lacietis 20.12.09, 22:29 Słyszałem to nazwisko - ale "Bolszaja raznica" pokazała mi, co to za cudak! Ten prawdziwy(?) był o wiele zabawniejszy, niż parodia - i to nie dla tego, ze parodia była kiepska... (((-; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacietis Re: Zwieriew 20.12.09, 22:40 Co dlaczego??? Chyba się nieprecyzyjnie wyraziłem: parodia była dobra - a żywy Zwieriew i tak był bardziej jajcarski!!! (-; Odpowiedz Link
lacietis Re: Zwieriew 24.12.09, 18:18 Znikają wypowiedzi!!! Miedzy pierwszą, a druga moja wypowiedzią była wypowiedź kogoś innego (i moja druga jest odpowiedzią na nią) - ale zniknęła... Odpowiedz Link
ruska-swolocz Re: Zwieriew 25.12.09, 11:57 Potwierdzam, zniknęła. Moje też czasami znikają. Później ktoś czyta i myśli, że to jakiś psychopata napisał. Dla relaksu rzuć teraz okiem na tvp kultura, Dworzec dla dwojga. Odpowiedz Link
lacietis Re: Zwier (-: 26.12.09, 10:13 ruska-swolocz napisał: > Potwierdzam, zniknęła. Moje też czasami znikają. Później ktoś czyta > i myśli, że to jakiś psychopata napisał. > Dla relaksu rzuć teraz okiem na tvp kultura, Dworzec dla dwojga. ##Dzięki za wsparcie i namiary. Wczoraj już obejrzałem na "Wojnie i Pokoju": Styliagi" i "Czietwiortaja płanieta". Ostatnio rzucili tam kilka dość nowych rzeczy (jakich nie zdążyłem zobaczyć w innych miejscach). Odpowiedz Link