qubraq 14.10.05, 19:47 pozdrawia z Moskwy forumowiczow! Andrzej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stynka Re: Stynka 15.10.05, 17:05 Dziękuję qubraqu, dziękuję Chodziło mi co prawda o kameralne spotkanie w końcu października )) Tu nie śmiałam się wychylać... Ale skoro już, to niniejszym pozdrawiam serdecznie szanowne grono z Dużego Tiszyńskiego pierieułka Wróciłam do Moskwy po prawie 20 latach. Przybyło tu tego i owego, ale moje stare miejsca istnieją nadal. Pomału do nich wracam. st. Odpowiedz Link
stynka Re: Stynka 15.10.05, 17:07 A to jeszcze dodam, że mój Jach już śmiga do przedszkola i zna coraz więcej rosyjskich słówek. Strasznie go kręci, gdy mówi do ludzi, a oni rozumieją i odpowiadają mu. No i bardzo mu się Moskwa podoba. Odpowiedz Link
qubraq Re: Stynka 17.10.05, 22:52 Ciekawym czy moje miejsca moskiewskie jeszcze sa, czy jeszcze stoi beczkowoz z kwasem chliebnym na prospekcie Kutuzowa pod naszym BRH, czy na Ryskim wokzalie jeszcze pracuje ogromna 2 metrowa sprzataczka ubikacji, czy jest jeszcze 6 korpus na Jaroslawskiej ... Andrzej Odpowiedz Link