lablafox 31.05.07, 22:18 Rozpoczynam zaproszeniem do obejrzenia azalii z kórnickiego zamku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: Album Odc.4 31.05.07, 22:29 Piękne zdjęcia LX. Może nawet wybiorę się tam jutro. Co roku do Przelewic może zmiana się przyda. Odpowiedz Link
lablafox Re: Album Odc.4 31.05.07, 22:37 Nie wiem czy jeszcze będą kwitnąć , ale wybrać sie warto.Szkoda,że nie mozemy sie spotkac - mamy juz 1-3 zaplanowane na full. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 10.06.07, 15:55 Piekne azalie, piekna Portugalia, ach... Dolozylam 3 zdjecia do swojego albumu, ale takie bardziej towarzyskie, choc na jednym jest piekno krajobrazu na horyzoncie (Bystrzyca Klodzka i okolice, 3 tygodnie temu). Odpowiedz Link
joujou Re: Album Odc.4 10.06.07, 21:05 Obejrzałam i się wpisałam,zaciekawił mnie ten śliczny wianuszek Piękne zdjęcia wkleiła również Dan-warto popatrzeć. Odpowiedz Link
dado11 Re: Album Odc.4 21.07.07, 00:27 no i wkleiłam, zgodnie z prośbą Lx, no i ma się rozumieć.... z przyjemnością)) Odpowiedz Link
mammaja Re: Album Odc.4 21.07.07, 12:12 Dado, superowy, ale ty tez wygladasz superowo! Z rozpedu wkleilam pare fotek z wystawy psow 07.07.07. Nie do wiary, ze bylo zimno Odpowiedz Link
verbena1 Re: Album Odc.4 21.07.07, 23:59 Dado ,na tym zdjeciu to Ty czy corka) Wygladacie razem z autkiem swiezo i mlodo. Niech Ci sie jezdzi dlugo i bezproblemowo. Odpowiedz Link
lablafox Re: Album Odc.4 22.07.07, 16:37 gaudia napisała: > też chce zobaczyc... Tak niewiele Cię znam , tak niewiele wiem , ale jeśli reszta nie ma nic przeciwko temu to moze szefowie dadzą Ci kluczyk. Odpowiedz Link
joujou Re: Album Odc.4 22.07.07, 11:49 Dado,powtórzę za innymi:fajne auto,a Ty wyglądem chyba niewiele różnisz się od swojej córki? Odpowiedz Link
dado11 Re: Album Odc.4 22.07.07, 22:33 Moje kochane dziewczyny! jesteście wspaniałe, ale tak między nami... to moja córka tak kiepsko to nie wygląda...)) a samochód jest naprawdę superowy: ekonomiczny, ładny (choć to najmniej obiektywna cecha), wszystkomający, zrywny, diesel nadzwyczajnie oszczędny (ale i tak 115 KM), no i te gwarancje - 5 lat na cały samochód i 7 lat na układ jezdny. I jeśli ktoś nosi się z zamiarem kupna auta w najbliższym czasie, to baaardzo polecam! Mammaju, świetnie się prezentujesz wśród tych pięknych zwierzaków)))) - Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:19 Czy ktoś mi może wyłuszczyć o-co-chodzi ? Yahoo zamykają, ale fotki naszej Groups będą sobie mogły nadal istnieć bez szwanku dla ich "zdrowia" ? "Yahoo! Groups photos will NOT be affected by the closure of Yahoo! Photos on September 20th. Yahoo! Groups photos will continue to work as they do today" Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:26 Ew., weszlam na yahoo i nigdzie tego nie widze. Daj link prosze. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:38 Znalazlam: di.com.pl/archiwum/16461.html Yahoo Photos to inna rzecz od Yahoo Groups. To cos w stylu Imageshack czy Photobucket. Album zostanie bez zmian. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:44 Nie wiem Jutuś czy o to chodzi. Podaję linka. Nie ma to nic wspólnego z archiwum. Mam nadzieję, że uda ci się otworzyć ... masz "wejściówkę" ph.groups.yahoo.com/group/czterdziestki_plus/photos Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 03.08.07, 21:12 Wszystko gra. Patrz moj wpis wyzej - link do artykulu. Nasz album jest w YahooGroups. YahooPhotos to cos zupelnie innego. )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 04.08.07, 10:57 Zaproszenie bylo wyslane, wiec musialas albo przeoczyc, albo nie miec czasu sie tym zajac, a potem zapomnialas. Jeszcze raz instruuje: zaloz sobie konto (jesli jeszcze nie masz) na yahoo, tutaj: fr.yahoo.com/ Zaloguj sie i kliknij na groups.yahoo.com/group/czterdziestki_plus/ Powie Ci, ze trzeba byc czlonkiem grupy, wiec kliknij na guziczek zgloszenia, a ja wtedy Twoj nick wpuszcze. Albo wyslij mi mailem Twoj nick na yahoo, a ja Ci wysle zaproszenie. OK? Gaudio, Twoj kluczyk bedzie do odebrania jutro wieczorem, zrob to samo, co napisalam Fedorczyk. )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 04.08.07, 10:58 Gaudio, Ty wejdz na yahoo.com (Fed. podalam francuska wersje, wiadomo). )) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 04.08.07, 11:40 Jes, jes, jes, po szychcie zaloze sobie album))) Odpowiedz Link
gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 15:54 Lablafox i wszyscy, dzieki za zaufanie Jutka, ja nie widze guziczka (bożesz, co ja gadam) Odpowiedz Link
mammaja Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 16:24 Fed, super - ale ja mam ciagle problemy z wysylaniem wiadomosci w albumie. Cos tam pisze, a a potem wcale tego nie ma (((( Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 16:33 Tego to jeszcze nir bralam. To bedzie nastepna lekcja Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 21:51 Mammajko, wiadomosci w albumie pojawiaja sie po paru minutach. Nie wiem, czemu. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 20:48 No, no, same swietne sztuki na Twoich zdjeciach))) Odpowiedz Link
gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 21:10 na Twoich tez ) ale mi opisy zeżarło a stało wyraźnie, że fotka pierwsza robiona 2 lata i 13 kg temu Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 21:35 Nie szkodzi, nawet +13 spokojnie zniesiesz Odpowiedz Link
verbena1 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:05 Gaudie powitalam w albumie. Mam tak jak Mammajka problemy z tym gdzie wpisac nowy watek ale pomalutku sie ucze. Wiadomosci rzeczywiscie ukazuja sie po chwili,trzeba cierpliwie poczekac. Odpowiedz Link
gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:21 dziekuję dziewczyny strasznie miło popatrzeć na Was - swietne fotki, swietne twarze Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 21:50 Zajrzyj do maila na yahoo. Tam masz link z kluczykiem. )) Odpowiedz Link
skynews Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 21:10 Dwa razy wysyłałem zgłoszenie - nigdy nie otrzymałem odpowiedzi. Enjoy it ! Odpowiedz Link
gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:38 Fedo, one mnie tu zawstydzaja i denerwuja mam wstawic golizne? Ty widzialas, chyba nie ma drastycznych momentow? Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Album Odc.4 -- PS 07.08.07, 08:40 Obiecuję Gaudii nie zapomnieć obejrzeć fotek jak wrócę Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Album Odc.4 -- PS 07.08.07, 18:31 ... no i cieszę się, że do albumu przybyły kolejne fotki, a ich właścicielka jest naprawdę super Dlaczego tu, a nie w albumie ? ... bo tu wychodzi mi prędzej, a troszkę jestem zmęczona Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Album Odc.4 26.09.07, 13:29 Ale fajnie. Straszny ruch sie zrobil w albumie! Same swietne i ciekawe zdjecia gratulacje dla Dany, Lx, Oqa i Bodzia)) Odpowiedz Link
mammaja Re: Album Odc.4 26.09.07, 18:49 Dzieki za zwrocenie uwagi! Tez obejrzalam z przyjemnoscia Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Album Odc.4 26.09.07, 19:18 A ja nie, bo nie wiem jak tam się dostać i " u drzwi Twoich stoję..." Odpowiedz Link
fedorczyk4 Malpeczko 27.09.07, 09:06 Na to trzeba "poterminowac" na forum. Ale staraj sie tak dalej, a glos Twojna wysokosciach uslyszany bedzie Odpowiedz Link
mammaja Fotki Moni 06.10.07, 12:02 Rzucilam sie ogladac, piekne i ciekawe, a te rzezby z piasku super! Musze rozgryzc pisanie wiadomosci w albumie, mi cos nie idzie Odpowiedz Link
joujou Re: Fotki Moni 14.10.07, 09:47 Rzeżby też zrobiły na mnie duże wrażenie,no i to wspomnienie Pragi-dzięki Moniu Teraz czekam niecierpliwie na foty Mammaji Odpowiedz Link
monia.i Re: Fotki Moni 18.10.07, 22:34 Dzięki, dziewczyny - cieszę się, że zdjęcia się podobały Ja zawsze z wielką przyjemnością oglądam wasze Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 18.11.07, 20:14 Wrzucilam zdjecia obu kotow. )) Plus wiadomosc czeka na Wasza reakcje. Odpowiedz Link
dan8 Re: Album Odc.4 23.11.07, 13:02 Poniewaz moje wpisy w albumie sa odbijane dlatego odpowiadam w tym watku. Fed ,to ustrojstwo jest maszyna do kruszenia kamieni uzywana w dawnych czasach przez poszukiwaczy zlota. Z pokruszonych jamieni wyplukiwali grudni zlota. Dado ,tak to sa maslaki i grzybki zbieramy dwa razy do roku na wiosne i na jesieni. Pociesz sie ,ze nie mamy takiego wyboru grzybow jaki macie w kraju. Tutaj zbieramy tylko maslaki i rydze. Odpowiedz Link
dan8 Re: Album Odc.4 23.11.07, 13:53 Jutka , wyrazilam sie nieprecyzyjnie. Otoz jak moje odpowiedzi nie byly zamieszczane,zaczelam sprawdzac w ustawieniach i znalazlam cos takiego : The email address you are using for this group is currently bouncing. More info here. Okazalo sie ,ze moj yahoo e-mail adres zostal zawieszony Bo nie zagladalam do niego i musialam go reaktywizowac.Zrobilam to ale niewiele pomoglo. Moze potrzeba troche czasu ,zeby wszystko zaskoczylo. Odpowiedz Link
mammaja Re: Album Odc.4 23.11.07, 14:16 Ja mam to samo, Dan, musze aktualizowac e mail, ale obejrzalam ))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Album Odc.4 23.11.07, 22:49 Mnie coś podobnego spotkało jakieś dwa miesiące temu - jakoś sobie poradziłam, ale chyba bardziej intuicyjnie niż w pełni świadomie. Do głowy mi nie przyszło, że trzeba cokolwiek aktualizować... Regularnie w dodatku.. Odpowiedz Link
dan8 Re: Album Odc.4 24.11.07, 03:31 Jak narazie jeszcze nie jestem odblokowana. Wystarczy kliknac na MEMBERS i zobaczyc kto ma problemy z wysylaniem postu,kolejno sa to osoby : bodzio bystra d-atunad czyli ja ewelina mammaja verbena pirat drogowy Odpowiedz Link
dan8 Re: Album Odc.4 24.11.07, 03:58 Przeszlam juz wszystkie procedury z uaktywnieniem adresu e-mail na yahoo i jestem odblokowana. Bede juz pamietac ,zeby zagladac na ten adres w celu unikniecia powtorzenia sie podobnej sytuacji. Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 11:01 Zdjecia super, ale ja nie potrafie (poki co I hope) odpowiedziec w Albumie Odpowiedz Link
lablafox Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 12:33 Wpadnij na gg , naucze. Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 13:09 Ok,przypilnuję Ciebie wieczorem przed domowym monitorem. W pracy nie mam gg na szczęście ) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 23:20 malpa-w-czerwonym1 napisała: > Zdjecia super, ale ja nie potrafie (poki co I hope) odpowiedziec w > Albumie Ciesze sie ze foty sie podobaja. Widzialam, ze udalo sie Tobie odpowiedziec, wiec chyba wszystko w porzadku? Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 23:24 Ok, juz sobie poradzilam, ale tylko dlatego,ze jestem zawzieta ( a nie,ze taka niby zdolna...). Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Austria/Włochy już w albumie:-) 24.02.08, 22:09 No tak, chcialam w albumie wpisac sie po obejrzeniu Twoich Kuzynko, przepieknych zdjec i dowiedzialam sie ze moje konto zostalo zbauncowane. Troche sie zdziwilam. Jestem zbauncowana od 6 stycznia i nic o tym nie wiedzialam. Moze dlatego bylam chora? Odpowiedz Link
mammaja Re: Austria/Włochy już w albumie:-) 24.02.08, 23:06 Obejrzalam Dado, ale wpisać sie tez nie moge, wiec tu wyrazam zachwyt Odpowiedz Link
jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 13.04.08, 15:55 Przeciez jestes w albumie, pod swoim starym nickiem na yahoo.pl? Odpowiedz Link
dan8 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 14.04.08, 05:06 LBX na liscie czlonkow jestes zaznaczona jako "bouncing". Pewnie od dawna nie zagladalas na swoj yahoo e-mail ,dlatego nie mozesz dostac sie do albumu. Ja tez juz tak mialam i teraz co jakis czas zagladam i wszystko jest ok. Poprostu musisz reaktywowac swoj e-mail adres na yahoo. Moze Jutka bedzie umiala Ci to lepiej wytlumaczyc. Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 14.04.08, 11:11 Mogę być i bouncing, ale nie zadladam dlatego ,ze nie moge sie zalogowac jako lablafox bo gazecie hasło nie odpowiada , i z tego powodu zminiałam nicka,a nie z powodu widzimisia.Dlatego powinnam byc wpuszczona pod nowym nickiem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 14.04.08, 13:30 Wejdz na yahoo.com i zaloguj sie jako lablafox, potem kliknij na "groups". Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 16.04.08, 13:23 Judtencjo,toż piszę ,że mnie nie chce wpuścić. Mówi mi,żem inwalidkaInvalid ID or password. Please try again. Dlatego też i login zmieniałam,bo i nforum nie wpuszczało) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 16.04.08, 13:24 Na yahoo.com Cie nie wpuszcza? Odpowiedz Link
verbena1 Paryz w albumie 16.04.08, 18:43 Wreszcie uporalam sie ze zdjeciami z Paryza i wkleilam do albumu. Gdyby mozna bylo wlozyc jeszcze nastroj, zapachy,dzwieki to bylby dopiero pelny obraz. Bez tego sa to po prostu widoczki, jedne z wielu. Zapraszam mimo to Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Paryz w albumie 16.04.08, 20:23 Poniewaz zrobilo mi cos takiego, ze nie moge pisac postow, to szybki komentarz dla obu autorek zdjec zamieszczam tutaj. Malpa Ty naprawde wygladasz na najprawdziwszego rudzielca, a zwierzyna jest super! Verbeno Twoje piekne zdjecia wzruszyly ,nie i obudzily straszna nostalgie. Chyba rozpoznalam wiekszosc miejc i zateskinilam za Paryzem dziko. Tylko gdzie Twoje panienki? Odpowiedz Link
mammaja Re: Paryz w albumie 16.04.08, 20:34 Piekne foty, wydawaloby się ze trudno jeszcze fotografowac P., ale Verbenie udalo sie naprawde doskonale Odpowiedz Link
jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 16.04.08, 20:43 Lx, czy zalozylas na yahoo.com nowe konto? Zaloz prosze, to Ci wysle zaproszenie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Moje Drogie --- PS 16.04.08, 20:45 Wyslij mi prosze na adres maila GW, jaki jest Twoj nowy nick na yahoo. Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Album Odc.4 16.04.08, 21:08 No tak, pozazdroscic Paryza Verbeno. Jeszcze raz chcialabym tam pojechac ( bo juz raz chcialam!). Moze nastepna wiosna zastanie mnie w Paryzu? Ale jesienia wybieram sie na Kube.... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Album Odc.4 16.04.08, 22:46 Nareszcie. Dwie godziny meczylam sie z bydleciem w jezyku znanym mi tylko z widzenia i odblokowalam moje konto. I to bez pomocy anglojezycznej corki! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album Odc.4 -- Fedo, prosba 17.04.08, 08:34 Czy moglabys powiedziec Lx, co zrobic, zeby przywrocic konto na yahoo? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 09:26 Zrobilabym to z rozkosza gdybym wiedziala. Niestety przez dwie godziny klikalam, klikalam, klikalam we wszystko w co sie dalo, na oslep. I nagla pokazalo mi sie info ze mi gratuluje przywrocenia. Ale w jej przypadku jest inna sytuacja. Ja nie zmienialam nicka. Lablenka musi chyba przejsc cala procedure zakladanie konta na yahoo od nowa i dopiero potem zapukac do Ciebie po kluczyk. Bo wedlug albumu one jest obca Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 10:28 Fedo ma rację - jestem obca . Wczoraj wieczorem wysłałam, Jutko, maila na Twoją gazetowa poczte Odpowiedz Link
jutka1 Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 10:36 Lx, nic do mnie nie doszlo. Czy mozesz wyslac jeszcze raz? Odpowiedz Link
mammaja Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 11:17 ja dalej nie rozgryzlam sprawy skrzynki na yahoo i nie moge pisac komentarzy. Jak bede miala wiecej czasu, to moze rozgryze, a moze ktos podpowie Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 11:19 Ale ja zalozylas? Odpowiedz Link
verbena1 Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 16:23 Dokleilam zdjecia moich dziewczyn, teraz jest komplet. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 17:07 Obejrzalam oba "rzuty" z wielka przyjemnoscia. Dzieki, Verbenko ))) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 19:03 Przyjemnie ogląda się fotki a zwłaszcza, że niektóre z nich budzą miłe wspomnienia. Dzielnica la Defense była dla mnie takim skokiem w "przyszłość", ale wielkiej miłości jakoś nie wzbudziła. Osobiście wolę ten stary Paryż. Dzięki Verbeno za możliwość obejrzenia. Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Paryz, ciag dalszy 27.04.08, 15:49 Dzień dobroci dla mnie nastał- album mnie wpuścił jako Lablafox .Obejrzałam i Paryz i Austo/Włochy.Cudne zdjecia , cudne widoki .Dado z tą chmurka wyglądasz jak w aureoli. Jutko , po raz kolejny maila nie wysylałąm ,jakos tak czasu i chęci nie było.Widac miao się odleżeć. Odpowiedz Link
mammaja Re: Paryz, ciag dalszy 30.05.08, 21:44 100 - ny wpis i zachecam do obejrzenia moich fotek w albumie Odpowiedz Link
ewelina10 chyba to nie Paryż :) 31.05.08, 10:53 Raniutko zdążyłam obejrzeć fotki. Fajna przygoda i było co zwiedzać. Podziwiam wszystkie panie, takie eleganckie mimo trudów takiej podróży autokarem Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: chyba to nie Paryż :) 08.06.08, 08:14 Mammajko specjalnie dla Ciebie wkleilam sie do albumu Odpowiedz Link