piotr-61 10.09.03, 21:55 Niemcy prowadza 2:0 ze Szkocja w meczu eliminacyjnym do ME. piotr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warum Re: Pilka nozna 10.09.03, 21:59 A nasi chyba przegrali 2:0 ze sszwdami przed chwila. czy to ci sami Szwedzi? Odpowiedz Link
warum Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:01 PS Szwedzi czy Szkoci? jakieto ma znaczenie dla laika- farbowanej blondyny?)) Odpowiedz Link
em_em Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:02 hmmm - zwróćcie uwagę, że Piotr zakłada wątki na literę "P" Przypadek? Perwersja? a może Pragnienie Porządku? hmmm - trudny nick sobie wybrałam, mogę zaproponować co najwyżej: "Ewentualnie schudnę" uśmiechnijcie się - jutro nie będzie gorzej Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:10 em_em napisała: > hmmm - zwróćcie uwagę, że Piotr zakłada wątki na literę "P" > Przypadek? Perwersja? a może Pragnienie Porządku? Czyzbym mial juz kronikarza swoich watkow? Co za zaszczyt! Nie martw sie. Z Twoim "E" tez sobie damy rade. pozdr. piotr Odpowiedz Link
lablafox Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:11 Możesz jeszcze emocje , empatia, emerytura hahaha . Wśród moich domowych kibiców żałoba Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:27 lablafox napisała: > Możesz jeszcze emocje , empatia, emerytura hahaha . Mozesz cos "ypsylonowi" poradzic? Ten to ma pecha! piotr Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:32 lablafox napisała: > Yeti, Yelowston Park Duzo sie chlopak (dziewczyna) nie napisze pozdr. piotr Odpowiedz Link
lablafox Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:38 Może być jeszcze nieustające yes do wszystkiego no. Yes piłka nożna, Yes książyc, Yes ... Pozdrawiam yes, yes, yes lablafox Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:42 lablafox napisała: > Może być jeszcze nieustające yes do wszystkiego no. Yes piłka nożna, Yes > książyc, Yes ... Pozdrawiam yes, yes, yes lablafox Nieglupie. Moi synowie tez zaczynaja co drugie slowo w zdaniu zastepowac slowkiem "Yo" piotr PS Mecz sie skonczyl. Zostalo przy 2:1 Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:08 Juz jest 2:1. Dobrze im tak jak nie umieja grac! Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:10 No! Teraz powinno byc lepiej. Szkot dostal czerwona kartke. Odpowiedz Link
mammaja Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:13 Czy nie moglbys sprawozdawc z wieksza eksresja? Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:24 mammaja napisała: > Czy nie moglbys sprawozdawc z wieksza eksresja? Mam nadzieje, ze to tylko literowka a nie jakies nowe slowo, ktore powstalo w naszej pieknej polszczyznie podczas mojej nieobecnosci? To "eks" to mi sie jakos tak z "ekskrementami" skojarzylo A co do meritum, to prawdziwy mezczyzna nie pokazuje swoich uczuc! piotr Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:28 warum napisała: > warum? Keine Ahnung! Es ist einfach so. piotr Odpowiedz Link
mammaja Re: Pilka nozna 10.09.03, 22:33 Warum,pozostaje ci zaspiewac mu piosenke "Chlopaki nie placza" )) Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Piotra 10.09.03, 22:35 Bingo!To byla literowka.A skojarzenia nie do pozazdroszczenia....(rym przypadkowy,gdybys sie zastanawial) Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Do Piotra 10.09.03, 22:36 mammaja napisała: > A skojarzenia nie do pozazdroszczenia To od tych suszonych sliwek na innym watku piotr Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do Piotra 10.09.03, 22:41 Witam po pięknym laniu A co do naszego (sam nie wiem czy jestem mile widziany)o się dzieje? Podobno gazeta uruchomiła nowy serwer,ale czy musieli przenosic go do Niemiec? Mamajko ,grysik to takie przykre,a może flaczki? Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Do Piotra 10.09.03, 22:44 glodn-y napisał: > Witam po pięknym laniu Kogo lales. Opowiadaj. Z pewnoscia bedzie interesujace. > A co do naszego (sam nie wiem czy jestem mile widziany)o się dzieje? Wiesz, przez odchudzanie przewod myslowy mi sie spowolnil... moglbys jeszcze raz... wolniej? > Podobno gazeta uruchomiła nowy serwer,ale czy musieli przenosic go do > Niemiec? Serio? Serwer w Niemczech? To co? Bedzie jeszcze szybciej? piotr Odpowiedz Link
piotr-61 Re: Do Piotra 10.09.03, 23:01 glodn-y napisał: > Jeszce jeden ZŁOŚLIWY dowcipniś? Czytales wlasny post? Polecam lekture! plonk Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Glodnego 10.09.03, 23:06 Popaye sie odezwal z Mazur,jeszcze nie zamarzl.A flaczki moga byc,bylem nie ja je kroila. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do Glodnego 10.09.03, 23:10 Glodny,zastanawialam sie czy sie dzis odezwiesz? Pojawiasz sie jak meteor i znikasz! ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do Marii 10.09.03, 23:18 Jestem z wami codziennie, no prawie,od samego początku. ps Jak zdrówko,bo Mammajka i ML coś nie bardzo, jakieś grysiki, może niestrawność to lipa? Pewnie się odchudzają )) Odpowiedz Link
mammaja Re: Psik- do Glodnego 11.09.03, 10:52 Dzieki za troski,tak to jest - jesienia wrzodowcy maja problemy,niestety moja gastrolog jeszcze na urlopie.Po jej i moim powrocie napewno wezme sie za leczenie.Potem i flaczki i seta,ech rozmazam sie..... Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do Glodnego 10.09.03, 23:11 A ciepłe gacie założył? Oj moja droga ,flaczki pokroję,to za kluchy. Lecz czy nie musi jeszcze być kaszka manna czyli grysik? Martwię się o Ciebię iML Odpowiedz Link
ewelina10 Rechorobliwa przypadłość- do mammai 11.09.03, 11:05 Siemie lniane gotowane w całości jak kasza, aż do powstania kleiczku albo zmielone w młynku do kawy i zalać wrzątkiem i dieta. W moim przypadku rewelacja - skuteczność na 95 % Życzę więcej odczynu zasadowego w żoładku. PS' pomogą nie pomogą, ale napewno nie zaszkodzą Odpowiedz Link
marialudwika Re: Rechorobliwa przypadłość- do mammai 11.09.03, 12:04 Hej! U mnie nerwy o Wasze "cierpienia" przy odchudzaniu i jesien/wrzodziki/i papieroski,hm.I kawa...ale od wczoraj pije jedna.A wogole to starosc nieradosc. Marze o flaczkach!!!!!!A do tego setuchna zimnej wodzi.Oczywiscie,jak przejda bole i nie o tej porze. Jade po zakupy wiec dolacze siemie lniane do listy!!!Nie jest ono zbyt smaczne,grrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Do potem Moi Mili!! ml Odpowiedz Link