Dodaj do ulubionych

Jaka lodówka do 2500 PLN?

IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 21:58
Cześć,niech się ktoś wypowie..szukam lodówki wolnostojacej, dużej,z zamrażalnikiem na dole takie standard rodzinny.Ostania Indesit padł po 4 latach (sic!)..Teraz im więcej czytam opinii tym mniej wiem..pomocy :)
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 06.01.11, 17:02
      Praktycznie jakakolwiek marke sprawdzasz, znajdujesz rady nie kupuj. Ja postanowilam sobie, ze kupie nowa lodowke w styczniu i tez jestem przerazona. Mieszkam we Wloszech, wiec mam kolejna marke na nie: Indesit. Nie licze na to, ze nowa bedzie dizalac 20 lat / jak poprzednia /, ale np. 4 lata to moim zdaniem bardzo krotko / a wiele osob ma problemy po 2 latach /.
      Jutro ide do zaprzyjaznionego sklepu na rozmowe :).
    • mruwa9 Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 07.01.11, 12:40
      tinyurl.com/2vnqc2v
      Wybierz cos Boscha, Siemensa, Miele, raczej sie nie zawiedziesz. Wybor jest bardzo duzy. U nas 10-letni siemens wyglada i sprawuje sie jak nowy. Bosch takoz (choc nieco mlodszy). Wybor modelu to kwestia gustu i preferencji.
    • vranix Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 08.01.11, 18:34

Liebherr.
    • linn_linn Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 15.01.11, 11:25
      Ja wlasnie sie zdecydowalam na Boscha / mieszkam we Wloszech, wiec o zl, nie ma mowy :) /. Dlugo nosilam sie z podjeciem decyzji i mam nadzieje, ze jest sluszna. Podobno u Boscha nawet przelozenie drzwi jest prostsze. "Chodzi" cichutko: nawet stojac w drzwiach kuchni musze sie wsluchac, czy to jej odglos. Zrezygnowalam z obudowy, ale wolnostojaca jest chyba lepszym rozwiazaniem.
    • annna_86 Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 19.01.11, 15:29
      ja mam samsunga, ale nie jestem super zadowolona, ale w sumie my wydaliśmy 1700 zł, za 2500 naprawdę można kupić coś dobrego, dla mnie najważniejsze żeby była cicha i miala nofrosta... moja nie okazala sie cicha...
      • linn_linn Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 20.01.11, 15:22
        Mnie powiedziano, ze lodowki no frost sa glosniejsze. Ja jednak po 20 latach posiadania no frost nie chcialam znowu wracac do odmrazania. Wybralam wiec ten sam rodzaj po raz drugi, tym razem Boscha i musze powiedziec, ze prawie jej nie schlychac. Czesto mam watpliwosci i musze sie wsluchac.
    • Gość: Rysiek Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.03.11, 12:09
      a ja proponuję AEG sam kupiłem taką z drugiej ręki i hula mi już 8 lat w tamtych latach wydałem podobne pieniądze i była to super super nowość
      • sniezynka22 Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 30.03.11, 23:42
        Im większy wybór tym trudniej wybrać, niby lodówka to podstawowy sprzęt wkażdej kuchni, a często musze się zastanawiać, czym faktycznie sugerować się przy zakupie????
        • linn_linn Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 31.03.11, 07:42
          Juz pisalam o wybranym przeze mnie Boschu: tani nie jest, ale jestem bardzo zadowolona. Prawie jej nie slychac, zadnych problemow i mam nadzieje, ze dlugo tak bedzie.
    • sniezynka22 Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 26.04.11, 19:41
      Jeśli mogę coś doradzić osobom planującym kupno lodówki, zwróćcie baczną uwagę, czym jest uszczelniana, bo tylko w dobrze szczelnych lodókach jedzenie jest dłużej świeże. Wiadomo, że jak sie otwiera lodókę, to powietrze i tak się dostanie, ale przez zamknięte drzwiczki też może dochodzić i szybciej rozkładać żywność.
    • madopar50 Re: Jaka lodówka do 2500 PLN? 29.11.14, 11:09
      ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka