Gość: Mariano IP: *.unused.atman.pl 30.12.11, 13:53 Wszystkim odradzam współpracy z firmą Profiss, oferują garnik w kosmicznych cenach 4 razy więcej jak w Niemczech!! Ta firma to kpina, typowi naciągacze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara38 Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 19:07 Witam!! Ostrzegam wszystkich,żeby nie dali się naciągnąć tak jak ja. Firma wydzwania po domach twierdząc ,że nasz numer został wylosowany i wygraliśmy wycieczkę i uroczystą kolację dla czworga.W rzeczywistości pokaz kosmicznie drogich garnków i marny obiad.Szybkie pranie mózgu ,natychmiast należy podpisać umowę (prosiłam o to bym mogła przemyśleć decyzję) ,ale nie!!! Tylko dziś trzeba dokonać formalności bo oni są tylko dziś.jutro już takiej okazji nie będzie.w konsekwencji 5500 zł spłacałam przez dwa lata .Za to dostałam cztery garnki i blender gratis za szybką decyzję. No i oczywiście wydrukowany obrazek z hotelem ,ale jeśli chcesz w nim sobie odpocząć to musisz sobie za ten pobyt zapłacić.garnki miały mieć gwarancję przez 2lata, a przedstawiciele twierdzili ,że są nie do zniszczenia i co najmniej 25 lat będą wyglądały jak nowe . Po dwóch latach wyglądają koszmarnie(powydzierane dno ),pomimo że używam drewnianych mieszadeł. Wcale nie spełniają tych wspaniałych funkcji , które były prezentowane na pokazach.Oni są szkoleni pod kontem prania mózgu ludziom. Nie mogłam garnków reklamować , ponieważ telefon nie odpowiadał.Ludzie nie dajcie się omotać,.szkoda kasy.NIE POLECAM!!!TO OSZUŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.14, 10:10 A ja mam te garnki chyba z 3 lata i wszystko jest OK. W robocie obluzowala mi się natomiast końcówka, zadzwinilłam, bo myślałam ze trzeba bedzie reklamowac, ale pan mnie poinstruował jak to skorygować i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti wawa Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.centertel.pl 05.06.14, 16:18 Ja mam ponad rok ten taki duży kwadratowy rondel. Kupiłam w zestawie z blenderem. Obie rzeczy bez zarzutu póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.play-internet.pl 05.06.14, 20:22 Ja sobie zamówiłam w niedziele zestaw indukcyjny. Już nie mogę się doczekać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.centertel.pl 09.06.14, 17:57 A jak czyścicie te naczynia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda konserwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.14, 09:10 Ja szczerze mówiąc nie skupiam się na jakichś specjalnych rytuałach. Myję je jak wszystkie inne. Czasem wystarczy tylko przepłukać jeszcze gorącą patelnię wodą i przetrzeć papierowym ręcznikiem, a niekiedy jak robi się jakiś sos no to już nie ma wyjścia - musisz użyć płynu do naczyń. Zawsze myję miękką stroną gąbki, ale to nie tylko te naczynia, tylko wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita1978 Re: konserwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.14, 11:30 Ja też normalnie myję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.14, 10:03 Nie mogę się skontaktować z firmą profiss z Bielsko Białej. Pani się to udało. Proszę powiedzieć jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.play-internet.pl 31.10.14, 12:13 firma ogłosiła upadłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 18:28 Firma PROFISSTRADE ogłosiła upadłość. Teraz Prezes tej firmy otworzył nową firmę GUSTUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLeFka Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 22:25 teściowa została wmiksowana w pokaz, zaciągnęła również teścia, męża i mnie o zgrozo. pokaz na 17:50, niestety chwilę po posiłku (o 19:30) musieliśmy się zmywać bo nikt nie uprzedził że "kolacja" będzie trwać duuużo dłużej. a kilkumiesięczne dziecko czekało żeby je rodzice wykąpali i spać położyli bo przecież nie miał ich kto poinformować że "kolacja z wręczeniem bonu na pobyt w zakopanem" będzie trwać kilka godzin... mina pana prowadzącego na tekst że musimy wychodzić, bo dziecko- BEZCENNA :D zaprezentuję- :O hehehe. trudno, teściowej nikt nie mówił nic o prezentacji tylko o kolacji na 17:50 więc bez poczucia winy opuściliśmy wykład o zdrowej żywności i wszyscy udaliśmy się do domów. co najważniejsze- baaardzo przypadły mi do gustu przepisy prezentowane przez prowadzącego na pokazie. do tego stopnia że wymogłam i wyprosiłam na mężu mym kochanym zakup blendera, ale już w rozsądnej cenie. po długich poszukiwaniach, porównaniu cen, specyfikacji i opinii, kupiliśmy blender. blender znanej firmy, w znanym markecie. za sumę osiągalną dla nas. I tu nowinka!!!!!!!!! PROSZĘ PAŃSTWA, ZUPĘ OGÓRKOWĄ ROBI TAK SAMO DOBRĄ JAK TEN CZERWONY ZA DUŻĄ KASĘ!!! ^^ jestem meeeeeega zadowolona z mojego blendera za 200 PLNów:D pozdrawiam wszystkich rozsądnych- za rozwagę i pana prowadzącego- za fajne pomysły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLeFka Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 22:31 nie odpowiada kraj to z niego spadaj- prosta sprawa. nie rozumiem tylko po co takie wulgaryzmy, a w zasadzie jeden wulgaryzm. ale widać że zarówno w kwestii zasobu słownictwa jak i zasobu intelektualnego autor jest mocno ograniczony więc... jeszcze raz: bajo z tego krajo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.14, 15:33 Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. Dzwonię od kilku dni i nikt nie odbiera telefonu. Wysłałam dwa e-maile, na razie bez odpowiedzi, jeszcze trochę poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
dankajah4 Re: Firma Profiss-odradzam!! 14.08.14, 11:56 Od kilku dni próbuję się dodzwonić do Profisstrade. Bezskutecznie, nikt nie odbiera telefonu. Na dwa wysłane e-maile też nie dostałam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lester Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 23:36 > Od kilku dni próbuję się dodzwonić do Profisstrade. Bezskutecznie, nikt nie odb > iera telefonu. Na dwa wysłane e-maile też nie dostałam odpowiedzi. Zgłosili upadłość - bankruci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.14, 17:09 Witam! Niestety potwierdzam wypowiedzi poprzedników co do nieodbieranych telefonów przez Firmę Profiss, zresztą żadna forma kontaktu od prawie dwóch miesięcy nie powiodła się. Na początku lipca wysłałam patelnię gdyż odpadł mi kawałek "niezniszczalnej" powłoki diamentowej, po namowie przez pracownika biura obsługi klienta niestety wysłałam patelnię licząc że zostanę, rzetelnie i poważnie potraktowana niestety do dnia dzisiejszego nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Patelnia przepadła, tak jak prawdopodobnie felerna Firma Profiss, a ja pewno jak nie jedyna zostałam oszukana. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Firma Profiss-odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 14:11 Czy ktoś kontaktował się z firmą? Nie odbierają telefonów....... Ciekawe gdzie można dokupić pokrywkę do tych ,,cudownych" garnków? Dożywotnia gwarancja, ciekawe gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś