Dodaj do ulubionych

Do administratora tego forum

02.12.03, 22:39
Bardzo proszę o usunięcie z forum niektórych wpisów. Zniosę ataki,
złośliwości, uszczypliwości kierowane pod moim adresem na innych forach, ale
jest mi bardzo przykro czytać obraźliwe słowa kierowane pod adresem moich
Forumowych Przyjaciół.
Obserwuj wątek
    • lablafox Re: Do administratora tego forum 02.12.03, 22:42
      Co się dzieje wędrowcze ?
      Lx
    • marialudwika Re: Do administratora tego forum 02.12.03, 22:42
      Dolacze sie do Wedrowca i podaje do ogolnej wiadomosci,ze na posty skierowane
      do mnie przez indywiduum majace nick p.n.k./dawniej po/ nie bede odpowiadac.
      Nie ze strachu,ale z braku checi na dyskusje PONIZEJ wszelkiego poziomu.
      ml
      • glodn-y Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 22:50
        Nie zgadzam się na cenzurę!!!
        Mój kochany wendrowcze ,nie czytamy pewnych postów,a już na pewno nie
        polemizujemy z nimi i to wystarczy.
        kasowanie może tylko dowrtościować jakies indywidum które nie warte jest tego
        • omeri Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 22:51
          Popieram głodnego.
          • maya_may Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 22:54
            omeri napisała:

> Popieram głodnego.
            ^^^^^^^^^^

nie wiem o czym tak polemizujecie , ale wydaje mnie sie , ze usuwanie postow ma
            tylko wtedy sens jezeli robi sie to zaraz po jego napisaniu, tak by inni nie
            zdazyli przeczytac... ale "operacja" ta wymaga wiecej niz jednego operatora...
            czy jej_maz chce podzielic sie ta funkcja?... hmmm... nie sadze...
            pozdrawiam*
            • em_em Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 23:23
              maya_may napisała:

> czy jej_maz chce podzielic sie ta funkcja?... hmmm... nie sadze...

dawno temu się podzielił - może teraz żałuje? kto wie? wink))))
        • falszywy Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 22:53
          moze bys tak zone z kuchni zawolal?
        • ewelina10 Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 22:57
          Nie zgadzam się z kasowaniem postów. Wielokrotnie już się wypowiadałam na ten
          temat. Cóż, to jest tak jak z gazetą, jedne artykuły czytam, inne zaś nie. Nie
          zniosłabym cenzury dostawania gazety do czytania z wyciętymi tekstami, które
          ktos uznał, że są beeee dla mnie.
        • wedrowiec2 Re: Wendrowcowi nie 02.12.03, 22:59
          Juz od dawna nie odpowiadam na pewne wpisy, ale wszystko ma swoje granice...
          Rzeczywiście, niepotrzebnie tak zareagowałam, bo ludzie 40+ sa różni, a my nie
          jesteśmy, i mam nadzieję nie będziemy, forum zamkniętym. Każdy ma prawo tu
          wejść i przedstawić swoje zdanie, ale sądzę, że są pewne granice, których
          przekraczać nie wolno.
      • rudakitka Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 17:46
        A ja zupełnie nie rozumiem o co Wam chodzi?Jestem tu za krótko i chyba dlatego
        nie rozumiem forumowych podziałów.Czytam każdą wypowiedz i jak na razie żadna
        mnie specjalnie nie zbulwesowała,ale moze po roku prawie działania na forum
        mojego miasta, żadne pozbawione wulgaryzmów wypowiedzi mnie nie zadziwią?
        Bardzo lubie ML ,bo mysli często tak jak ja, ale i wypowiedzi Psa sa dle mnie
        ciekawe.Czy Wy aby nie jestescie PRZEWRAŻLIWIENI?
        Uciekam juz na z góry upatrzone pozycjesmile,bo pewno kilku osobom sie
        naraziłam.Pozdrawiam-Rudasmile.
        • oqo Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 21:42
          rudakitka napisała:

> A ja zupełnie nie rozumiem o co Wam chodzi?Jestem tu za krótko i chyba
          dlatego
          > nie rozumiem forumowych podziałów.Czytam każdą wypowiedz i jak na razie
          żadna
          > mnie specjalnie nie zbulwesowała,ale moze po roku prawie działania na forum
          > mojego miasta, żadne pozbawione wulgaryzmów wypowiedzi mnie nie zadziwią?
          > Bardzo lubie ML ,bo mysli często tak jak ja, ale i wypowiedzi Psa sa dle
          mnie
          > ciekawe.Czy Wy aby nie jestescie PRZEWRAŻLIWIENI?
          > Uciekam juz na z góry upatrzone pozycjesmile,bo pewno kilku osobom sie
          > naraziłam.Pozdrawiam-Rudasmile.
          ... możesz spać spokojnie... Twoje wypowiedzi są tak stonowane że bez dużej
          przesady stwiedzić można zdecydowany brak chęci do zmanipulowania w sposób
          podstępny tematów forumowych dyskursów....niech się martwią ci co
          napsocili....a swoją drogą forum nabrało kolorów....ja śpię dobrze - lubię
          wszystkich ....[ niektórych bardziej ] ....pozdr. spod komina ....
          • warum Re: Do administratora tego forum-re OqO:) 03.12.03, 22:08
            Kolorow? ja uwazam ,ze zostalo przejaskrawione. A to na pewno nie jest w dobrym
            gusciesmileSpij dobrze!
            • oqo Re: Do administratora tego forum-re OqO:) 03.12.03, 23:54
              warum napisała:

> Kolorow? ja uwazam ,ze zostalo przejaskrawione. A to na pewno nie jest w
              dobrym
              >
              > gusciesmileSpij dobrze!
              ...tak się składa Ty i Rudakitka jesteście mi bliskie , z racji pochodzenia
              oraz poglądów , więc każde łajania przyjmę z pokorą .... czego nauczon jest
              żem od zawsze ....za baty dzięki........przydadzą się ....
    • em_em Re: do Wędrowca 02.12.03, 22:56
      wybacz - posiadam wprawdzie nożyczki, ale nie wydaje mi się to w tym wypadku
      właściwy sposób - raz już cięłam i to swoje - i to tylko sprawę pogorszyło

• marialudwika Re: do Wędrowca 02.12.03, 22:59
        Ja nastawilam na IGNOR!!!!!!!I niech to indywiduum pisze sobie do woli.Psy
        szczekaja ,karawana idzie dalej...
        ml
        • glodn-y Re: do Wędrowca 02.12.03, 23:02
          marialudwika napisała:

> Ja nastawilam na IGNOR!!!!!!!I niech to indywiduum pisze sobie do woli.Psy
          > szczekaja ,karawana idzie dalej...
          > ml

Nareszcie!! nie dość ,że psy to jeszcze jakieś takie fałszywe może to koty?
          • maya_may Re: do Wędrowca 02.12.03, 23:06
            glodn-y napisał:

> Nareszcie!! nie dość ,że psy to jeszcze jakieś takie fałszywe może to koty?
            ~~~~~~~~~~
            ~kotki?...smile)), to takie slodkie stworzonka z silnie rozwinieta wola...
            naprawde niespotykany i oryginalny zestaw cech...powiedzialabym
            nawet...POSZUKIWANY...
            pozdrawiam**
          • falszywy Re: do Wędrowca 02.12.03, 23:09
            glodn-y napisał:

> Nareszcie!! nie dość ,że psy to jeszcze jakieś takie fałszywe może to koty?

Kolego a moze Ty bys sie w koncu porzadnie najadl? Wiesz zly humor czesto ma
            swoja przyczyne w pustym zoladku.
        • omeri Re: do Wędrowca do ml 02.12.03, 23:04
          jeden z pierwszych sekretarzy to powiedział: psy szczekają, a karawan idzie
          dalej.
          • warum Re: do Wędrowca do ml 02.12.03, 23:06
            Najlepsze zostawilas na deser! No i jak tu isc spac?smile)dobranoc
          • marialudwika Re: do Wędrowca do ml 02.12.03, 23:06
            uchachalam sie!!!!!!!
            ml
            • foxal Re: O co to chodzilo? 03.12.03, 04:44
              Czy przypadkiem forumowe komentarze nie dadza sie porownac do
              zachowania "nowobackich" - w obu przypadkach chodzi o odrobine taktu.

Jedni nieustannie sie tlumacza, ze moze inni beda ich krytykowac, a inni nie
              zdaja sobie sprawy, ze nieustannie wala z grubej rury, a jak im ktos to wskaze,
              to sie obrazaja i nie moga zapomniec dla swietego spokoju - wlasnego i cudzego.

Czasmi odnosze wrazenie, ze my tu malo dyskutujemy a duzo piszemy - kazdy sobie.
              W dyskusjach naogol wyraza sie rozne opinie, powolujac sie przy okazji na
              zrodlo, czyli przedmowce. Bez takiego nawiazywania mamy zestaw roznych
              komentarzy, bez kontynuowania poczatkowej mysli, zarzynajac sam temat jako taki.

Duzo jednak otrzeba ludzi, aby urzadzic swiat takim jaki jest. Ktos na innym
              forum napisal, ze najtrudniej jest nam zauwazyc, ze kazdy glupi ma swoja racje.
              • em_em Re: O co to chodzilo? 03.12.03, 07:07
                foxal napisał:

> Czasmi odnosze wrazenie, ze my tu malo dyskutujemy a duzo piszemy - kazdy
                > sobie.
                > W dyskusjach naogol wyraza sie rozne opinie, powolujac sie przy okazji na
                > zrodlo, czyli przedmowce. Bez takiego nawiazywania mamy zestaw roznych
                > komentarzy, bez kontynuowania poczatkowej mysli, zarzynajac sam temat jako
                > taki.

nie mogę się pozbyć wrażenia że masz niemal 100% racji - co jest smutniejsze w
                kontekście uznaniasad
    • jej_maz Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 05:24
      Temat adresowany bezposrednio do mnie a wiec jestem zobowiazany odpowiedziec.
      Nie wiem co sklonilo Wedrowca do zalozenia takiego watku, poniewaz nie czytam
      wypowiedzi przedmiotu tej rozmowy. Musze przyznac, ze moje zdziwienie jest
      duze, gdyz wnioskujac z Panstwa wypowiedzi, atakowane juz sa osoby, ktore
      poprzednio wydawaly sie byc jego kibicami. Zastanawiajace jest jak inteligentny
      i w sumie ciekawy czlowiek, moze byc az tak bez samokontroli w kontaktach
      miedzyludzkich... nie rozumiem. Jedynym logicznym wytlumaczeniem wydaje sie tu
      byc alkohol lub odstawianie lekow. Nie jestem teraz ani zlosliwy, ani nie
      szukam konfrontacji, uznaje jedynie, ze sa tez i osoby majace problemy natury
      psychicznej, ktore potrzebuja pomocy nie zdajac sobie z tego sprawy, lub pomoc
      w zakresie obecnym nie jest adekwatna.

Wracajac do samego watku, to zapewniam Panstwa, ze nigdy do tej pory mozliwosc
      usuwania wpisow nie zostala wykorzystana, oprocz powszechnie znanego przypadku
      a i to bylo w dobrej intencji. Nie mamy najmniejszego zamiaru robic tego i w
      przyszlosci z powodow, ktore bardzo trafnie opisala Ewelina i Glodny. Proponuje
      postepowac tak jak ja; unikac szerokim lukiem te wpisy. W momencie jednak,
      kiedy sytuacja stanie sie zbyt uciazliwa i trudna do tolerowania, forum moze
      przejsc na forme pol-otwarta. Oznacza to, ze bedziemy dalej widoczni na
      zewnatrz i kazdy bedzie mogl nas czytac, ale aby brac aktywny udzial w
      rozmowie, dana osoba bedzie zmuszona do zgloszenia checi udzialu. Majac takie
      narzedzie, mozna monitorowac akces i zareczam, ze nikt z nowym nickiem, tzn,
      bez mozliwej do zwerifikowania historii udzialu w forach GW nie bedzie mial
      szans. Jak wiec widac jest rozwiazanie, aczkolwiek na razie apeluje do tego
      pana o zmiane zachowania, lub permanentne opuszczenie forum.

PS. Z czystej ciekwaosci; Maya_may - dlaczego nie sadzisz ze moglbym sie nie
      podzielic funkcja operatora? Em_Em; nie zaluje wink)
      • maya_may Re: Do administratora tego forum, jej_maz 03.12.03, 20:10
        jej_maz napisał:
        Z czystej ciekwaosci; Maya_may - dlaczego nie sadzisz ze moglbym sie nie
        > podzielic funkcja operatora? Em_Em; nie zaluje wink)
        ~~~~&~~~~&~~~~&~~~~
        ~~ takie wrazenie sprawil na mnie Twoj "dyktatorski" post o zmianach i
        jednoosobowych planach na przeobrazenia 40+.
        Wyglada na to , ze pomylilam sie i milo rozczarowalam...

~~a tak z czystej ciekawosci rowniez...dlaczego malzonka nie jest wtajemniczona
        w forumowe dyskusje?
        pozdrawiam**

• ewelina10 Re: Do administratora tego forum, jej_maz 03.12.03, 21:13
          maya_may napisała:
          > ~~~~&~~~~&~~~~&~~~~
          > ~~

Co znaczą te znaczki, bo moje oblicze jest (q_p)
          • maya_may Re: Do administratora tego forum + jej_maz 03.12.03, 21:38
            ewelina10 napisała:

> maya_may napisała:
            > > ~~~~&~~~~&~~~~&~~~~
            > > ~~
            >
            > Co znaczą te znaczki, bo moje oblicze jest (q_p)
            ~~~~&~~~~&~~~~&~~~~

¤¤¤~~~~¤¤¤~~~~¤¤¤~~~~

#*#*#*#*#*#*#*

(*)-(*)-(*)-(*)-(*)

to sa moje ulubione szlaczki , smile)).
            A co oznacza Twoje q_p ???
            pozdrawiam**

• ewelina10 Re: Do administratora tego forum + jej_maz 03.12.03, 22:13
              maya_may napisała:

> A co oznacza Twoje q_p ???

Ja przynajmniej odczytuję, że na moim obliczu pojawiło się pytanie smile))))))))
              • maya_may ewelina10 03.12.03, 23:25
                ewelina10 napisała:

> Ja przynajmniej odczytuję, że na moim obliczu pojawiło się
                pytanie smile))))))))
                ~~~~¤~~~~¤~~~~¤~~~~
                Kto pyta nie bladzi ,smile))
                pozdrawiam**
    • piesnakotlety2 do Wedrowiec2 03.12.03, 15:38
      A... jakiez to obrazliwe slowa padly pod adresem Pani Przyjaciol?

Nie jest "obrazliwe" dla innych doroslych ludzi skladanie co pewien
      czas "deklaracji absolutnej lojalnosci" i to publicznie!!! przez osobe niby
      rozsadna i logicznie myslaca - miast zlozenie jednorazowych holdow i reszty w
      formie prywatnego maila do Guru?.

Czy poza: buzi-buzi, nieszczerymi usmiechami, wybiorczymi atakami i
      klepaniem "bezpiecznych" i ogolnie dostepnych w Internecie informacji o braku
      sniegu w Zakopanem - dorosli ludzie nie maja prawa rozmawiac na inne tematy?.

Pani ML - jedna z uczestniczek tego forum od "zawsze" - miala uprzednio duzo do
      powiedzenia nie tylko nt: dlugosci smyczy wlasnego psa ale rowniez na moj
      temat - w formie, byc moze w kregu Pani i Pani znajomych uwazanych za
      codzienne - "za plecami" i wydajac kapturowe sady.
      Moja zacheta do konkretnej rozmowy nt: Jej "zastrzezen" i wyrazanych opinii -
      natychmiast powoduje atak "zmasowanej kontry" - z przykladami o...staruszkach z
      pieskiem - jedynym przyjacielem na stare lata czy (he, he) "slabosci" biednej
      przyjaciolki smile
      Ta "staruszka" - to ML? czy moze zal iz inni nie ida za Pani przykladem
      i probuja dyskutowac lub polemizowac, miast powtarzac Pani czolobitne
      i absolutnie bezkrytyczne deklaracje lojalnosci?.
      To ze Pani i Kolezankom ktos wmowil iz trwajace od miesiecy forum to jest
      CIAGLE to samo grzecznosciowe party na "prywatnym trawniku p.Gospodarza" i
      dopuszczalna jest wylacznie rozmowa o "pogodzie, Zakopanem, podrozach kilku Pan
      i czlonkow ich rodzin oraz dolegliwosciach wieku przekwitania " - powinien do
      tej interesujacej Pania i kolezanki tematyki ograniczyc watki.
      Pan Gospodarz "wylozyl" przecie CO bylo geneza pomyslu zalozenia tego Forum
      i wyznaczyl kierunki jego przyszlego rozwoju!.
      Pani ML - ponoc "przyjaciolka" - nie bardzo chyba pojela iz niezbyt pasuje do
      do tej wizji przyszlosci - czesc innych chyba tez! smile.
      Dobrzy byli do "wyrabiania" ilosciowych wpisow i... spelnili swoja role -
      jako "magnesy i pozdrawiacze" swiezej krwi!, - na moderatorow i ew.towarzyszy
      wspolnych wypraw do Kanady i 2-tygodniowej wyprawy do Europy z Guru i Jego
      rodzina - nadaja sie mniej! -smile.
      Pani naturalnie i ze 2-ie inne - bedzie mile widziana "towarzyszka" - wiec,
      miast krytykowac moja skromna osobe - moze by sie Pani zajela organizacja
      wyprawy do Zakopanego -liczac na rewanz podczas wizyty "ubogiej krewnej" w
      Kanadzie?.

Prosze mnie wierzyc iz na papierowe deklaracje odruchow Pani przyjazni oraz
      kolezenstwa na podstawie 2-miesiecznych Pani wpisow na tym Forum - nabrac sie
      moga wylacznie osoby ktore BARDZO chca miec takich wrazliwych przyjaciol.
      Deklaracje LOJALNOSCI z Gospodarzem - brzmialy szczerzej.
      Dobrego humoru Pani zycze,-
      piesnakotlety

• foxal Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 15:43
      Mam pytanie do em_em@gazeta.pl

Czy to jest poprawny adres, czy cos w nim brakuje, bo napisalem do Ciebie list
      26.11.03 o 21:37 i ni eoptrzymalem zadnej odpowiedzi - czy moze jej brak tez
      nalzy uznac za odpowiedz?

Pisze tu bo na wszelkie proby wyslania ze strony korespondencji list nie
      wychodzi z notatka: list nie doreczono zly adres lub brak polaczenia z serwerem.
      Z tej strony usilowalem nawet do jej_meza i list tez wrocil jako nie doreczony -
      zly adres. Czy moze ktos mnie zabanowal - jesli tak to za co?
      • em_em Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 16:07
        foxal napisał:

> Mam pytanie do em_em@gazeta.pl
        >
        > Czy to jest poprawny adres, czy cos w nim brakuje, bo napisalem do Ciebie
        list
        > 26.11.03 o 21:37 i ni eoptrzymalem zadnej odpowiedzi - czy moze jej brak tez
        > nalzy uznac za odpowiedz?
        >
        > Pisze tu bo na wszelkie proby wyslania ze strony korespondencji list nie
        > wychodzi z notatka: list nie doreczono zly adres lub brak polaczenia z
        serwerem
        > .
        > Z tej strony usilowalem nawet do jej_meza i list tez wrocil jako nie
        doreczony
        > -
        > zly adres. Czy moze ktos mnie zabanowal - jesli tak to za co?

adres dobry - nie odpowiedziałam od razu za co BARDZO przepraszam - bo
        początkowo próbowałam zgłębić przyczyny dlaczego załącznik znów okazał się
        pusty - a potem przyznaję ze wstydem - wchłonął mnie wir wydarzeń i zapomniałam
        odpowiedzieć

a na dowód że brak odpowiedzi nie był odpowiedzią nadmnieniam, że w
        międzyczasie przygotowałam ilustracje do załącznika (tego który się nie
        załączył) - jeszcze raz proponuję proste wklejenie tekstu do maila, a problem
        załączników spróbujemy rozgryźć później
        • foxal Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 23:36
          em_em napisała:
          > a na dowód że brak odpowiedzi nie był odpowiedzią nadmnieniam, że w
          > międzyczasie przygotowałam ilustracje do załącznika (tego który się nie
          > załączył) - jeszcze raz proponuję proste wklejenie tekstu do maila, a problem
          > załączników spróbujemy rozgryźć później< em_em

Zrobilem wszystko wedle wskazowek tzn wkleilem zalacznik po wielu probach i po
          nacisnieciu "wyslij" - wszystko diabli wzieli, lacznie ze skrzynka pocztowa
          gazety - mysle, ze cos tu ..... nie dziala.

Prosze sprawdzic czy masz cos w swojej skrzynce, czy musze uzyc innej metody
          poza gazeta, ktora jakos mnie lubi.

Tymczasem pozdrawiam i zycze duzo cierpliwosci - Foxal
          • em_em Re: Do administratora tego forum 03.12.03, 23:49
            foxal napisał:

> Prosze sprawdzic czy masz cos w swojej skrzynce, czy musze uzyc innej metody
            > poza gazeta, ktora jakos mnie lubi.
            > Tymczasem pozdrawiam i zycze duzo cierpliwosci

niestety - właśnie sprawdziłam - w skrzynce pusto
            zdecydowanie Tobie bardziej będzie potrzebna cierpliwość smile
    • ewelina10 Do rudejkitki. 03.12.03, 18:23
      Rudakitko. Nie mam zamiaru przekonywać Ciebie do swoich racji, gdyż uważam, że
      sama powinnaś wyciągnąć wnioski.
      Odnośnie Popay_e oraz psanakotlety najtrafniej określiła go wedrowiec, a ja do
      tego nawiązałam w poście, którego przesyłam Ci linek.
      Dla mnie ta cała sprawa jest szczególnie trudna i nie wypieram sięsympati do
      niego, ale.....no właśnie, nie wiem już do kogo miałam tę sympatię.
      W postach popay_e widziałam wiele trafnych spostrzeżeń życiowych, tylko posunął
      się za daleko. Jest nie do zaakceptowania w tej drugiej swojej osobowości.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=8843341&a=9063433
    • glodn-y Re: Do administratora J-M 03.12.03, 20:46
      A 'prochów" nie brałeś pod uwagę??
      > Jedynym logicznym wytlumaczeniem wydaje sie tu
      byc alkohol lub < no włAŚNIE co?

Apelować do nawiedzonych to tak jakbyś apelował do lepara lub
      ojca dyrektora.
      Lizus pozdrawia

Po prostu olewać niezruwnoważone indywidum
      _________
      • mammaja Re: Do administratora J-M 03.12.03, 20:50
        Ja tez Cie pozdrawiam Lizusie i apeluje o nieapelowanie.
        • marialudwika Re: Do administratora J-M 03.12.03, 20:55
          TYLKO IGNOR
          ml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka