kruszynka415 12.02.07, 16:19 Nie znalazlm nigdzie watku powitalnego,bo pewnie jestescie zgrana grupa,ale jakos tak glupio pisac bez przywitania. Pozdrawiam z Pozania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Witam się:) 12.02.07, 16:23 O, to mi się podoba. Kobieta samodzielna. Sama zadziała kiedy trzeba i nie czeka z papierosem w ustach aż jej ktoś poda ogień. Witaj. Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Witam się:) 12.02.07, 16:27 Olsztyn odpozdrawia Zbychu ,prawdziwy dżentelmen z Ciebie ))) ile cukru ?))))))))))))))nono. Odpowiedz Link
lablafox Re: Witam się:) 12.02.07, 16:32 Witaj Kruszynko - krajanko - jam poznanianka od zawdy) Odpowiedz Link
lablafox Re: Witam się:) 12.02.07, 16:37 zbyfauch napisał: > O, to mi się podoba. > Kobieta samodzielna. Sama zadziała kiedy trzeba i nie czeka z papierosem w > ustach aż jej ktoś poda ogień. > > Witaj. hahaha , Zbychu - ja jestem palacz taki nijaki - to znaczy zapalę ,ale nie muszę i ten nałóg mnie nie wciąga.Zdarza mi się jednakowaoż czekać z tym papierosem na ogień ,ale trzymam go nie w ustach ( bo gadac nie mogłabym wówczas) ale między palcami prawej reki . Dla uściślenia między 2 a 3, hahahaha . Przyznam ,ze nie mam zupełnie odruchu zapalania - jak wspomniałam palic i owszem czasami , ale zapalic nijak.To taka ułomnośc moja. Odpowiedz Link
kruszynka415 Re: Witam się:) 12.02.07, 16:41 Palenie jakos nigdy mnie nie zafascynowalo,nie zasmakowalo. Nie pale,wiec i ognia nie trzeba podawać. Odpowiedz Link
lablafox Re: Witam się:) 12.02.07, 16:46 Mnie tez nigdy nie fascynowało , ani nie smakowało , dlatego czasami , jednego , dla towarzystwa. Nie nauczyłam sie palic z 2 powodów - po pierwsze dziewczyny w liceum paliły w ubikacji - dla mnie połączenie zapachu papierosa z tym drugim , jak i miejsce , było nie do przyjęcia. Po drugie - juz na studiach to jakoś tez taka głupawa byłam , bo mi było wstyd nosić papierosy w torebce. Acha i po trzecim wypalonym papierosie robiło mi sie słabo i zimno i ręce mi siniały - wiec pewnie juz wtedy miałam kłopoty z krązeniem(tak na marginesie lekarka wówczas mi powiedziała ,ze symuluję bo mam typowe objawy starości , hahahaha. Odpowiedz Link
lablafox Re: Witam się:) 12.02.07, 16:47 W jakiej dzielnicy Poznania mieszkasz? Jesli oczywiscie wolno pytać. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Witam się:) 12.02.07, 17:22 Witaj Kruszynko, witaj. Warszawianka kłania się w pas. Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Witam się:) 12.02.07, 17:37 Jeszcze raz witam Kruszynkę w klubie ''niepalących '' ))))))))))))) Odpowiedz Link
mammaja Re: Witam się:) 12.02.07, 18:52 Pozdrawiam zz drugiego brzegu rzeki Fedorczyka ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Witam się:) 12.02.07, 19:12 Dobry wieczor Kruszynko, Dolny Slask sie klania. Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Witam się:) 12.02.07, 20:09 Witaj Kruszynko Centralna Polska pozdrawia. Odpowiedz Link
dado11 Re: Witam się:) 12.02.07, 20:15 Cześć Kruszynko)) Dado z podstolicznej wsi się kłania, opozycyjnie do wsi Mammaji, ale ta sama strona co Fed a to ci łamigłówka)) witaj i pisz, i nie zrażaj się brakiem odzewu, u nas czasem tak bywa Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Witam się:) 12.02.07, 23:32 Dzien dobry, Kruszynko! Ja tez jestem Poznanianka od urodzenia, ongis z Grunwaldu, obecnie z Sydney, w zwiazku z czym robie na tym forum na nocnym dyzurze :o) Witaj, rozgosc sie, poczytaj, pogadaj. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
40plus Re: Witam się:) 13.02.07, 00:11 Klaniam unizenie z najweselszej dzielnicy stolycy Odpowiedz Link
kruszynka415 Re: Witam się:) 13.02.07, 08:59 Bardzo dziekuje za sympatyczne przywitanie. Zycze Wam milego dnia. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Witam się:) 13.02.07, 16:17 Witaj nowa forumowiczko, rozgosc sie i dotrzymuj nam towarzystwa na dobre i na zle)) Verbena z Holandii Odpowiedz Link