety w jakość ;-( Przynajmniej w tym przypadku Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 12:04 jowoj napisał: > Ilość, nie przechodzi niestety w jakość ;-( Przynajmniej w tym przypadku *********** W takim razie trzeba amunicje diametralnie zmienic... Przejsc na czerwone wino... Brac witaminy i magnez/potas... Pojechac do Opola i polazic po ukochanych miejscach... (ale tylko tych ukochanych "od zawsze", takich tylko twoich) Pomysle jeszcze.. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 12:07 Tak, zapewne masz rację. Co do potasu. Niektórzy powiadają, że najlepszy jest cyjanek potasu )))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 12:08 jowoj napisał: > Tak, zapewne masz rację. Co do potasu. Niektórzy powiadają, że najlepszy jest > cyjanek potasu )))))))) ********** Chcesz mnie zirytowac, przed obiadem?? No wiesz, Wojciechu, doprawdy..... ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 12:12 Wiem, ze zart Odklikowywuje sie, glod daje znac o sobie Odpowiedz Link
a.erie Nie ma mocnych 08.10.04, 13:04 Na moja chandre, na moje dolki - nie ma mocnych. To tak jak "upierdliwa" sasiadka... czeka tylko na okazje , zeby ci zamieszac, rozwalic spokoj...Nasaczyc jadem dusze... Przylazi nie wiadomo kiedy, wslizguje sie bezczelnie, drazy, wyciaga na wierzch stare, dawno nie wazne sprawy i tak potrafi manewrowac, ze urastaja one do rozmiarow K-2... Nie zadowala jej maltretowanie psychiczne. Ona jeszcze musi uderzyc w najslabsze punkty ciala. Tu bolec zaczyna, tam rwac i lupac... Gdy zaczyna jatrzyc , to nie ma na nia mocnych. Ale przychodzi moment, gdy odchodzi tak samo jak przyszla. Nagle. Choc zawsze pozostawia po sobie balagan do uprzatniecia. Sprzatam po niej i przysiegam sobie, ze juz tej zarazy nie wpuszcze. Niestety, ona zawsze znajdzie jakas furtke... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 14:26 a.erie, Jednym slowem twoja rada: przeczekac, a potem posprzatac pogorzelisko... Tysz piknie. Widac, zes z nia juz dobrze zaznajomiona, wiec wiesz, co dziala, a co nie.... Pozdrawiam, i dzieki ze tu wpadlas )))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 14:57 I dla mnie ta metoda jest najlepsza,po prostu musze ja /chandre/ jakos przetrwac,nie ma na nia mocnych.... A wogole to dzis tutaj smutno jest Stwierdzam witajac WAs. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 14:59 marialudwika napisała: > I dla mnie ta metoda jest najlepsza,po prostu musze ja /chandre/ jakos > przetrwac,nie ma na nia mocnych.... > A wogole to dzis tutaj smutno jest > Stwierdzam witajac WAs. ********* Mnie nie jest smutno ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 15:05 jowoj napisał: > Jutka, zawodowy optymista )) ********* albo to, albo czarna dziura... wybieram to )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 15:13 Jutko,prosze o kurs zawodowego optymizmu )) ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 15:38 marialudwika napisała: > Jutko,prosze o kurs zawodowego optymizmu )) ********* Wojciech przesadzil, albo zartowal... Jak kazdy, mam lepsze i slabsze dni.. Z moich dolkow, chandr i czarnych dziur wygrzebuje sie roznymi metodami: dluga kapiel przy swiecach i dobrej muzyce, towarzystwo ludzi dobrze mi robiacych na dusze, film, spacer(-y), dobra ksiazka... telefon do kogos i paplanie... Czasem nic innego nie pomaga, jak duzo snu i unikanie kontaktow z kimkolwiek. Ten rodzaj dolka nazywam "chowanie sie w norce" albo "chowanie sie w jutkowym pokoiku na koncu korytarza". Przechodzi po dniu czy dwoch... I tyle.... )))))))))))) Odpowiedz Link
antyproton Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 15:54 A ja robie dobra kapiel przy swiecach w dobrym towarzystwie ) I cala chandre jak reka odjal . ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 15:57 antyproton napisał: > A ja robie dobra kapiel przy swiecach w dobrym towarzystwie ) > I cala chandre jak reka odjal . ) ********* Neutrino, nie zawsze jak chandra dopadnie ma sie na podoredziu odpowiednie towarzystwo ))))))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 15:58 O to wlasnie chodzi....,ze nie zawsze. ml Odpowiedz Link
antyproton Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:03 U mnie co najwyzej moze wystapic brak swieczki ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:04 antyproton napisał: > U mnie co najwyzej moze wystapic brak swieczki ))) ********** chwalipieta..... )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:16 antyproton napisał: > Mam duzo kolegow w pracy )) ********* pozyczaja swieczki od ciebie neutrino?... )) bo wiesz, z kolegami z pracy nie nalezy dzielic wanny ani niczego innego... tylko problemy z tego moga byc, ja ci to mowie jutka, pracy i prywaty lepiej nie mieszac.... )))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:22 Jutko,czy mozesz poszerzyc temat pogaduszek o metody rzucania palenia?? Bo niebawem jest listopad..zdradz te tajemnice: JAK??? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:24 marialudwika napisała: > Jutko,czy mozesz poszerzyc temat pogaduszek o metody rzucania palenia?? > Bo niebawem jest listopad..zdradz te tajemnice: JAK??? ********** Jakbym wiedziala, to juz dawno bym nie palila... Na mnie dzialaja plastry z nikotyna, dluuuugo noszone.. Odpowiedz Link
jackussi Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:29 > Jakbym wiedziala, to juz dawno bym nie palila... > Na mnie dzialaja plastry z nikotyna, dluuuugo noszone.. Tak palenie rzuciła moja małzonka Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:31 jackussi napisał: > Tak palenie rzuciła moja małzonka *********** Dobrze slyszec (czytac), Jackussi Odpowiedz Link
jowoj Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:22 Dlaczego? Przecież niedawno wychodziłaś na kolację z kolegą z pracy? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:23 jowoj napisał: > Dlaczego? Przecież niedawno wychodziłaś na kolację z kolegą z pracy? ********** Wanny ani lozka z nim nie dzielilam!! ))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:25 Nie zmienia to faktu, że wymieszałaś pracę z prywatą ))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:26 jowoj napisał: > Nie zmienia to faktu, że wymieszałaś pracę z prywatą ))))))))))))))) ********** Dobrze wiesz, o co mi chodzilo we wpisie do Neutrino... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 16:44 Wyczuwam tu lekka ironie ;0 Wlasnie kupilam sobie plastry NiQuitin,ale.....pewnie poleza dlugo! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 17:11 marialudwika napisała: > Wyczuwam tu lekka ironie ;0 > Wlasnie kupilam sobie plastry NiQuitin,ale.....pewnie poleza dlugo! ********* Nie ironie, tylko zartobliwy ton jeszcze nie kupilam plastrow... Jutka (z oslej lawki, gdzie ogrywam Niebianskiego w scrabble... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 17:18 A "mowilas",ze nie dzialaja (( Ale okropnie nudna jestem,pardon! Pewnie pora cosik zjesc! Odklikowuje sie bo sama siebie juz nie wytrzymuje.... ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nie ma mocnych 08.10.04, 17:19 marialudwika napisała: > A "mowilas",ze nie dzialaja (( > Ale okropnie nudna jestem,pardon! *********** wlasnie odwrotnie, pisalam, ze na mnie dzialaja... Naprawde... bon apetit (boje sie juz za bardzo usmiechac, bo znow niebianski mi da po glowie... z a r t !!! Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 17:16 ML. podaję link do czatu z Lisem tomaszlis.wp.pl/archiwum.html?wid=5890306 Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 17:31 O,dziekuje Wojciechu!! A usmiech Jutko odwzajemniam )))) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 17:32 Istotnie DZIALAJA na Ciebie! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 17:34 Odklikowywuje sie... Jak wrocimy z kolacji, to sie zamelduje PS. Anturium wypuscilo 3 paki (czyt.: ponki) - w poniedzialek beda na mnie w biurze czekac 3 kwiaty...... Duzy usmiech!!! ) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 17:36 Również wychodzę. Wpadnę późnym wieczorem Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:05 Wrocilismy, pogadalismy, mozemy kontynuowac (ertes sie nie obrazi... )) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:08 A mógłby się obrazić? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:09 jowoj napisał: > A mógłby się obrazić? *********** ze siedze na necie? eeeeeee tam......... Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:19 Ertes jest super. to tak na powaznie. Czuje sie jakbym z nim do przedszkola chodzila. Jak ktos, z kim sie chodzilo do przedszkola moze sie obrazac, ze gadam z Wami??? No jak? I tyle..... Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:22 Nigdy nie chodziłem do przedszkola, więc nie mam punktu odniesienia ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:24 jowoj napisał: > Nigdy nie chodziłem do przedszkola, więc nie mam punktu odniesienia ;-( ********** nie znasz ludzi z kamienicy, od dziecka? Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:26 Znałem. Było nas trzech, zostałem sam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:27 Poddaje sie Wojciechu. Chyba. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:29 OK. skieruje w takim razie ogień w drugim kierunku )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:55 chyba odpelzne w strone norki, albo co? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 23:59 jowoj napisał: > Ani mi się waż! *********** no dobra, na razie nie odpelzam, ale chyba nie bedzie innego wyjscia Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:28 Ja tu nie odpelzam, a tu cisza? Hmmmm Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:33 Jak cisza? Gardło mnie boli, to krzyczę po cichutku Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:34 Pantofle kobiece ze szpiczastym czubem - do lamusa . Koniec.Wyrzucic . Teraz jest czas na baletniczki. Z kompletnie okraglutkim noskiem. Posluznie donosi - zrujnowany Antyproton Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:36 Boże! Anty, co Tobie chłopie? )) Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:44 jowoj napisał: > Boże! Anty, co Tobie chłopie? )) Nic.Jam chlop panszczyzniany , wiec pogodzony z losem . )) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:47 Rozumiem, że stałeś się lżejszy o kilka euro Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:36 antyproton napisał: > Pantofle kobiece ze szpiczastym czubem - do lamusa . > Koniec.Wyrzucic . > Teraz jest czas na baletniczki. > Z kompletnie okraglutkim noskiem. > Posluznie donosi - zrujnowany Antyproton ************** A ja myslalam, ze w Italii buty tansze???? Neutrino, nie przejmuj sie... Kaz nie wyrzucac butow Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:40 jutka1 napisała: > A ja myslalam, ze w Italii buty tansze???? Ja tez ! ))) Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:45 A ja bardzo sie ciesze z balerinek- tzn z okraglych noskow bo w szpikulcach stopa wygladala jakby o 2 numery dluzsza i chodzi sie w czyms takim chyba jak po linie/ nigdy nie wiadomo o co sie zahaczy/ Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:47 Pieknosc wymaga poswiecen . Ciao , Warum Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 00:53 Cial..a dalam, bom jest zbyt wygodna i za malo kobieca?? Ty tylko podziwiasz, a kobiety musza akrobacje wyczyniac Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:03 Jestes kobieca nawet w kaloszach )) My wam nie nakazujemy w czym macie chodzic. Same to sobie wymyslacie )) Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:04 Nie mow do mnie WY I nie mam kaloszy Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:05 I dlaczego nie spisz?? Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:08 Nie spie , bo po 23.00 mam pare godzin tylko dla siebie Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:12 Nie pozwol zonie tego czytac, bo Ci zagospodaruje i te chwilke Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:17 W tym wieku to ona bardziej jest zainteresowana zebym ja jej przez przypadek czasu nie zagospodarowal )) No , chyba ze mam pozmywac lub zobic pranie )) Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:23 Juz sie kiedys chwaliles co umiesz perfekt, ale nie powiedziales czy dla Ciebie "to przyjemnosc" czy "koniecznosc"? Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:27 Jedyna czynnosc , ktora jeszcze lubie wkonywac i sprawia mi przyjemnosc to spanie ))))) Odpowiedz Link
antyproton Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:33 Zegnam sie z wami , do dzisiaj , bo mi glowa na klawiature leci ) Dobranoc . Odpowiedz Link
warum Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 09.10.04, 01:40 Dobranoc, poswieciles mi dobrym przykladem to i ja ide do lozka. ale wyjatkowo pozno tu przyszlam i...wcale nie chce spac. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 08.10.04, 17:33 Proszę bardzo, pani ML Odpowiedz Link
jutka1 Niedziela bez chandry :-) 10.10.04, 11:57 Bez chandry, chociaz szaroburo itp. O muzyce moze dzisiaj? Nie o kazdej, ale o wczesnych fascynacjach... U mnie to byli the Beatles - pamietam Trojka chyba puszczala cala dyskografie, i ja religioznie nagrywalam na szpulowy magnetofon... W tym samym czasie w zupelnie inna strone Odpowiedz Link
jutka1 To nie Norah.... 10.10.04, 12:03 Sprawdzilam na stronce F.I.P., tak mnie zaintrygowalo... Nie Norah, choc blizniaczo podobny glos: 11h52 JOEL HARRISON | TENNESSEE WALTZ Ide szukac, kto zacz ))) Odpowiedz Link
jutka1 TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 12:11 No prosze! Ucho mnie nie zawiodlo - glos Norah Jones rozpoznalam... Joel Harrison "doprosil" ja do plyty: www.joelharrison.com/freecountry.html Harrison trafia na moja liste CD do nabycia ))) (Niebianski, nie bij za usmiech z a r t Odpowiedz Link
jowoj Re: TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 12:21 Jeste z Ciebie dumny. Uparta to Ty jesteś Odpowiedz Link
jutka1 Re: TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 12:26 Uparta? No, czasem tak.. Z reguly nie uparta, ale dociekliwa. Jesli mi zalezy, bo jesli nie, to tumiwisizm zwany rowniez rzemonfutizmem (ortografia zamierzona ))) Poza tym Nore baaardzo lubie, i bylam zaintrygowana... przemoglam wrodzone lenistwo Odpowiedz Link
jutka1 Re: TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 12:39 jowoj napisał: > rzemonfutizmem - ??? ********** Je m'en fout == mam to w nosie, wisi mi Jemenfoutisme == tumiwisizm Odpowiedz Link
marialudwika Re: TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 13:57 Sliczne slowko ten rzemonfu... )) ml Odpowiedz Link
no_no Re: TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 23:01 jutka1 napisała: > No prosze! ___________ Tak? Słucham...? Norah Jones...piękne, długie włosy, cudownie wielkie, brązowe oczy... namiętne usta... www.norahjones.com/home.htm No - Come away with me... Odpowiedz Link
jutka1 Re: TO NORAH !!!!!!!! :-) 10.10.04, 23:09 no_no napisał: > No - Come away with me... ************ .... in the night... czesc, No ))) Odpowiedz Link
skynews Re: Niedziela bez chandry :-) 10.10.04, 12:35 O ile sie nie myle to jest to oficjalny hymn stanu Tennessee: Tekst napisal Redd Stewart,muzyke skomponowal Pee Wee King Tekst ten,a szczegolnie pierwsza kinijka sa czesto nieznacznie zmieniane: I was waltzing with my darlin' to the Tennesse waltz lub: I was dancin' with my baby to the Tennessee Waltz When an old friend I just happened to see I introduced her to my loved one And while they were dancin' My friend stole my sweetheart from me I remember the night and the Tennessee Waltz And I knew just how much I had lost I have lost my little darlin' The night they were playing The beautiful Tennessee Waltz I remember the night and the Tennessee Waltz And I knew just how much I had lost I have lost my little darlin' The night they were playing The beautiful beautiful Tennessee Waltz The Tennessee Waltz lub inna wersja I was dancing with my darling to the Tennessee Waltz When an old friend I happened to see I introduced her to my loved one And while they were dancing My friend stole my sweetheart from me I remember the night and the Tennessee Waltz Now I know just how much I have lost Yes, I lost my little darling The night they were playing The beautiful Tennessee Waltz I was dancing with my darling to the Tennessee Waltz When an old friend I happened to see I introduced her to my loved one And while they were dancing My friend stole my sweetheart from me I remember the night and the Tennessee Waltz Now I know just how much I have lost Yes, I lost my little darling The night they were playing The beautiful Tennessee Waltz Song ten nie znajduje sie w zadnym oficjalnym albumie wydanym przez Norah Jones(Come "Away with Me" oraz "Feels Like Home"). Mysle ze jest to wersja radiowa lub nieoficjalna studyjna. www.norahjones.com/home.htm Odpowiedz Link
jutka1 Niebianskie spiewanie N. Jones... ;-) 10.10.04, 12:44 Niebianski, poczytaj wyzej, juz doszlam do tego Odpowiedz Link
jutka1 niebianskie jadlo :-))) 10.10.04, 12:51 Odklikowywuje sie - ide na obiad. Chyba bedzie tajskie Jak wroce, otworze nowe pogaduchy bajubaajjj Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... -- Czesc 16 10.10.04, 15:00 Nową "setkę" czas zacząć, podkomorzy rusza... Odpowiedz Link