grzmotnik 29.04.04, 12:06 Czesc mam pytanie czy ktos wie z kad mozna sciagnac rosyjska muzyke???? nie chodzi mi o zadnych znanych wykonawcow tylko o pioisenke studencka , aktorska i tp? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitya Re: rosyjska muza 29.04.04, 14:05 Jesli nie chodzi ci o znanych, lubianych i popularnych, to proponuje ponizszy sajt: music.lib.ru/janr/ Tam jest muza spoza popularnego obiegu sklasyfikowana gatunkami. Z tym, ze jest jej bardzo, bardzo duzo wiec - uprzedzam - znalezienie czegos wartosciowego zajmie ci troche czasu Ale jak masz zdrowie i nastroj to kop -- vitt Odpowiedz Link
hajota Re: rosyjska muza 10.05.04, 17:22 piosenka autorska (bardowie), w dużych ilościach: ksp.intat.ru/ Odpowiedz Link
qubraq Re: rosyjska muza 10.05.04, 22:17 Haniu, otworzyłem tę witrynę poszukując oczywiście zaszczepionych mi Dolinę i Gorodnickiego ale te utwory są sformatowane w MP3 no i pokazała się jakaś wielka ikona z propozycją ściągnięcia jakiegoś programu ~ 800 kB aż się wystraszyłem; co mam robić? czy mimo to ściągać to coś (czy to jest specjalne narzędzie do odbioru MP3?) Pomóż błagam; wstyd mi ale jestem bezradny, A. Odpowiedz Link
hajota Re: rosyjska muza 10.05.04, 22:39 A mnie nic nie proponuje Nie ściągaj Doliny, bo wszystko z tej strony mam już ściągnięte i mogę przegrać na płytę. Z Gorodnickiego też chyba nie ma tam nic ponad to, co mam na płytach. Odpowiedz Link
qubraq Re: Weronika Dolina! 11.05.04, 18:03 Dzięki Haniu! polecam sie w takim razie. 12 knopka jest bardzo fajna! A. Odpowiedz Link