skynews 16.02.05, 01:11 Kto chce się przyłączyć? Nie teraz oczywiście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 01:54 ja jestem spioch ale z powodow tzw. obiektywnych jeszcze nie czas.. tutaj 17:00 Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 02:05 Niebianski ty to raczej bezsennosc pokazujesz, a nie spiochowatosc.. ) Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 02:11 Nie, ja sie wlasnie wyspalem i teraz strasze po nocy,ale juz niedlugo... Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 02:13 Jesli sie wyspales, to... usprawieliwiony! ))) Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 02:26 Dziekuje za dobre slowo i zrozumienie mojej sytuacji... Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 08:41 Prawie jak makiem zasial... Dobrze ze gromy juz ucichly. Sen to zdrowie)) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 09:18 Ja też potrafię być Marek nocny ale jestem za leniwa aby zejśc po schodach Dlaczego była cisza jak makiem zasiał ? Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 12:03 Zmeczenie,pewnie wiosenne;-((( Brak witamin i slonca. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 14:04 ... pewnikiem zmęczenie wiosenne No i co z tego ? ... że Kopciuszek bawił się makiem z nudów. Ale jak wygląda cisza jak makiem zasiał ? ! Czemu mak chodzi z ciszą ? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 14:30 Mysle,ze wszyscy mamy dosc "nowosci" w prasie etc. i to nas zatyka... ml Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 15:26 No ale jezeli cisza, to prosze sie odzywac Ja mam pilna prace, teraz wychodze. Zupelnie nie mam ochoty pisac na temat wojny Walesy z Rydzykiem i nowej prtii. Wszystko to jest o kant .... potluc. I jeszcze mam o tym pisac? Wiadomo co mysle, a recept niestety nie mam na to co sie dzieje Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 15:33 A ja powroce,moze,na herbatke.Masz racje Mm,ze o kant u ... potluc!!! Zreszta,sa na szczescie ciekawsze zajecia! ml Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 20:14 Pewna prawidłowość. Po obiadku robimy sjestę - godziny przeróżne . W chwili gdy zaczynam wchodzić w fazę głębokiego snu - zawsze dzwoni telefon. Nie dzwoni , gdy myślę sobie , teraz tylko poleże i poczekam na telefon, albo gdy jestem w fazie czuwania. Dzwoni gdy zasypiam. Jakie stąd płyną wnioski - oprócz jednego - żeby wyłączać telefony? Odpowiedz Link
skynews Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 22:14 W bajce o Kopciuszku to chyba dobra wrozka,albo wiedzma zasiala makiem spokoj i cisze,wszystko stanelo,mozna bylo cofnac czas i zmienic bieg wydarzen tak jak komus pasowalo. Mak i cisza? Pewnie dlatego ze zawiera usypiajace opium. Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 22:21 Stąd Kopciuszek miał te omamy o dyni i karocy , myszach i rumakach i ksieciu z bajki. Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 22:36 o karocę chyba łatwiej niż o księcia ( Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 16.02.05, 22:41 Moj ksiaze zmienil sie w statecznego monarche Ale juz go nie wymienie na nowszy model Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 17.02.05, 06:29 widze, ze cisza i sennosc zapadly... spiochow pozdrawiam, jeszcze nie spiaca Odpowiedz Link
verbena1 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 20.02.05, 11:21 Witam niedzielnie. Zafundowalam sobie dzisiaj bardzo powolne budzenie. Za oknem snieg sypal wielkimi platami,cisza, spokoj. Lubie niedziele, nic nie musi sie robic,mozna sie lenic do woli. Teraz dopiero pije kawe i zastanawiam sie jakie przyjemne zajecie wymyslic. Na razie komputer i prasowka w necie. Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 20.02.05, 11:35 Witaj Verbeno! Ja tez odepalam swoje wojaze do 10-tej i leniwie zabieram sie do zycia przy kawie.Ale sniegu duzo! Odpowiedz Link
karol422 Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 20.02.05, 20:22 Witam śpioszków.Chyba czas iść spać bo już póżno ) Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB WIECZNYCH ŚPIOCHÓW 20.02.05, 22:36 Karolu, wieczny śpioch może spać o każdej porze. Odpowiedz Link