Dodaj do ulubionych

Moi Drodzy

22.12.06, 05:17
Zycze Wam wszystkim zdrowych Swiat, tej szczegolnej magii przy wigilijnym stole, pysznego barszczu,
szampanskiego Sylwestra no i zdrowia w Nowym 2007 Roku - fajnych w nim wakacji, pracy, ktora
lubicie i wielu spotkan z przyjaciolmi.
I tego forum, zebysmy sie tu spotykali i dyskutowali, i jesli przygadywali sobie, to z usmiechem.
Wsiewo charoszewo moi mili!
Obserwuj wątek
    • metelica Re: Moi Drodzy 22.12.06, 11:47
      Присоединяюсь к словам Sedony smile

www.youtube.com/watch?v=2q-HrfQGGns&search=White%20Christmas

www.youtube.com/watch?v=0iLDokSDpWY
    • ma.cinak Re: Moi Drodzy 22.12.06, 20:02
      Właściwie to mogłabym się tylko podpisać pod tymi życzeniami smile. od siebie dodam, że życzę Wam aby te Święta były spokojne, żeby wszystkie problemy i bolączki zostały gdzieś daleko i żeby nic nie popsuło radości spotkania z najbliższymi.

• yigor Re: Moi Drodzy 24.12.06, 00:08
      Najlepsze zyczenia z okazji Swiat. Kolorowej choinki, kochanej rodziny i milosci
      do blizniego smile oraz blizniej
      pozdrawiam
    • tuliak Re: Moi Drodzy 24.12.06, 02:28
      Wesolych Swiat wszystkim stalym bywalcom! trzecich na tym forum smile
      ps. jeszcze troche a bedzie to jedyny post nadajacy sie do czytania smile a moze
      sie myle i cos zmienilo sie tu za ostatnie tygodnie ? na wszelki wypadek by nie
      psuc sobie humoru innych nie czytam smile no i "nie bede sie dzis tym martwic"smile
    • mala-muu Wesołych Świąt! 24.12.06, 11:10
      Ja też dołączam dożyczeń.
      Pogody ducha, radości, ciepełka w sercu i przy wigilijnym stole, nadziei,
      miłości i szczęścia.
      Wesołych Świąt!
    • hajota Re: Moi Drodzy 24.12.06, 11:54
      Wszystkim wszystkiego najlepszego, wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt oraz
      dużo szczęścia i radości niezależnie od Świąt smile

Georges Brassens <*>
      • qubraq Drodzy Przyjaciele! 24.12.06, 12:53
        hajota napisała:

> Wszystkim wszystkiego najlepszego, wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt oraz
        > dużo szczęścia i radości niezależnie od Świąt smile

Dopisuje sie do Hajoty! Wszystkiego Świątecznego!!!
        Andrzej
    • mpieczara Re: Moi Drodzy 24.12.06, 12:51
      Wszyskiego dobrego, pachnących i swobodnych Świąt życzę wszystkim którzy Je
      obchodzą w najbliższych dniach.
      Byc może jest to dzień mojej egzekucji, może się komuś łza w oku zakręci....
      Życzę również aby zwierzęta tradycyjnie przemówiły ludzkim głosem....
      Życzę również wszystkim jednakowo pysznego jadła na świątecznym stole, po co
      się ma różnic? Takich samych pięknych prezentów? To takie sprawiedliwe.....
      • qubraq Re: Moi Drodzy 24.12.06, 19:05
        mpieczara napisał:

> Wszyskiego dobrego, pachnących i swobodnych Świąt życzę wszystkim którzy Je
        > obchodzą w najbliższych dniach.
        > Byc może jest to dzień mojej egzekucji, może się komuś łza w oku zakręci....

Jesli Ci niemiło przy Twoim stole to przylec transkwantowo do nas przywitamy
        Cie jak przyjaciela' malo nas przy stole w te Wigilię - raptem dwoje starych
        ludzi ale sie pomieścimy i jedzenia tez nie zabraknie; zrobilem sam trochę,
        troche dokupilem; z konieczności przygotowanie Wigilii czyli jak sie mowiło w
        mojej ojczyźnie "Wilii" spadlo na mnie ale jak myslę udalo mi sie, przynajmniej
        na razie, zrobić tak żeby zona nie zagłębiła się bardziej w tym swoim dołku
        lecz zeby to "dno troche sie poniosło", bedzie Ci u nas smakowac bo smaki u nas
        w tym roku - przez moje gotowanie - bardziej lwowskie czyli Krakowowi, jako
        galicyjskie bliskie! Może będziesz sie nudzic ze starymi ale cieplo mamy, są 2
        telewizory dwa wideo i komputer, dużo książek albumow kilka tysięcy plyt i
        kaset z muzyką, co prawda troche ramolowa jak na Twoje gusta ale zawsze co
        Mozart to Mozart, podobnie Bach Beethoven czy Czajkowski...
        I dla Ciebie miejsce sie u nas znajdzie ... smile)

> Życzę również aby zwierzęta tradycyjnie przemówiły ludzkim głosem....

Mamy na balkonie 3 dzikie "bezpańskie" koty, będziemy z nimi gadać o północy a
        tlumaczyc będzie nasza jamniczka 14-letnia! Chcesz sie do nas dołączyć?
        • mpieczara Re: Moi Drodzy 25.12.06, 14:08
          Dopiero dzisiaj odczytałem zaproszeniesmile)....Dzięki za intencje...smile Jakie by
          niebyłysmile)
          • qubraq Re: Moi Drodzy 25.12.06, 16:38
            mpieczara napisał:

> Dopiero dzisiaj odczytałem zaproszeniesmile)....

Trudno! i tak bys pewnie nie przyjechał ... smile)

> Dzięki za intencje...smile Jakie by niebyłysmile)

A jakie maja być? jam jest zwykły prosty człowiek, obca jest mi hipokryzja,
            zapytaj o mnie "pewną świetną dziewczynę" - moze potwierdzi... smile)
    • cepob Re: Moi Drodzy 24.12.06, 13:00
      Spokojnych Świąt.

"Pozwól płynąć wodzie, której nie pijesz."
      P. A. Fernandez
    • kacap_z_moskwy Re: Moi Drodzy 24.12.06, 15:33
      Wesolych swiat zycze wszystkim!
    • fanta-girl Re: Moi Drodzy 30.12.06, 12:26
      Ale ze mnie gapa!
      Dopiero teraz zauwazylam ten topik smile
      Oczywiscie, ze tez sie dolaczam do zyczen!

Wszystkiego najlepszego w nowym 2007!!!
      • qubraq Re: Moi Drodzy 30.12.06, 16:24
        fanta-girl napisała:

> Wszystkiego najlepszego w nowym 2007!!!

... i dla Fanciątka także!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka