skrzydlate 05.10.05, 20:52 tak sobie wieczorkiem przeglądałam to i owo........... lubie Manna.. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2952449.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: Ele mele dutki, gospodarz malutki 05.10.05, 21:11 I co, myślisz że gdyby został to tak by się stało? Odpowiedz Link
aszar.kari Re: Ele mele dutki, gospodarz malutki 05.10.05, 21:22 Interesujace sa wpisy pod artykulem. Wyraznie wielu czytelnikow traktuje go jako czesc kampanii wyborczej DT a nie krytyke prezydentowania w stolicy LK. Wynikaloby z tego, ze do 9 pazdziernika jakakolwiek opinia o stanie miasta Warszawy odnosic sie bedzie do wyborow prezydenckich a nie do samego miasta. Najciekawsze w tym jest, ze DT mieszka na Wybrzezu i poki co jakos zycia w stolicy ziebi badz grzeje Go zapewne mniej niz srednio Aszar Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Ele mele dutki, gospodarz malutki 05.10.05, 21:45 Kilka dni przed wyborami nie może to być inaczej odbierane. To naturalne. Nie bardzo to mi się podoba. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Ele mele dutki, gospodarz malutki 06.10.05, 08:23 zajmowanie Warszawą za bardzo mu nie wyszlo, tak słyszę.. opinie znajomych siedzących na przykład w branzy: zarząd miejskimi nieruchomościami.. horror, przepisy są sprzeczne i bez sensu... nie rozwijam tematu, bo to nie moja dziedzina i moge cos poprzekręcac, ale i drobiazgi rózne widoczne na co dzień... mnie udało mnie sie zauwazyc i odczuc to wszechobecnosc patroli szkolnych i policji dokuczajacyh dzieciakom... akurat moje mlode wychodzily z gimnazjum, wiec bylam blisko tematu... Nie lubie wyborow i tego wyborczego bicia piany, nie podobają mi sie reklamówki wyborcze i wymiotuję od tego, czasami oglądamy te spoty z synem i rechoczemy sie radośnie do utraty tchu... chociaz glosowac pojde, zacytowalam ten artykul, bo lubie styl Wojtka Manna i podobal mi sie, merytorycznie sie nie ustosunkuje, bo ani pan Tusk ani pan Kaczynski nie sa moimi idolami... ja z innej planety Odpowiedz Link