Dodaj do ulubionych

Świat się smieje

16.09.06, 09:08
jak zdobyć ten film?
Obserwuj wątek
    • stynka Re: Świat się smieje 16.09.06, 09:11
      film.arjlover.net/film/
      Весёлые ребята
      • qubraq Re: Świat się smieje 16.09.06, 10:13
        Czyli ze ja nie mam w ogole dostepu bo moj IP nie znajduje sie w jego
        prowajderze, rozumiem ze śćiągac nie można natomiast można tylko
        uptzywilejowani mogą tylko ogladac filmy w nocy do 10 rano (GMT +3:00), czy
        dobrze zrozumiałem?
        A.
        • metelica Re: Świat się smieje 16.09.06, 12:03
          W nocy,o godzinie 2:00 czasu polskiego moze Pan smialo kliknąc w link wybranego
          filmu i zacznie sciagnac. O godzinie 8:00 sciąganie sie przerwie. Dla tego
          polecam mieć jakis program typu FlashGet,zeby nastepnej nocy sciagac dalej [bo
          nie zawsze film sciagnie się za te 6 godzin].
          • qubraq Re: Świat się smieje 18.09.06, 18:26
            metelica napisała:

> W nocy,o godzinie 2:00 czasu polskiego moze Pan smialo kliknąc w link
            > wybranego filmu i zacznie sciagnac. O godzinie 8:00 sciąganie sie przerwie.

Dzięki, wprawdzie tak misie cóś zdawało ale nie bylem pewny;
            a skad wiadomo ze przez 6 godzin sie nie da sciagnac jakiegos filmu?
            Pytam bo mam przykre doswiadczenia ze sciagania Anny German kiedy po godzinie
            mnie wylogowuje automat! Musze popytac syna o ten przyspieszacz ściagania...
            • metelica Re: Świat się smieje 18.09.06, 22:11
              Nie wiem,czy FlashGet przyspiesza sciąganie,ale sciągac film bez jego pomocy
              [albo innego podobnego programu] ja nie ryzykowalabym.

Czy da się sciągnać jakis film za 6 godzin? To zalezy,jak szybki będzie
              transfer. No i chyba zalezy,ile Kb będzie miec film.U mnie film "Пять вечеров"
              bylby ściagniety za te 6 godzin,jezeliby się nie zawiesił komputer!
              Film "Доживём до понедельника" byl sciągniety wprawie caly -99%,ale równo o
              8:00 czasu polskiego sciaganie sie przerywa. Musialam ten 1% ściagać następnego
              dnia.

Jezeli Pan ma klopoty ze sciaganiem mp3,to wątpie,zeby Panu udalo się sciągnac
              film w 6 godzin.
              • qubraq Re: Świat się smieje 18.09.06, 23:00
                metelica napisała:

> Nie wiem,czy FlashGet przyspiesza sciąganie,ale sciągac film bez jego pomocy
                > [albo innego podobnego programu] ja nie ryzykowalabym.

Mam kontrakt z Tepsą Neostradą na dostawe minimum 640 kBps - moja linia kablowa
                przepuszcza maksymalnie 784,5 kBps ale powtarzam ze moge miec zadolnosc
                transferowania nawet 1 GBps i to na nic bo decyduje szybkosc wypuszczanie z
                serwera. Mocne serwery wypuszczaja z predkoscia rzędu 250 kBps a slabe jak np.
                Gremmi potrafia spasc w czasie nagrywania do 112 Bps wiec nie ma sie co dziwic
                ze po godzinie mam nagrane raptem 403 kB jesli sie nie zawiesi w ogole ale to
                nie moja wina. Z wloskiego serwera przegrywalem popularne piosenki rosyjskie
                kilka, kilkanascie, no - kilkadziesiat sekund - ...
                No mozna sprobowac wstac o drugiej i zaczac cos nagrywac.

>
                > Czy da się sciągnać jakis film za 6 godzin? To zalezy,jak szybki będzie
                > transfer. No i chyba zalezy,ile Kb będzie miec film.U mnie film "Пя
                > ть вечеров"
                > bylby ściagniety za te 6 godzin,jezeliby się nie zawiesił komputer!
                > Film "Доживём до п&
                > #1086;недельника" b
                > yl sciągniety wprawie caly -99%,ale równo o
                > 8:00 czasu polskiego sciaganie sie przerywa. Musialam ten 1% ściagać
                następnego
                >
                > dnia.
                >
                > Jezeli Pan ma klopoty ze sciaganiem mp3,to wątpie,zeby Panu udalo się
                sciągnac
                > film w 6 godzin.
                • qubraq Re: Świat się smieje 19.09.06, 09:51
                  qubraq napisał:

> No mozna sprobowac wstac o drugiej i zaczac cos nagrywac.

Niestety nie wytrzymałem do drugiej i zasnąłem; może innym razem...
        • natalia_sankowska1 Re: Świat się smieje 17.09.06, 11:35
          Andrzeju, pamiętam, że masz jakąś kablówkę. Ale od paru lat są, nawet w
          marketach, tanie zestawy cyfrowej telewizji satelitarnej. Dla Ciebie byłoby to
          jak znalazł, bo lubisz piosenki ukraińskiewink)) Warto kupić, a do tego dokupić
          jeszcze jeden konwerter i zainstalować sobie to wszystko z orienracją na 2
          satelity - Amos i Sirius. Tu jest moc programów w jęz. ukraińskim, a na
          kanałach tych ja średnio raz w tygodniu widzę "Wiesiołych riebiat", "Wiosnę" z
          fantastyczną Raniewską i inne klasyki. Nie mówiąc juz o tym, że są nowości.
          Polecam, naprawdę jest warte zachodu. Wiem, że w spółdzielniach są kłopoty z
          uzyskaniem pozwolenia na montaż czaszy na ścianie, ale na dachu raczej nie,
          kabel znów drogo nie kosztuje i można go sobie wpuścić do mieszkania przez
          otwór w ramie okna lub w ścianie. Koszt zestawu - 400zł, dodatkowy konwerter -
          ok.50zł, kabel - w zależności od długości, no i robocizna, ale też drogo nie
          kosztuje. I mozna wtedy sobie oglądać i nagrywać niezależnie od fochów netu.
          Natalia.
          • qubraq Re: Świat się smieje 18.09.06, 18:21
            natalia_sankowska1 napisała:

> Andrzeju, pamiętam, że masz jakąś kablówkę.

Natalio, mam nie tylko kablowkę UPC ale i Cyfre+ tam niestety stacji rosyjskich
            jest na razie mało ale Ty mowisz dodatkowy konwerter - to jest pomysł!
            Dzieki Ci za Twoje podpowiedzi, zapytam moich młodych znajomych i moje dzieci
            co sie da zrobic,
            Wiesz ze dzieki Twojej podpowiedzi ogladam sobie RTR na monitorze przez WMPlayer

Ale od paru lat są, nawet w
            > marketach, tanie zestawy cyfrowej telewizji satelitarnej. Dla Ciebie byłoby
            to
            > jak znalazł, bo lubisz piosenki ukraińskiewink)) Warto kupić, a do tego
            dokupić
            > jeszcze jeden konwerter i zainstalować sobie to wszystko z orienracją na 2
            > satelity - Amos i Sirius. Tu jest moc programów w jęz. ukraińskim, a na
            > kanałach tych ja średnio raz w tygodniu widzę "Wiesiołych riebiat", "Wiosnę"
            z
            >
            > fantastyczną Raniewską i inne klasyki. Nie mówiąc juz o tym, że są nowości.
            > Polecam, naprawdę jest warte zachodu. Wiem, że w spółdzielniach są kłopoty z
            > uzyskaniem pozwolenia na montaż czaszy na ścianie, ale na dachu raczej nie,
            > kabel znów drogo nie kosztuje i można go sobie wpuścić do mieszkania przez
            > otwór w ramie okna lub w ścianie. Koszt zestawu - 400zł, dodatkowy konwerter -

> ok.50zł, kabel - w zależności od długości, no i robocizna, ale też drogo nie
            > kosztuje. I mozna wtedy sobie oglądać i nagrywać niezależnie od fochów netu.
            > Natalia.
            • natalia_sankowska1 Re: Świat się smieje 27.09.06, 16:21
              W sobotę, 30 września na "Kanał 1 Europa" (d.ORT) o godz. 6-15 naszego czasu
              będą grali "Wiesiołych rebiat" ("Świat się śmieje"). W niektórych kablówkach
              ten kanał jest obok RTR Planety i Adżary. W tymże dniu po północy jest
              kontynuacja projektu "Wriemia": nadają stare programu TV z założeniem, że ma
              być jakiś program muzyczny, jakiś film, coś o aktorze + sztuka z jego udziałem,
              coś z naukowo-popularnych audycji. Zaczyna się o 0-20 po północy w soboty i
              leci do rana (5-30).
              Polecam.
              Natalia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka