komnen 13.01.05, 11:11 gdzie można kupić filmy rosyjskie na CD / DVD w POlsce przez Internet? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szut Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 13.01.05, 11:52 Jesli kupujesz przez internet, to sklep nie musi byc w Polsce. Polecam www.ozon.ru - szeroka oferta (nie tylko folmow oczywiscie), bezpieczne i sprawdzone transakcje z kart kredytowych. Jedynie do krajow WNP jest mozliwosc wysylki za zaliczeniem pocztowym - to akurat wina Poczty polskiej). W ofercie maja duzo filmow n VHS, DVD (uwaga: tu akurat w wiekszosci region 5). Ale sa takze filmy w formacie mpeg4 do ogladania na komputerze. Odpowiedz Link
topotugin Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 13.01.05, 21:31 a może wymieńmy się filmami rosyjskimi?kto co ma?i co poszukuje? Odpowiedz Link
clickkey Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 16.01.05, 23:06 Ja szukam Michałkowa "Oczy cziornyje". Niestety, rosyjskich na razie nie mam żadnych , tylko polskie i amerykańskie. Odpowiedz Link
fanta-girl region - placz nad rozlanym mlekiem 17.01.05, 10:40 Szut, widze ze natknales sie na te regiony... Kupilam sobie w Moswkie plytke i niestety moje DVD twierdzie, ze to WRONG REGION. Moj sprzet to kiepski jest, ale sprawdzalam u brata i on ma ten sam komunikat. Czy mozna z tym cos zrobic? Probowalam jakos DVD ustawic, ale sie nie dalo nic zmienic. Odpowiedz Link
topotugin Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 18.01.05, 22:03 ja tez mam pare takich filmów na DVD, ale ogladam ich na kompie i wsystko chodzi elegansko, co do wymiany to zostawiam @ miszania@wp.pl, gadu: 5310383, z forum wymieniam sie z mpieczarą Odpowiedz Link
sieriozna Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 18.01.05, 22:11 w firmie monolith kupilam "Wojne" Balabanowa, moj ulubiony sensacyjny. Sa tam tez "corki mafii" Bodrowa Odpowiedz Link
biserka1 Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 20.01.05, 18:55 "Córki mafii" widziałam niedawno na Allegro. I to całkiem niedrogo. Odpowiedz Link
fanta-girl Regiony 19.01.05, 15:20 Na kompie mozna ogladac, ale nie po to ma sie te CALE , zeby patrzec w takiem male okienko....))))))))) Dzieki wielkie dla Szuta, za pomoc. ))))))))))))))))) Wszystkim potrzebujacym wklejam kawalek meila od niego (mam nadzieje, ze autor nie ma nic naprzeciwko : "Ja znalazlem informacje na stronie www.dvd.reviewer.co.uk/info/multiregion/ tutaj masz pelna liste tego, co maja: www.dvd.reviewer.co.uk/info/multiregion/hackable.asp UWAGA: gdyby po wpisaniu ktoregos z kodow pojawilo sie menu wyboru regionu wybierz "0" albo "multiregion" (moze nazywac sie tez "regionfree"), wtedy beda chodzic bez problemu plytki ze wszystkich regionow " SZUT, SZUT, SZUT, SZUT!!!! Niech zyje nam! Odpowiedz Link
szut Re: Regiony 20.01.05, 10:56 naprzeciwko nie mam, ino sie zaczerwienie zaraz... A strone dvd.reviewer.co.uk polecam, jakby nie bylo waszego sprzetu w spisie, to warto forum poczytac/odwiedzac regularnie/pozostawic zapytanie. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: filmy rosyjskie- gdzie kupić w Poslce przez I 19.01.05, 16:16 Znajomy robi zakupy tu: www.ezydvd.com.au "Ceny niższe wliczając przesył z Australii?! Jep. Przesył i inszurens. Jeno trzeba wypatrzyć godne ceny. Wielopaki potrafią tam być tańsze o kilkaset złotych niż w Polsze. Jeno trzeba na region uwagę zwrócić." niestety z ros filmow znalazlam tylko to: www.ezydvd.com.au/item.zml/2254 85 Rosyjskich niemało zato w amazonie: Jest Brat www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006LPEK/ref=pd_sim_dv_1/102-8596695-9725711?v=glance&s=dvd Jest tez DMB www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0002H4YNK/qid%3D1106146994/sr%3D11-1/ref%3Dsr%5F11%5F1/102-8596695-9725711 Może też Wojnę kupisz, to ja pożyczę www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008ZZ9M/ref=pd_null_recs_d//102-8596695-9725711?v=glance&s=dvd Tylko za tanio nie jest Odpowiedz Link
fanta-girl poprawka linkow 19.01.05, 16:19 www.ezydvd.com.au www.eyzdvd.com.au/item.zml/2254 85 Odpowiedz Link