mantra1 23.04.05, 10:22 Daj sie usciskac, bo to chyba dzisiaj i Twoje swieto? Zycze Ci samych sky'owych, dobrych news'ow, ciekawych spotkan i podrozy, kochajacych Cie ludzi wokol, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Sky! 23.04.05, 11:10 Dolaczam sie do przedmowczyni )) Niebianskich wiadomosci, milosci, radosci, fury pieniedzy, i krzepkiego zdrowia, coby z powyzszym dawac sobie rade Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Sky! 23.04.05, 12:50 I ja też dołączam się do przedmówczyń. Szczęscia, zdrowie, pomyślności i calej reszty w nqajlepzsym gatunku)) Odpowiedz Link
mammaja Re: Sky! 23.04.05, 13:16 Hm...Co by tu wymyslic? Chyba poprostu najlepsze zyczenia - Sky,spelnienia marzen! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Sky! 23.04.05, 16:42 Zdrowia, radosci szczescia i duzo slodyczy )))) zyczy Kran))) Odpowiedz Link
wenus440 Re: Sky! 23.04.05, 19:53 Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może. Ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci szczęścia, zdrowia, radości. To o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było. Wenus - the space is our future Odpowiedz Link
skiela1 Re: Sky! 24.04.05, 01:30 Ja tez zycze wszystkiego dobrego..... ...a tak w ogole to gdzie on jest? Odpowiedz Link
lablafox Re: Sky! 24.04.05, 05:46 Dołączam , najszczerzej. Zdrowia i możliwości spełniania marzeń. Odpowiedz Link
skynews Re: Sky! 24.04.05, 19:57 Kochani, dziękuję bardzo serdecznie za życzenia. Cudownie jest mieć Przyjaciół,którzy pamiętają... Uczyniliście mnie bardzo szczęśliwym. "Powiedz mi kim są twoi przyjaciele, a powiem ci kim jesteś" E.Hemingway sky Odpowiedz Link