luiza-w-ogrodzie 24.12.04, 06:56 W Sydney juz piata - zaraz siadamy do wigilijnego stolu. Zycze Wam pieknych, radosnych i zdrowych Swiat, pozytywnego spojrzenia w przyszlosc i udanego Sylwestra. Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbena1 Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 10:05 Luizo, nie mozecie choc raz poczekac na nas, zawsze pierwsi Zycze Wam wszystkim w Australii radosnych Swiat i przyjemnego wypoczynku wakacyjnego. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 10:35 My musimy jeszcze trochę poczekać na Wigilię. Ale smacznego karpia życzę (jeśli jada się tam coś takiego) Odpowiedz Link
kanoka Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 10:52 Egzotycznej, ale baaardzo miłej Luizie z Dogórynogami - Wesołych Świąt! knk Odpowiedz Link
dan8 Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 15:47 Niestety Bodziu,karp w Australii uwazany jest za "chwasta". Znalazl tak dogodne warunki,ze rozmnozyl sie w takiej ilosci,ze musi byc odlawiany,zeby inne ryby mogly zyc. Moja rodzinka zamiast karpia na wigilie je pieczonego pstraga. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 15:55 Wszystkie potrawki już czekają, ale do kolacji usiądziemy za dwie godzinki. Mimo to, ja już z netem się rozłączę. Miłej i spokojnej Wigilli życzę wszystkim. Odpowiedz Link
irini Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 16:53 My też zaraz siadamy. Ja z chorobą Crohna, syn z zapalenien gardła. Nie wiadomo, czy antybiotyk, który dostał, pomoże. Ale oto dzwonek ... Odpowiedz Link
witekjs Re: Siadamy do Wigilii 24.12.04, 17:12 Za chwilę i ja siadam do wigilijnej wieczerzy. Będzie niezwykła. Przyjechała do nas z Włoch siostra, z moim chrzestnym, 20 letnim synem i bardzo miłym mężem. Ostatni raz byliśmy razem przed kilku laty. Bardzo cieszymy się ze spotkania. Pozdrawiam Was świątecznie i bardzo ciepło. Witek Odpowiedz Link
jutka1 Re: Siadamy do Wigilii 25.12.04, 00:54 Juz po.. Cudownie bylo - pierwsza Wilia w Zoltym Domu, choinki bajeczne, dzieci w siodmym niebie, a ja... oddam sie jutro/dzis zmywaniu, ale lubie, wiec... Serdecznosci ) J. Odpowiedz Link