verbena1 05.03.07, 18:17 Dzis tesciowa na swieczniku lub jako cel na strzelnicy. Prosze o skladanie zyczen lub zazalen) Moja ex-tesciowa sciskam bardzo mocno i zycze duzo zdrowka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natkaa66 Re: Dzien Tesciowej 05.03.07, 19:23 Nie składam ,nie życzę i na strzelnicę(to mi się rymnęło). Zołza jakich mało, na samą myśl o niej dostaję migreny!!!! Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Dzien Tesciowej 05.03.07, 19:34 A ja co roku zanoszę modły do Pana za to że mi taką Teściową nr.II podarował. Po raz kolejny powtarzam że na loterii teściowych wygrałam główna nagrodę. Mądra, z poczuciem humoru, ładna, otwarta, oczytana, inteligentna. No po prostu istne cudo. Pije w jej raczki Sylvanerem moim ukochanym. Daj jej losie najdłuższe i najlepsze życie. Uwielbiam ją. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dzien Tesciowej 05.03.07, 21:00 Zarówno moja teściowa, jak i teściowa mojego męża są dosyć okropne, choć każda na swój sposób, i każda w innym czasie. Niemniej obu życzymy zdrowia i dla obu staramy się być wyrozumiali i na tyle serdeczni, na ile się da... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Dzien Tesciowej 05.03.07, 21:13 Hm, nie pomyślałam o teściowej mojego męża. Myślę że on wolałby zignorować dzień Teściowej. Ja moją Mać wielbię, ale jemu współczuję szczerze. Dzięki Kuzynko że mi uzmysłowiłaś odwrotną stronę medalu Odpowiedz Link
josarna Re: Dzien Tesciowej 06.03.07, 22:42 Moja teściowa: pogodna, sympatyczna, ale leń i egoistka. Teściowa męża: maniacko pracowita, zero wyczucia ludzi i u...liwa, ale ją kocham. Ja:... też jestem teściową, która niezależnie od siebie wpędza chyba synową w kompleksy nadmiarem energii. Mimo wszystko chwali mnie na lewo i prawo - w końcu tyle im pomagam, że coś się za to należy . Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Dzien Tesciowej 06.03.07, 22:56 Moja teściowa ,świeć panie nad jej duszą była kochana ,troskliwa i mądra I teraz wiem ,dlaczego moja synowa zaprosiła mnie ''na miasto '' na obiadek ))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dzien Tesciowej 06.03.07, 22:56 Moja tesciowa jest cudna. Pisze "tesciowa", bo podobno "eks-tesciowa" nie istnieje. W jej raczki zapodaje. Odpowiedz Link