kochaniutka3 31.01.05, 13:44 Co robicie,aby między Wami w związku iskrzyło?Miłość trzeba pielęgnować, aby uczucie nie wygasło.To my kobiety musimy o to dbać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hika Re: Pielęgnowanie miłości 31.01.05, 13:50 ja najbardziej lubie robić niespodzianki.... np. kolacyjka, którą w całości ja przygotowałam (znaczy nie z torebki ) - tak było ostatnio i chyba miło było.. a poza tym jestem psujem, nerwus ze mnie... chciałabym być łagodną i dobrą kobietą a nie taką jędzą.... Odpowiedz Link
uttaa Re: Pielęgnowanie miłości 31.01.05, 14:16 U nas też kolacyjki we dwoje, które głównie przygotowuję ja, ale nie ma problemu bo bardzo to lubię. Czasem umawiamy się na randki np. do kina, albo restauracji lub w inne fajne miejsce. Piszemy do siebie liściki i upychamy je w różne miejca np. torebka ze śniadaniem, skrzynka na listy, za wycieraczkę w samochodzie. Robimy sobie drobne niespodzianki, czasem zupełnie śmieszne no ale przynajmniej jest wesoło.Trudno mi powiedzieć czy robimy to specjalnie by uchronić się przed rutyną, raczej z potrzeby serca, i przede wszystkim dlatego, żeby było miło, dodam, że niedługo minie dwa lata naszego wspólnego życia i cały czas jest super fajnie. Odpowiedz Link