Dodaj do ulubionych

INTERWIDIENIJE:)))

19.05.06, 18:37
Oglądacie dziś Interwizję?
Obserwuj wątek
    • fanta-girl Re: INTERWIDIENIJE:))) 19.05.06, 22:04
      ja nie sad
      dlaczego tak pozno dajesz znac, ze cos nalezy ogladac???

btw. czytam teraz te Oksane Robski i na okladce z tylu pisze ze ona prowadzi
      popularny talk show.
      Ktos wie jaki i kiedy i gdzie to leci???
      • demka Re: INTERWIDIENIJE:))) 20.05.06, 15:19
        Coś mi się pokręciło,że finał miał być w piątek.Jest dziś w sobotę.
      • kacap_z_moskwy Re: INTERWIDIENIJE:))) 20.05.06, 21:08
        Chyba jus skaczyla. A lecialo na NTV w dzien. Jest tez, chyba, jednym z autorow
        serialu "Rublewka life" (Rublewskoje sosse - to naidrozsza ziemia w Rosji,
        wlasnie w jej ksazce o nej jest). rublevka.ntv.ru/ Choc nie, nie ma jej w
        titrach. Ale serial jest wlasnie po ksazsce.

A tak naprawde, mi sie wydaje dosc srednia autorka.I wogule, kraza plotki, ze
        poprostu jej maz (bardzo, bardzo bogaty clowiek), wynajol kilka autorow na
        napisanie ksazki. Moze to tylko zazdrosc, kto wie...

Ale mi sie na NTV nie podobala. Nie umie latwo mowic, i ma dosc sztywny jezyk.
        • fanta-girl Re: INTERWIDIENIJE:))) 21.05.06, 09:00
          o ksiazce wypowiem sie jak skoncze, chociaz rzeczywiscie nie jest to jest to
          super porywajaca rzecz.

Wydaje mi sie, ze to mogla ona napisac- jak by ktos to pisal, to mozna bylo to
          kilka dlugosci lepiej zrobic.
          JA bym to lepiej napisala. A z ta ksiazka juz ok 10 dni walcze.

Wiec sadze, ze mimo wszystko to ona jest autorka wink
          Tym bardziej ze w wersji dla wydawcy bylo pdobno bardzo duzo bledow i literowek.

Szkoda, ze nie ma juz tego talk-show- chcialam ja na zywo zobaczyc.
          Pojedyncze fragmenty w ksiazce mi sie podobaja- jak np opisuje jakiego -
          czyjegos mezczyzne doskonalego: nie pil do poludnia, nie podrywal ekspedientek,
          itd smile
          • otkin Re: INTERWIDIENIJE:))) 22.05.06, 01:38
            >...mezczyzne doskonalego: nie pil do poludnia, nie podrywal ekspedientek,
            > itd smile
            разве есть такие ?: ))
            • fanta-girl Re: INTERWIDIENIJE:))) 22.05.06, 13:47
              ja na takich nie trafiam.
              Obecny jest prawie doskonaly, tyle ze punktu z ekspedientkami nie przestrzega.

A podczas pobytu w Moskwie poltora roku temu przeszedl sam siebie...
              Do perfecji opanowal zwrot: Diewuszka, Wy mozetie mnie otkryt piwo???

Zawsze otwieraly uncertain//
          • kacap_z_moskwy Re: INTERWIDIENIJE:))) 27.05.06, 19:41
            A ja nawet nie skaczylem tej ksazki. Wstyd mi jest z jednej strony, a z drugej -
            mysle ze niczego nie straczilem.

Ogladalem dzis jej interview w kanale muzycznym Muztv. Mowila o milosci, swoich
            upodobaniach... i roznych tam kobecych nielogicznych mysli. I jednak uwazam ze
            miala pomysl, a ksazke robila z kolezankami. Nie przeczi temu, nawet odnosnie o
            tym mowila. I okazalo sie ze jusz nie ma meza. Odszedl od nej. Cos sie jej
            stalo. Chyba zaduzo stala public osoba. I przestala byc "cichutkim przydatkiem
            do mebli" w wielkim domu na Rublewce.

>nie pil do poludnia, nie podrywal ekspedientek,
            > itd smile

Zeby wszystkie takie wymogi spelniali - nie znam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka