nitonisio 04.02.05, 22:58 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25794 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_maz Re: No cóż.... 04.02.05, 23:03 ...hmmm... w pewnym sensie do przewidzenia juz od baardzo dawna. Szkoda, bo na przyklad forum Polonia2 powstalo z racji wulgaryzmow na Polonia - tutaj tego nie bylo. Raz jeszcze; szkoda ze doroslym ludziom tak ciezko sie dogadac i mysle, ze zycie potoczy sie dalej. Odpowiedz Link
glodn_y Re: No cóż.... 04.02.05, 23:08 Masz racje ,plewy wiatr wywieje i zostanie ...... Zycz powodzennia nowemu , 2000 postoqw przez 20 lat Odpowiedz Link
nitonisio Re: Glodny 04.02.05, 23:19 po co mącisz? Dziękuję za życzenia i przypominam że nie ilość się liczy, a jakość. Marku! Bądź pozdrowiony. Mam nadzieję, że zajrzysz czasem i do nas. Forum nie jest konkurencją a alternatywą. Byłeś dobrym adminem i postaram się brać z Ciebie przykład. Do zobaczenia. Odpowiedz Link
lablafox Re: Glodny 04.02.05, 23:37 nitonisio napisał: > po co mącisz? Dziękuję za życzenia i przypominam że nie ilość się liczy, a > jakość. > Marku! Bądź pozdrowiony. Mam nadzieję, że zajrzysz czasem i do nas. Forum nie > jest konkurencją a alternatywą. Byłeś dobrym adminem i postaram się brać z > Ciebie przykład. Do zobaczenia. Powodzenia ,Wędrowcze!!!!! Odpowiedz Link
nitonisio Re: Lbx 05.02.05, 00:02 Dziękuję Lbx, chociaż nie jestem Wędrowcem. Jestem tylko nickiem, który jest niezbędny do założenia forum i chcę jako admin zachować anonimowość. Uszanuj więc moje życzenie i nie dociekaj. A Wędrowca, Alfredkę i Wodnika, jeśli tylko mają ochotę zapraszam na alternatywne forum. Odpowiedz Link
glodn_y Re: Glodny 05.02.05, 00:05 nitonisio napisał: > po co mącisz? Dziękuję za życzenia i przypominam że nie ilość się liczy, a > jakość. > Marku! Bądź pozdrowiony. Mam nadzieję, że zajrzysz czasem i do nas. Forum nie > jest konkurencją a alternatywą. Byłeś dobrym adminem i postaram się brać z > Ciebie przykład. Do zobaczenia. Dobre pytanie ,podszywacz musi byc dobry w mąceniu. ps Nie lepiej swe forum nazwac bylo makrosoft,marka lepiej wyrobiona niż 40= Odpowiedz Link
nitonisio Re: Glodny 05.02.05, 00:45 glodn_y napisał: > Dobre pytanie ,podszywacz musi byc dobry w mąceniu. > ps > Nie lepiej swe forum nazwac bylo makrosoft,marka lepiej wyrobiona niż 40= A podszywaj się ile chcesz byle bys pisał z sensem i przestał sie czepiać. Na Alternatywnym bana nie masz, a jak Ci nazwa nie pasuje załóż swoje forum i nazwij je jak Ci pasuje. To bardzo łatwe, wbrew temu co tu się pisze. W razie czego moge pomóc. No chyba Ci nie żal tych co odeszli i może odejdą? Wot żizń takaja... Odpowiedz Link
piotr-61 Sprostowanie i nie tylko... 04.02.05, 23:34 jej_maz napisał: > ...hmmm... w pewnym sensie do przewidzenia juz od baardzo dawna. Szkoda, bo > na przyklad forum Polonia2 powstalo z racji wulgaryzmow na Polonia Ja w kwestii formalnej. Powyzsze stwierdzenie to nieprawda. Jako odpowiedz na wulgaryzmy "Polonii" powstala "Polonia bis". Ta ostatnia zostala zas "zastapiona" przez "Polonie2" z powodu problemow bardzo podobnych do Waszych Tez komus cos sie na forum nie podobalo i tak dlugo mieszal az w koncu (niestety niezbyt doswiadczony) admin forum "Polonia bis" zamknal. A teraz troche nie na temat i nie tak bardzo serio. Jak wiekszosc z Was zapewne wie sledze zycie "40+" od dosc dawna. Ostatnie wydarzenia tutaj i ich analogie do "przygod" na innych forach (w tym np. "Bis") zaczynaja utwierdzac mnie w przekonaniu, ze juz niedlugo powstanie chyba jakas nowa dziedzina naukowa. Nazywac to sie bedzie "forumologia" lub podobnie a zajmowac sie fenomenami psychologii wirtualnych grup forumowych. To jest naprawde fascynujace, jak pomimo zupelnie roznych przekrojow grup piszacych na roznych forach, podobne sa problemy na nich powstajace. Smiem nawet twierdzic, ze przy odrobinie doswiadczenia mozna bedzie w przyszlosci stwierdzic, co z danym forum w przyszlosci sie stanie)) Odpowiedz Link
jej_maz Re: No cóż.... 05.02.05, 00:04 Dzieki Nitonisio, dzieki Piotrze za sprostowanie (przyznam ze strzelilem bo cos mi sie tylko o uszy obilo). Masz rowniez racje, ze te forumowanie jest kopalnia materialu dla nie jednej pracy doktorskiej i to z wielu dziedzin psychologi Ponad miesiac nie wchodzilem nawet tutaj i na dobra sprawe nie rozumiem o co komu dokladnie chodzi. Czy jest jakas mala szansa ze ktos mi powie co sie stalo? PS - Wiecie jak strasznie sie ucieszylem ze nick jej_maz byl wolny? Ord ) go zlikwidowal i zwolnil sie dopiero po szesciu miesiacach, ale sie zwolnil... w koncu... kto by chcial takie cos? Odpowiedz Link
glodn_y Re: No cóż.... 05.02.05, 00:15 Nic się nie stało.normalka > "baby" za "peruki" się wzieły i już. Marku ambicje ,ambicje ,ambicje...i tyle i tylko tyle. a jak dpłożysz do teko "przekwitanie" to masz już caly panoramiczny obraz) Odpowiedz Link
jej_maz Re: No cóż.... 05.02.05, 00:24 A bo to pierwszy i ostani raz? )) ale zeby od razu rozwalac forum? Odpowiedz Link
fan-j23 Re: No cóż.... 05.02.05, 18:15 Nie wypowidałam się w czasie tej całej afery,zresztą do gwiazd tego forum nie należałam,bo ani magister,a tym bardziej doktoratu nie mam. Przed chwilą poczytałam sobie kilka wypowiedzi,które doprowadziły do rozbicia i powiem były po prostu wredne.Nie przypuszczałam ,że osoby tak kulturalne i wykształcone mogą tak zgłupieć przez niezaspokojone ambicje! Ale ja mam męża i dzieci i hormony mi nie biją i do tego pępowine już jakieś ćwierć wieku temu odcięłam.A ten nick -nitonisio- bardzo mądrze wymyślony! Takie mam zdanie o kimś kto sie wstydzi przyznać do prawdziwego! PS.Ja też mogę być wredna-a co? Odpowiedz Link
fan-j23 Re: No cóż.... 05.02.05, 18:31 bodzio49 napisał: > A co dzieci maja wspólnego z hormonami? ) Jest się na kim wyżyć)) Odpowiedz Link
oqo Re:j-23 05.02.05, 18:29 w Twoją wredność nikt nie uwierzy a ewolucja i tak pójdzie swoją drogą Odpowiedz Link