skynews Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 15:08 Szok i smutek, slow brakuje... sky Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 15:32 szok ... nie jestem w stanie w to uwierzyć. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 18:26 Zajrzyjcie, prosze do Starego Albumu................. .........jest mi bardzo ciezko, choc... "mialam czas sie na to przygotowac"........... Odpowiedz Link
antyproton Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 19:57 Mam nadzieje , ze chodzi teraz gdzies po lesie w swojej Polsce. Tak bardzo tesknila .... Lzy cisna sie do oczu . Odpowiedz Link
skynews Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 19:57 Byłaś, jesteś i na zawsze pozostaniesz z nami... sky Odpowiedz Link
wlodekbar Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 20:18 Byłaś, jesteś i na zawsze pozostaniesz z nami... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 20:39 Wyprowadza niebiańską sforkę Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 21:07 Tak nam przykro i smutno(: Alfredka i Wodnik Odpowiedz Link
meg_s Re: 11.07.05, 21:14 tak niedawno napisała do mnie "będziemy w kontakcie" będziemy....... Odpowiedz Link
wenus440 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 21:28 Ile razem dróg przebytych? Ile ścieżek przedeptanych? Ile deszczów, ile śniegów wiszących nad latarniami? Ile listów, ile rozstań, ciężkich godzin w miastach wielu? I znów upór, żeby powstać i znów iść, i dojść do celu. Ile w trudzie nieustannym wspólnych zmartwień, wspólnych dążeń? Ile chlebów rozkrajanych? Pocałunków? Schodów? Książek? Ile lat nad strof stworzeniem? Ile krzyku w poematy? Ile chwil przy Beethovenie? Przy Corellim? Przy Scarlattim? Twe oczy jak piękne świece, a w sercu źródło promienia. Więc ja chciałbym twoje serce ocalić od zapomnienia. Konstanty Ildefons Gałczyński :'-( W. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 21:58 Brak slow.....wielki smutek i zalosc Odpowiedz Link
witekjs Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 22:19 Tak smutne, zaskakujące wiadomości uświadamiają nam, że to miejsce, nasze nicki i spotkanie nas wszystkich, nie jest jedynie "wirtualną rzeczywistością"... Witek Odpowiedz Link
jej_maz Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 22:42 Przepraszam ze sie wtracam, ale nie dostalem zadnej poczty od Ewy, nie wiem o co chodzi, a wnioskuje ze stalo sie cos istotnego. Moze byloby dobrze podzielic sie wiadomoscia ze wszystkimi? Tylko pytam i jezeli to tajemnica to przepraszam raz jeszcze. Odpowiedz Link
dado11 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 22:45 ...i jak mam opowiedzieć mój żal... ...gardło ściśnięte postronkiem... ...żegnaj urocza, ciepła ML.... ...jakoś za szybko Cię nie ma. D. Odpowiedz Link
venus22 Re: Chciałabym Was poprosić... 11.07.05, 23:05 Nie moge w to uwierzyc. ML byla blisko zwiazana forum MIGRENA gdzie uczestniczyla od pierwszego dnia i to po kilka razy dziennie. Czy moge prosic o informacje co sie stalo venus22@gazeta.pl Venus Odpowiedz Link
mammaja Re: Chciałabym Was poprosić... 12.07.05, 00:08 Poprostu nie do wiary.Nie moge tego pojac. Jestem zalamana, mowiac szczerze. Odpowiedz Link
fan-j23 Re: Chciałabym Was poprosić... 12.07.05, 08:07 Boże, jak mi strasznie smutno.............. Odpowiedz Link
foxal Re: Chciałabym Was poprosić... 13.07.05, 06:58 A co sie stalo Ewie, czy cos w Jej rodzinie. Mnie jest smutno, ze nic nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
lablafox Re: Chciałabym Was poprosić... 13.07.05, 09:43 Foxalu, Ewie nic się nie stało , jej rodzinie też. Zmarła nasza Maria Ludwika. -- Lx Odpowiedz Link
kornikuno Re: Chciałabym Was poprosić... 17.07.05, 15:33 Ewo, dzieki za wiadomosc dopiero dzisiaj odebralam... Brak mi slow........... Iza Odpowiedz Link