fedorczyk4 08.05.09, 14:47 Dostałam takie o, dzisiaj rano od Dado, a że poprawiło to sie dzielę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxie777 Re: Poprawiacze humoru 08.05.09, 16:55 Bajka jaki ten jezyk cudny.Nic tak mi nie poprawia humoru jak moje kocia i zwierzatka tak ogolnie, ale buty tez. pozdr Odpowiedz Link
mammaja Re: Poprawiacze humoru 08.05.09, 17:13 Fed, trafilas w dziesiatke! W biegu tu zagladam - a tu cudo!!! czy go adoptujecie ? Odpowiedz Link
verbena1 Re: Poprawiacze humoru 08.05.09, 17:57 Fed, czy toto jest prawdziwe? Nigdy jeszcze nie widzialam jeza od spodu Cudenko. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Poprawiacze humoru 08.05.09, 18:49 Wszelkie pytania prosze kierowac do Dado, bo od niej dostałam te foty i za jej zgoda umiesciłam. Osobiście zaadoptowałabym natychmiast!!!! Toż to cuda niewidy kompletne są. We Francji mieliśmy jeża ktory u nas bywał. Mieszkal gzdieś w krzaczorach przyogrodowych i przychodził po bankietach spijać resztki wina. Bardzo to lubił. Mięsko i miód też. Mieszkaliśmy w wynajetym domu z ogrodem przez 5 lat. Zaszczycał nas codziennie przez 4 lata. Był przeuroczym kabotynem i aktorem, bardzo lubili sie z psem bez końca. Strasznie udawali że sie nie widza, ale zawsze byli jeden koło drugiego Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Poprawiacze humoru 08.05.09, 20:51 Ależ to śliczne cudeńko, chciałoby się to to tulić do serducha gdyby nie te igiełki Odpowiedz Link
monia.i Re: Poprawiacze humoru 10.05.09, 00:52 Dado - czy ja jakos mogę sobie tego jeża wydrukować? Nie do powielania, tylko dla siebie? Jest cudny A zdjęcie jest niesamowite. Ja bym je jakoś zastrzegła ) I jakie ma cudne piętki, joj ))) Boska fotka Odpowiedz Link
mammaja Re: Poprawiacze humoru 10.05.09, 01:37 Moze Dado sie zgodzi, ale fotki sa Fedorczyk )))) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Poprawiacze humoru 10.05.09, 09:51 Ani jednej, ani drugiej. dado dostała je ze Szwajcarii, a ja od dado. Nie wiedziała jak je przenieść na forum i pozwoliła mi to zrobić. Odpowiedz Link
oqo Re: Poprawiacze humoru 17.05.09, 00:02 o jeżu ! znowu jestem dzieckiem jak to stworzenie dzieki Odpowiedz Link
joujou Re: Poprawiacze humoru 18.05.09, 00:29 Nie miałam pojęcia,że jeżyki są takie słodziuchne,ale on chyba jakiś oswojony,skoro dał się tak podejrzeć? Odpowiedz Link
luna67 Re: Poprawiacze humoru 18.05.09, 02:00 Boooskie poprawil mi sie odrazu humor. Przezimowalam kiedys takiego "tupcia" nieboraka, ktory nie zdazyl poszukac sobie odpowiedniego legowiska do przezimowania, a wtedy w nocy mialo byc minus. W naszej pralni, mial jak w niebie, jedzonko, cieplutko i cichutko. Od czasu do czasu sylchac bylo w nocy jego tuptanie (a tupia glosno) i fukanie. Dlugo po wypuszczeniu przychodzil nas jeszcze odwiedzac, skapy na soczyste jabluszka i cieple mleczko. Mam jakis sentyment do tych zyjatek Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Poprawiacze humoru 28.06.09, 20:46 www.tvn24.pl/0,2241468,0,0,1,1,,lin-hui-z-maluchem-papepa,galeriamax.html Odpowiedz Link
marguyu Re: Poprawiacze humoru 01.07.09, 02:22 Mam taka manie, ze wlasciwie kazdego wieczora zmieniam tapete. Sa to niespodziewanki dla meza, ktory zasiada do compa rano gdy ja jeszcze spie. Fotki, obojetnie czy to moje wlasne czy znalezione na necie, opatruje komentarzem. A ze meza mam tej samej marki co fedorczykowa, to cytaty sa po francusku. Male tlumaczenie: Przyjaciel, to jest ktos kto was dobrze zna i pomimo tego was lubi. marguyu.wrzuta.pl/obraz/1KuH1OuSvEW/przyjaciele Odpowiedz Link
verbena1 Re: Poprawiacze humoru 01.07.09, 07:14 www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4 Ten filmik rozsmieszyl mnie dzisiaj do lez. Odpowiedz Link