joolz 03.08.03, 23:41 Napiszcie cos wiecej o tej kapeli, ktore plyty (piosenki) warto poznac, bo nie mam stalych lacz, a chce sciagnac sobie kilka mp3 tej kapeli. Poka! joolz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-muu Re: DDT 05.08.03, 12:42 Tobie równiez polecam stronke mp3.rin.ru, tam znajdziesz prawie wszystko DDT, na dodatek szybko sie sciaga. www.mp3.rin.ru/cgi-bin/music/artist.pl? l=1&id=351 Z piosenek polecam Осень, Это Все, Актриса весна, Беда, В последнюю осень, Дождь Odpowiedz Link
niech Re: DDT 05.08.03, 14:35 Pogardzilas polecana przeze mnie stronka www.grammy.ru a tam sa 262 kawalki DDT, w tym cale plyty. Problem polega na tym ze mozna sciagac tylko dwa kawalki jednoczesnie i czasami strona sie zatyka. Ale potem odtyka. Sciaganie nie wymaga rejestracji. Odpowiedz Link
mala-muu Re: DDT 05.08.03, 15:32 Drogi Niechu, stronke grammy.ru juz trafila do ulubionych, ale wlasnie mam ten problem, ze zawiesza mi sie komputer najczesciej na tej wlasnie stronce. Ale zachceciles mnie, zaraz tam znowu zajrze. Przy okazji, polecam stronke mp3.sakha.net, ale mozna z niej sciagnac tylko dwie piosenki dziennie, i konto sie blokuje do nastepnego dnia... Za to maja tam piosenki z rosyjskich filmow (np. Trzej muszkieterowie, uwielbiam!!!) Odpowiedz Link
szarykot Re: DDT 05.08.03, 16:46 > Przy okazji, polecam stronke mp3.sakha.net, ale mozna z niej sciagnac tylko > dwie piosenki dziennie, i konto sie blokuje do nastepnego dnia... tylko dwie? za moich czasów można było cztery! ale jeśli ktoś ma zmienny IP to można to obejść - ściągnąć ile można, rozłączyć się, połączyć ponownie, ściągnąc, rozłączyć, połączyć, ściągnąć... BTW - na oficjalnej stronie DDT - www.ddt.ru/ jest cała dyskografia. Odpowiedz Link
ladyblue Re: DDT 06.08.03, 16:00 szarykot napisał: > BTW - na oficjalnej stronie DDT - www.ddt.ru/ jest cała dyskografia. > nie cała ;P nie ma pierwszej i najnowszej płyty Odpowiedz Link
jarsoon Re: DDT 16.08.03, 13:10 joolz napisał: > Napiszcie cos wiecej o tej kapeli, ktore plyty (piosenki) warto poznac, bo > nie mam stalych lacz, a chce sciagnac sobie kilka mp3 tej kapeli. > Poka! > joolz Moje ulubione kawalki to: Eto Bce - fajny text, widzialem relacje z koncertu z Parku Gorkiego jak akurat ta piosenke DDt spiewalo z grua kilka tysiecy ludzi)) Zieleznodaroznik - zakochalem sie w tej piosence jak jechalem pociagiem do polski w moskwy! coool text pasujacy do jazdy pociagiem dalieko dalieko - ech co za wspomnienia, na to podrywalo sie laski w Polsce) jestem ciekaw czy jakby do Polski DDT przyjechalo przyszloby duzo osob na koncert)) bo ja na 100%!! Moze studenci fillologi rosyjskiej mogliby sie postarac i cos zoorganizowac w koncu maja dostep do klubow studenckich, a koncert moglby sie zwrocic? pozdrawiam Odpowiedz Link