Dodaj do ulubionych

Album Odc.4

31.05.07, 22:18
Rozpoczynam zaproszeniem do obejrzenia azalii z kórnickiego zamkusmile.
Obserwuj wątek
    • bodzio49 Re: Album Odc.4 31.05.07, 22:29
      Piękne zdjęcia LX. Może nawet wybiorę się tam jutro. Co roku do Przelewic może
      zmiana się przyda.
      • lablafox Re: Album Odc.4 31.05.07, 22:37
        Nie wiem czy jeszcze będą kwitnąć , ale wybrać sie warto.Szkoda,że nie mozemy
        sie spotkac - mamy juz 1-3 zaplanowane na fullsad.
    • jutka1 Re: Album Odc.4 10.06.07, 15:55
      Piekne azalie, piekna Portugalia, ach...

Dolozylam 3 zdjecia do swojego albumu, ale takie bardziej towarzyskie, choc na
      jednym jest piekno krajobrazu na horyzoncie (Bystrzyca Klodzka i okolice, 3
      tygodnie temu). smile
      • joujou Re: Album Odc.4 10.06.07, 21:05
        Obejrzałam i się wpisałam,zaciekawił mnie ten śliczny wianuszek smile
        Piękne zdjęcia wkleiła również Dan-warto popatrzeć.
    • dado11 Re: Album Odc.4 21.07.07, 00:27
      no i wkleiłam, zgodnie z prośbą Lx, no i ma się rozumieć.... z przyjemnościąsmile))
      • monia.i Re: Album Odc.4 21.07.07, 00:32
        Superowy jest smile))
        • mammaja Re: Album Odc.4 21.07.07, 12:12
          Dado, superowy, ale ty tez wygladasz superowo!
          Z rozpedu wkleilam pare fotek z wystawy psow 07.07.07. Nie do wiary, ze bylo
          zimno smile
          • verbena1 Re: Album Odc.4 21.07.07, 23:59
            Dado ,na tym zdjeciu to Ty czy corkasmile)
            Wygladacie razem z autkiem swiezo i mlodo.
            Niech Ci sie jezdzi dlugo i bezproblemowo.
            • gaudia Re: Album Odc.4 22.07.07, 00:10
              też chce zobaczyc...
              • lablafox Re: Album Odc.4 22.07.07, 16:37
                gaudia napisała:

> też chce zobaczyc...

Tak niewiele Cię znam , tak niewiele wiem , ale jeśli reszta nie ma nic
                przeciwko temu to moze szefowie dadzą Ci kluczyk.
          • joujou Re: Album Odc.4 22.07.07, 11:49
            Dado,powtórzę za innymi:fajne auto,a Ty wyglądem chyba niewiele
            różnisz się od swojej córki?
            • lablafox Zapraszam do Kampen 22.07.07, 16:38

• dado11 Re: Album Odc.4 22.07.07, 22:33
      Moje kochane dziewczyny! jesteście wspaniałe, ale tak między nami... to moja córka tak kiepsko to nie
      wygląda...wink)) a samochód jest naprawdę superowy: ekonomiczny, ładny (choć to najmniej obiektywna
      cecha), wszystkomający, zrywny, diesel nadzwyczajnie oszczędny (ale i tak 115 KM), no i te gwarancje -
      5 lat na cały samochód i 7 lat na układ jezdny. I jeśli ktoś nosi się z zamiarem kupna auta w
      najbliższym czasie, to baaardzo polecam!
      Mammaju, świetnie się prezentujesz wśród tych pięknych zwierzakówwink))))
      -
      • ewelina10 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:19
        Czy ktoś mi może wyłuszczyć o-co-chodzi ?

Yahoo zamykają, ale fotki naszej Groups będą sobie mogły nadal istnieć bez
        szwanku dla ich "zdrowia" ?

"Yahoo! Groups photos will NOT be affected by the closure of Yahoo! Photos on
        September 20th. Yahoo! Groups photos will continue to work as they do today"
        • jutka1 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:26
          Ew., weszlam na yahoo i nigdzie tego nie widze.

Daj link prosze.
          • jutka1 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:38
            Znalazlam:
            di.com.pl/archiwum/16461.html
            Yahoo Photos to inna rzecz od Yahoo Groups.
            To cos w stylu Imageshack czy Photobucket.

Album zostanie bez zmian. smile
            • ewelina10 Re: Album Odc.4 03.08.07, 20:44
              Nie wiem Jutuś czy o to chodzi.

Podaję linka. Nie ma to nic wspólnego z archiwum. Mam nadzieję, że uda ci się
              otworzyć ... masz "wejściówkę" smile
              ph.groups.yahoo.com/group/czterdziestki_plus/photos
              • jutka1 Re: Album Odc.4 03.08.07, 21:12
                Wszystko gra. Patrz moj wpis wyzej - link do artykulu.
                Nasz album jest w YahooGroups.
                YahooPhotos to cos zupelnie innego.
                smile))
                • ewelina10 Re: Album Odc.4 03.08.07, 21:46
                  OK smile
                  • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 04.08.07, 07:42
                    A ja nie mam wejsciowkisad(((
                    • jutka1 Re: Album Odc.4 04.08.07, 10:57
                      Zaproszenie bylo wyslane, wiec musialas albo przeoczyc, albo nie miec czasu sie
                      tym zajac, a potem zapomnialas.

Jeszcze raz instruuje:
                      zaloz sobie konto (jesli jeszcze nie masz) na yahoo, tutaj:
                      fr.yahoo.com/
                      Zaloguj sie i kliknij na
                      groups.yahoo.com/group/czterdziestki_plus/
                      Powie Ci, ze trzeba byc czlonkiem grupy, wiec kliknij na guziczek zgloszenia, a
                      ja wtedy Twoj nick wpuszcze.

Albo wyslij mi mailem Twoj nick na yahoo, a ja Ci wysle zaproszenie.
                      OK?
                      smile

Gaudio, Twoj kluczyk bedzie do odebrania jutro wieczorem, zrob to samo, co
                      napisalam Fedorczyk. smile))
                      • jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 04.08.07, 10:58
                        Gaudio, Ty wejdz na yahoo.com (Fed. podalam francuska wersje, wiadomo). smile))
                        • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 04.08.07, 11:11
                          Juzem Ci wyslala.
                          • jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 04.08.07, 11:25
                            Gapo. Juz powinno dzialac. smile))
                            • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 04.08.07, 11:40
                              Jes, jes, jes, po szychcie zaloze sobie albumsmile)))
                              • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 12:49
                                No to se zaszalalamsmile
                                • gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 15:54
                                  Lablafox i wszyscy, dzieki za zaufanie
                                  Jutka, ja nie widze guziczkasad

(bożesz, co ja gadam)
                                  • mammaja Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 16:24
                                    Fed, super - ale ja mam ciagle problemy z wysylaniem wiadomosci w albumie. Cos
                                    tam pisze, a a potem wcale tego nie ma sad((((
                                    • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 16:33
                                      Tego to jeszcze nir bralam. To bedzie nastepna lekcjawink
                                    • jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 21:51
                                      Mammajko, wiadomosci w albumie pojawiaja sie po paru minutach. Nie wiem, czemu.
                                      • gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 19:00
                                        odmeldowałam się z dzieckiem i zwierzyną
                                        • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 20:48
                                          No, no, same swietne sztuki na Twoich zdjeciachsmile)))
                                          • gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 21:10
                                            na Twoich tez smile)

ale mi opisy zeżarło
                                            a stało wyraźnie, że fotka pierwsza robiona 2 lata i 13 kg temu
                                            • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 21:35
                                              Nie szkodzi, nawet +13 spokojnie zniesieszsmile
                                            • dado11 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 22:38
                                              Witaj Gaudio, miło cię było zobaczyćsmile
                                        • verbena1 Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:05
                                          Gaudie powitalam w albumie. Mam tak jak Mammajka problemy z tym
                                          gdzie wpisac nowy watek ale pomalutku sie ucze.
                                          Wiadomosci rzeczywiscie ukazuja sie po chwili,trzeba cierpliwie
                                          poczekac.
                                          • gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:21
                                            dziekuję dziewczyny

strasznie miło popatrzeć na Was - swietne fotki, swietne twarze smile
                                  • jutka1 Re: Album Odc.4 -- PS 05.08.07, 21:50
                                    Zajrzyj do maila na yahoo.
                                    Tam masz link z kluczykiem. smile))
                                    • skynews Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 21:10

Dwa razy wysyłałem zgłoszenie - nigdy nie otrzymałem odpowiedzi.

Enjoy it !
                                      • mammaja Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:36
                                        Obejrzalam fotki Gaudii, no, no !!!!!!
                                        • gaudia Re: Album Odc.4 -- PS 06.08.07, 23:38
                                          Fedo, one mnie tu zawstydzaja i denerwuja
                                          mam wstawic golizne? Ty widzialas, chyba nie ma drastycznych momentow?
                                          • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 -- PS 07.08.07, 06:36
                                            Wstawiaj, jest boskasmile))))
                                            • ewelina10 Re: Album Odc.4 -- PS 07.08.07, 08:40
                                              Obiecuję Gaudii nie zapomnieć obejrzeć fotek jak wrócę smile
                                              • ewelina10 Re: Album Odc.4 -- PS 07.08.07, 18:31
                                                ... no i cieszę się, że do albumu przybyły kolejne fotki, a ich
                                                właścicielka jest naprawdę super wink

Dlaczego tu, a nie w albumie ? ... bo tu wychodzi mi prędzej, a
                                                troszkę jestem zmęczona
                                                • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 26.09.07, 13:29
                                                  Ale fajnie. Straszny ruch sie zrobil w albumie! Same swietne i
                                                  ciekawe zdjecia gratulacje dla Dany, Lx, Oqa i Bodziasmile))
                                                  • mammaja Re: Album Odc.4 26.09.07, 18:49
                                                    Dzieki za zwrocenie uwagi! Tez obejrzalam z przyjemnoscia smile
                                                  • malpa-w-czerwonym1 Re: Album Odc.4 26.09.07, 19:18
                                                    A ja nie, bo nie wiem jak tam się dostać i " u drzwi Twoich stoję..."
                                                  • fedorczyk4 Malpeczko 27.09.07, 09:06
                                                    Na to trzeba "poterminowac" na forum. Ale staraj sie tak dalej, a
                                                    glos Twojna wysokosciach uslyszany bedziewink
                                                  • mammaja Fotki Moni 06.10.07, 12:02
                                                    Rzucilam sie ogladac, piekne i ciekawe, a te rzezby z piasku super!
                                                    Musze rozgryzc pisanie wiadomosci w albumie, mi cos nie idzie sad
                                                  • joujou Re: Fotki Moni 14.10.07, 09:47
                                                    Rzeżby też zrobiły na mnie duże wrażenie,no i to
                                                    wspomnienie Pragi-dzięki Moniu smile
                                                    Teraz czekam niecierpliwie na foty Mammaji smile
                                                  • monia.i Re: Fotki Moni 18.10.07, 22:34
                                                    Dzięki, dziewczyny - cieszę się, że zdjęcia się podobały smile
                                                    Ja zawsze z wielką przyjemnością oglądam wasze smile
    • jutka1 Re: Album Odc.4 18.11.07, 20:14
      Wrzucilam zdjecia obu kotow. smile))

Plus wiadomosc czeka na Wasza reakcje. smile
      • dan8 Re: Album Odc.4 23.11.07, 13:02
        Poniewaz moje wpisy w albumie sa odbijane dlatego odpowiadam w tym
        watku.
        Fed ,to ustrojstwo jest maszyna do kruszenia kamieni uzywana w
        dawnych czasach przez poszukiwaczy zlota.
        Z pokruszonych jamieni wyplukiwali grudni zlota.
        Dado ,tak to sa maslaki i grzybki zbieramy dwa razy do roku na
        wiosne i na jesieni.
        Pociesz sie ,ze nie mamy takiego wyboru grzybow jaki macie w kraju.
        Tutaj zbieramy tylko maslaki i rydze.
        • jutka1 Re: Album Odc.4 23.11.07, 13:09
          Dan, co to znaczy "odbijane"?
          • dan8 Re: Album Odc.4 23.11.07, 13:53
            Jutka , wyrazilam sie nieprecyzyjnie.
            Otoz jak moje odpowiedzi nie byly zamieszczane,zaczelam sprawdzac w
            ustawieniach i znalazlam cos takiego :
            The email address you are using for this group is currently bouncing.
            More info here.
            Okazalo sie ,ze moj yahoo e-mail adres zostal zawieszony Bo nie
            zagladalam do niego i musialam go reaktywizowac.Zrobilam to ale
            niewiele pomoglo.
            Moze potrzeba troche czasu ,zeby wszystko zaskoczylo.
            • mammaja Re: Album Odc.4 23.11.07, 14:16
              Ja mam to samo, Dan, musze aktualizowac e mail, ale obejrzalam smile)))
              • monia.i Re: Album Odc.4 23.11.07, 22:49
                Mnie coś podobnego spotkało jakieś dwa miesiące temu - jakoś sobie
                poradziłam, ale chyba bardziej intuicyjnie niż w pełni świadomie. Do
                głowy mi nie przyszło, że trzeba cokolwiek aktualizować...sad
                Regularnie w dodatku..
                • dan8 Re: Album Odc.4 24.11.07, 03:31
                  Jak narazie jeszcze nie jestem odblokowana.
                  Wystarczy kliknac na MEMBERS i zobaczyc kto ma problemy z wysylaniem
                  postu,kolejno sa to osoby :
                  bodzio
                  bystra
                  d-atunad czyli ja
                  ewelina
                  mammaja
                  verbena
                  pirat drogowy
                  • dan8 Re: Album Odc.4 24.11.07, 03:58
                    Przeszlam juz wszystkie procedury z uaktywnieniem adresu e-mail na
                    yahoo i jestem odblokowana.
                    Bede juz pamietac ,zeby zagladac na ten adres w celu unikniecia
                    powtorzenia sie podobnej sytuacji.
    • luiza-w-ogrodzie Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 10:33

• malpa-w-czerwonym1 Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 11:01
        Zdjecia super, ale ja nie potrafie (poki co I hope) odpowiedziec w
        Albumie sad
        • lablafox Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 12:33
          Wpadnij na gg , nauczesmile.
          • malpa-w-czerwonym1 Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 13:09
            Ok,przypilnuję Ciebie wieczorem przed domowym monitorem. W pracy nie
            mam gg na szczęście smile)
        • luiza-w-ogrodzie Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 23:20
          malpa-w-czerwonym1 napisała:

> Zdjecia super, ale ja nie potrafie (poki co I hope) odpowiedziec w
          > Albumie sad

Ciesze sie ze foty sie podobaja. Widzialam, ze udalo sie Tobie
          odpowiedziec, wiec chyba wszystko w porzadku?
          • malpa-w-czerwonym1 Re: Zdjecia z buszu w zeszly weekend n/t 26.11.07, 23:24
            Ok, juz sobie poradzilam, ale tylko dlatego,ze jestem zawzieta ( a
            nie,ze taka niby zdolna...).
    • luiza-w-ogrodzie Ktos chetny na spacer po Pearl Beach? Zapraszam nt 29.11.07, 21:32

• luiza-w-ogrodzie Styczen na Atypodach n/t 11.01.08, 01:07

• luiza-w-ogrodzie Pewien dom i ogrod na Antypodach n/t 29.02.08, 05:26

• dado11 Austria/Włochy już w albumie:-) 24.02.08, 21:16
      zapraszam!
      • fedorczyk4 Re: Austria/Włochy już w albumie:-) 24.02.08, 22:09
        No tak, chcialam w albumie wpisac sie po obejrzeniu Twoich Kuzynko,
        przepieknych zdjec i dowiedzialam sie ze moje konto zostalo
        zbauncowane. Troche sie zdziwilam. Jestem zbauncowana od 6 stycznia
        i nic o tym nie wiedzialam. Moze dlatego bylam chora?
        • mammaja Re: Austria/Włochy już w albumie:-) 24.02.08, 23:06
          Obejrzalam Dado, ale wpisać sie tez nie moge, wiec tu wyrazam
          zachwyt smile
          • lablenka_x Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 13.04.08, 15:01
            otwórzcie drzwismile.
            • jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 13.04.08, 15:55
              Przeciez jestes w albumie, pod swoim starym nickiem na yahoo.pl?
              • dan8 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 14.04.08, 05:06
                LBX na liscie czlonkow jestes zaznaczona jako "bouncing".
                Pewnie od dawna nie zagladalas na swoj yahoo e-mail ,dlatego nie
                mozesz dostac sie do albumu.
                Ja tez juz tak mialam i teraz co jakis czas zagladam i wszystko jest
                ok.
                Poprostu musisz reaktywowac swoj e-mail adres na yahoo.
                Moze Jutka bedzie umiala Ci to lepiej wytlumaczyc.
                • lablenka_x Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 14.04.08, 11:11
                  Mogę być i bouncing, ale nie zadladam dlatego ,ze nie moge sie
                  zalogowac jako lablafox bo gazecie hasło nie odpowiada , i z tego
                  powodu zminiałam nicka,a nie z powodu widzimisia.Dlatego powinnam
                  byc wpuszczona pod nowym nickiem.
                  • jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 14.04.08, 13:30
                    Wejdz na yahoo.com i zaloguj sie jako lablafox, potem kliknij na "groups".
                    • lablenka_x Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 16.04.08, 13:23
                      Judtencjo,toż piszę ,że mnie nie chce wpuścić.
                      Mówi mi,żem inwalidkawinkInvalid ID or password.
                      Please try again.

Dlatego też i login zmieniałam,bo i nforum nie wpuszczałosmile)
                      • jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 16.04.08, 13:24
                        Na yahoo.com Cie nie wpuszcza?
                        • verbena1 Paryz w albumie 16.04.08, 18:43
                          Wreszcie uporalam sie ze zdjeciami z Paryza i wkleilam do albumu.
                          Gdyby mozna bylo wlozyc jeszcze nastroj, zapachy,dzwieki to bylby
                          dopiero pelny obraz. Bez tego sa to po prostu widoczki, jedne z
                          wielu.
                          Zapraszam mimo tosmile
                          • fedorczyk4 Re: Paryz w albumie 16.04.08, 20:23
                            Poniewaz zrobilo mi cos takiego, ze nie moge pisac postow, to szybki
                            komentarz dla obu autorek zdjec zamieszczam tutaj. Malpa Ty naprawde
                            wygladasz na najprawdziwszego rudzielca, a zwierzyna jest super!
                            Verbeno Twoje piekne zdjecia wzruszyly ,nie i obudzily straszna
                            nostalgie. Chyba rozpoznalam wiekszosc miejc i zateskinilam za
                            Paryzem dziko. Tylko gdzie Twoje panienki?
                            • mammaja Re: Paryz w albumie 16.04.08, 20:34
                              Piekne foty, wydawaloby się ze trudno jeszcze fotografowac P., ale
                              Verbenie udalo sie naprawde doskonalesmile
                      • jutka1 Re: Moje Drogie , wpuście mnie do albumu 16.04.08, 20:43
                        Lx, czy zalozylas na yahoo.com nowe konto?

Zaloz prosze, to Ci wysle zaproszenie.
                        • jutka1 Re: Moje Drogie --- PS 16.04.08, 20:45
                          Wyslij mi prosze na adres maila GW, jaki jest Twoj nowy nick na yahoo.
    • malpa-w-czerwonym1 Re: Album Odc.4 16.04.08, 21:08
      No tak, pozazdroscic Paryza Verbeno. Jeszcze raz chcialabym tam pojechac ( bo
      juz raz chcialam!). Moze nastepna wiosna zastanie mnie w Paryzu? Ale jesienia
      wybieram sie na Kube....
      • fedorczyk4 Re: Album Odc.4 16.04.08, 22:46
        Nareszcie. Dwie godziny meczylam sie z bydleciem w jezyku znanym mi
        tylko z widzenia i odblokowalam moje konto. I to bez pomocy
        anglojezycznej corki!
        • jutka1 Re: Album Odc.4 -- Fedo, prosba 17.04.08, 08:34
          Czy moglabys powiedziec Lx, co zrobic, zeby przywrocic konto na yahoo?
          • fedorczyk4 Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 09:26
            Zrobilabym to z rozkosza gdybym wiedziala. Niestety przez dwie
            godziny klikalam, klikalam, klikalam we wszystko w co sie dalo, na
            oslep. I nagla pokazalo mi sie info ze mi gratuluje przywrocenia.
            Ale w jej przypadku jest inna sytuacja. Ja nie zmienialam nicka.
            Lablenka musi chyba przejsc cala procedure zakladanie konta na yahoo
            od nowa i dopiero potem zapukac do Ciebie po kluczyk. Bo wedlug
            albumu one jest obcasad
            • lablenka_x Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 10:28
              Fedo ma rację - jestem obca .
              Wczoraj wieczorem wysłałam, Jutko, maila na Twoją gazetowa poczte
              • jutka1 Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 10:36
                Lx, nic do mnie nie doszlo. Czy mozesz wyslac jeszcze raz?
                • mammaja Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 11:17
                  ja dalej nie rozgryzlam sprawy skrzynki na yahoo i nie moge pisac
                  komentarzy. Jak bede miala wiecej czasu, to moze rozgryze, a moze
                  ktos podpowie smile
                  • fedorczyk4 Re: Fedo, prosby nie spelni bo nie ma jak 17.04.08, 11:19
                    Ale ja zalozylas?
                • jutka1 Lx, ciagle nie mam od Ciebie zadnego maila ntxt 18.04.08, 15:36

• verbena1 Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 16:23
                    Dokleilam zdjecia moich dziewczyn, teraz jest komplet.
                    • jutka1 Re: Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 17:07
                      Obejrzalam oba "rzuty" z wielka przyjemnoscia. Dzieki, Verbenko smile)))
                      • mammaja Re: Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 17:54
                        Yes, Yes, Yes !!!!!!!!
                        • ewelina10 Re: Paryz, ciag dalszy 18.04.08, 19:03
                          Przyjemnie ogląda się fotki a zwłaszcza, że niektóre z nich budzą
                          miłe wspomnienia. Dzielnica la Defense była dla mnie takim skokiem
                          w "przyszłość", ale wielkiej miłości jakoś nie wzbudziła. Osobiście
                          wolę ten stary Paryż.

Dzięki Verbeno za możliwość obejrzenia.
                          • lablenka_x Re: Paryz, ciag dalszy 27.04.08, 15:49
                            Dzień dobroci dla mnie nastał- album mnie wpuścił jako
                            Lablafox .Obejrzałam i Paryz i Austo/Włochy.Cudne zdjecia , cudne
                            widoki .Dado z tą chmurka wyglądasz jak w aureoli.
                            Jutko , po raz kolejny maila nie wysylałąm ,jakos tak czasu i chęci
                            nie było.Widac miao się odleżeć.
                            • jutka1 Re: Paryz, ciag dalszy 27.04.08, 15:52
                              Lx, ciesze sie. smile
                              • mammaja Re: Paryz, ciag dalszy 30.05.08, 21:44
                                100 - ny wpis i zachecam do obejrzenia moich fotek w albumie smile
                                • ewelina10 chyba to nie Paryż :) 31.05.08, 10:53
                                  Raniutko zdążyłam obejrzeć fotki. Fajna przygoda i było co
                                  zwiedzać. Podziwiam wszystkie panie, takie eleganckie mimo trudów
                                  takiej podróży autokarem smile
                                  • fedorczyk4 Re: chyba to nie Paryż :) 08.06.08, 08:14
                                    Mammajko specjalnie dla Ciebie wkleilam sie do albumu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka