Gość: pp IP: *.dialog.net.pl 10.10.11, 17:32 Czy w kuchni musi być okap ? Czy sa jakieś mega ciche ? i na jakiej wysokości powinny być nad płytą/gazówką ? czy są jakieś wysuwane ?wąskie/płytkie? pp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiak Re: Okap-musi byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 13:21 > Czy w kuchni musi być okap ? Nie musi, niektórzy mają a i tak nie używają. > czy są jakieś wysuwane ?wąskie/płytkie? są, są to tz teleskopowe lub do zabudowy o koapach mega cichego to chyba nie ma jeśli chodzi o teleskopowe Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.jolka.1 Re: Okap-musi byc? 18.10.11, 21:30 Ja sobie nie wyobrażam kuchni bez okapu. Sprzęty są różne -od kilkuset złotych po kilka tysięcy czy nawet więcej ;) Ja mam coś po środku, taki okap Globalo. Jakoś naprawdę dobry, bardzo cichy w porównaniu do okapu, który miałam wcześniej. I fajnie prezentuje się w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Okap-musi byc? 19.10.11, 14:17 Moim zdaniem nie musi, zwłaszcza jeśli w kuchni jest okno. Teraz mam (kuchnia w aneksie), ale używam kilka razy na rok. W nowej kuchni na pewno nie będę mieć. Jeśli miałabym kupować okap, to na pewno nie tradycyjny, tylko ewentualnie coś w tym stylu: www.ikea.com/pl/pl/images/products/nutid-hf-wolnowiszacy-okap__73752_PE190515_S4.jpg arch.blox.pl/resource/starextractorhoodelicadrcookerhoods_okap_elica_it.jpg Odpowiedz Link Zgłoś