pularda 26.04.04, 16:26 Od mojej znajomej, starszej i doswiadczonej kobiety dowiedzialam sie, ze najlepszym lekarstwem na te dolegliwosc jest miod. Nalezy te czesc ciala po prostu smarowac i odrobine nanosic do srodka. Co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no1teresa Re: miod na hemoroidy 28.04.04, 23:10 ja sie ciesze, ze sie tym sposobem z nami podzielilas, dobrze wiedziec teraz sobie dopiero przypominam, ze miod ma duze zastosowanie w celach kosmetycznych i gojeniu ranek to samo dotyczy wyciagu ze stevii - jest naturalnym slodzikiem, odzywka dla trzustki i jednoczesnie wspaniale sluzy skorze, posmarowane nim rany goja sie bez blizn, ktos mi tez mowil o dobrych efektach w smarowaniu nim wykwitow tradzikowych pozdrowienia Odpowiedz Link
grazynagold Re: miod na hemoroidy 06.05.04, 10:00 teresa, ale gdzie można kupić stewię - sadzonki, nasiona lub wyroby Odpowiedz Link
no1teresa Re: miod na hemoroidy 06.05.04, 11:02 plynny koncentrat stevii - przeze mnie nasiona, sadzonki - poszukaj na tym forum, bo juz kiedys o stevii bylo Odpowiedz Link
hawwah22 Re: miod na hemoroidy 25.10.05, 12:50 a co z tym miodem, jaki to ma byc miod, jak czesto trzeba smarowac ?? Odpowiedz Link
niteczka51 Re: miod na hemoroidy 03.11.05, 12:34 witam :))) Spróbowałam ?/I REWELACJA ..pomogło..nakładam to co 2-3 dni po wieczorowej tolaecie .Uzywam natularnego miodu lipowego.Nie wiem jak innym ale mnie pomoglo :)).WIELKIE DZIEKI PULRDO ZA TEN POST :)))))))) POzdrawiam niteczka Odpowiedz Link
fiosna Re: miod na hemoroidy 04.12.05, 20:47 mozna kupić czopki propolisowe w sklepach zielarskich, pomga również smarowanie olejkiem rokitnikowym Odpowiedz Link
iskial Re: miod na hemoroidy 06.12.05, 19:48 Witam mnie pomaga maść nagietkowa z apteki obojętnie jakiego producenta byle była tłusta po umyciu smaruję głeboko i wszystko przechodzi pozdr. Odpowiedz Link