03.08.03, 23:41
Napiszcie cos wiecej o tej kapeli, ktore plyty (piosenki) warto poznac, bo
nie mam stalych lacz, a chce sciagnac sobie kilka mp3 tej kapeli.
Poka!
joolz
Obserwuj wątek
    • mala-muu Re: DDT 05.08.03, 12:42
      Tobie równiez polecam stronke mp3.rin.ru, tam znajdziesz prawie wszystko DDT,
      na dodatek szybko sie sciaga. www.mp3.rin.ru/cgi-bin/music/artist.pl?
      l=1&id=351
      Z piosenek polecam Осень, Это Все, Актриса весна, Беда, В последнюю осень, Дождь
      • niech Re: DDT 05.08.03, 14:35
        Pogardzilas polecana przeze mnie stronka www.grammy.ru a tam sa 262 kawalki
        DDT, w tym cale plyty. Problem polega na tym ze mozna sciagac tylko dwa kawalki
        jednoczesnie i czasami strona sie zatyka. Ale potem odtyka. Sciaganie nie
        wymaga rejestracji.
        • mala-muu Re: DDT 05.08.03, 15:32
          Drogi Niechu, stronke grammy.ru juz trafila do ulubionych, ale wlasnie mam ten
          problem, ze zawiesza mi sie komputer najczesciej na tej wlasnie stronce. Ale
          zachceciles mnie, zaraz tam znowu zajrze.
          Przy okazji, polecam stronke mp3.sakha.net, ale mozna z niej sciagnac tylko
          dwie piosenki dziennie, i konto sie blokuje do nastepnego dnia... Za to maja
          tam piosenki z rosyjskich filmow (np. Trzej muszkieterowie, uwielbiam!!!)
          • szarykot Re: DDT 05.08.03, 16:46
            > Przy okazji, polecam stronke mp3.sakha.net, ale mozna z niej sciagnac tylko
            > dwie piosenki dziennie, i konto sie blokuje do nastepnego dnia...

tylko dwie? za moich czasów można było cztery! ale jeśli ktoś ma zmienny IP to
            można to obejść - ściągnąć ile można, rozłączyć się, połączyć ponownie,
            ściągnąc, rozłączyć, połączyć, ściągnąć...

BTW - na oficjalnej stronie DDT - www.ddt.ru/ jest cała dyskografia.
            • ladyblue Re: DDT 06.08.03, 16:00
              szarykot napisał:
              > BTW - na oficjalnej stronie DDT - www.ddt.ru/ jest cała dyskografia.
              >

nie cała ;P nie ma pierwszej i najnowszej płyty wink
    • jarsoon Re: DDT 16.08.03, 13:10
      joolz napisał:

> Napiszcie cos wiecej o tej kapeli, ktore plyty (piosenki) warto poznac, bo
      > nie mam stalych lacz, a chce sciagnac sobie kilka mp3 tej kapeli.
      > Poka!
      > joolz

Moje ulubione kawalki to:

Eto Bce - fajny text, widzialem relacje z koncertu z Parku Gorkiego jak akurat
      ta piosenke DDt spiewalo z grua kilka tysiecy ludziwink))

Zieleznodaroznik - zakochalem sie w tej piosence jak jechalem pociagiem do
      polski w moskwy! coool text pasujacy do jazdy pociagiemwink

dalieko dalieko - ech co za wspomnienia, na to podrywalo sie laski w Polscewink)

jestem ciekaw czy jakby do Polski DDT przyjechalo przyszloby duzo osob na
      koncertwink)) bo ja na 100%!!

Moze studenci fillologi rosyjskiej mogliby sie postarac i cos zoorganizowac w
      koncu maja dostep do klubow studenckich, a koncert moglby sie zwrocic?

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka