lablafox 14.06.06, 11:36 Wpadłam na chwilke i co widzę - Oqo dziadkiem. Wszystkiego dobrego dla Maluszka , Dziedziczki no i Ciebie , drogi Dziadku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 11:41 Oqo, wszystkiego naj, i pociechy z wnuczki. Rozpieszczaj ja ile sie zywnie podoba! )) Odpowiedz Link
lablafox Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 11:42 To chyba wnuczek - bo Krzysiem został. Zajrzyj do albumu. Odpowiedz Link
skynews Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 11:42 Gratulacje, nie ma nic piekniejszego i wzruszajacego jak narodziny dziecka Enjoy it ! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 14:03 Niedawno myślałam, że to chyba już czas ... Wszystkiego najlepszego. To rzeczywiście jedna z najbardziej pięknych chwil w życiu. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 14:16 Serdeczne gratulacje, Oczko. Cudny maluszek! ) I mam nadzieje, ze nie sprawi Ci trudnosci oswojenie sie z mysla, ze od teraz bedziesz sypiac z Babcia ) Odpowiedz Link
oqo Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 15:05 dzieki za życzonka a wnusia ma na imie Patrycja. nic sie przed Wami nie ukryje. Nie meldowałem wcześniej bo póżno wyszła ze szpitala ( czekała na odpowiednio dobrą pogodę ale juz jest i pewnie sie czuje na tej sponiewieranej ziemi a ja z wielką radością dołączyłem do szacownego grona dziadków i chodzę dumny i wyprostowany jak rekrut.Pozdrawiam wszystkie babcie i dziadków Odpowiedz Link
antyproton Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 16:52 No drogi Oqo , skonczyla sie laba . Teraz trza sie solidnie wziac za obowiazki , bo te mlode rodzice to nic a nic nie umieja , a co dopiero potomka wychowac na czlowieka . Gratuluje . ))) Odpowiedz Link
oqo Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 17:19 Anty - święta racja , jak bym mógł to bym zabrał dziedziczkę i sam próbował wyprowadzić na ludzi bo bagaż zdobytych przez tych parę lat doświadczeń mógłby mnie do tego upoważniać . Ale sam wiem po sobie gdy nam się pierwsze dziecie urodziło to nie życzyliśmy sobie zbytniej ingerencji rodziców. Niech więc młodzi w męczarniach wychowują ile się da(oczywiście pod moim czujnym okiem a ja i tak rozpuszczę je złośliwie przy pierwszej okazji . Odpowiedz Link
joujou Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 17:28 >Tylko patrzeć,jak wnusia zacznie rozrabiać Gratulacje dla Ciebie i Babci,a prawdziwym dziadkiem zostaniesz,jak będziesz miał wnuka(nie znam się na tym,ale tak mówią) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 21:12 No to ja jestem prawdziwym dziadkiem bo ma mwnuka Oko rozpieszczaj ile się da. To jest Twoja rola!!! Odpowiedz Link
dado11 Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 21:49 Dziadku, drogi dziadku, pozwól dzieciakom być rodzicami Gratulacje dla mamy i taty I gratuluję cudownej perspektywy rozpieszczania małej księżniczki Jest śliczna! Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link
en.ej Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 22:54 Gratuluje z calego serca życze wygranej w totka, zeby nie zabraklo na zachcianki malutkiej ksiezniczki Odpowiedz Link
oqo Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 23:22 w totka boję się wygrać bo zawsze przy większej wygranej miałem kłopoty wymagające wydania całej kasy - coś nademną czuwa aby mi nie brakło .Ale już ta sama opatrzność nie da nam zginąć (mnie i wnuczce - to wiem na pewno bo już raz dała mi dobitną szansę i jej nie wykorzystałem bo wiara moja w tzw cuda była u mnie nikła. Ale optymizmu mi już nigdy nie zabraknie bo wiem że każdemu może się przytrafić bingo Odpowiedz Link
en.ej Re: Dziadek Oqo 14.06.06, 23:31 Oqo, wiara jaka prezentujesz sama w sobie jest glowna wygrana Obys umial swoja madrosc przekazac wnuczce Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Dziadek Oqo 15.06.06, 00:26 Serdeczne usciski dla Dziadka! Zazdroszcze - nie moge sie doczekac kiedy bede mogla sie dorwac do wlasnego wnuczecia - same przyjemnosci, zero obowiazkow! Odpowiedz Link
mammaja Re: Dziadek Oqo 15.06.06, 00:52 To i ja na koncu spiesze z gratulacjami i zyczeniami samych przyjemnosci dziadkowania! Odpowiedz Link
ord Re: Dziadek Oqo 15.06.06, 01:55 Moje najszczersze gratulacje! Pisze to z lekka zazdroscia aczkolwiek ja mam jeszcze troche czasu ) Delikatne usciski dla pociechy!!! Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Dziadek Oqo 15.06.06, 09:40 Jest prześliczna i też troche zazdroszcze) Uroda to połowa sukcesu a dumny dziadek to druga połowa.Ma dziewczyna szczęśzcie). Odpowiedz Link