Dodaj do ulubionych

kuchenka ceramiczna

10.11.12, 00:07
Witam,

jeszcze jedno pytanie. Na co warto zwracać uwagę przy kupnie kuchenki ceramicznej? Mam oczywiście swoje zasady (tzw. specjalne funkcje jak ta do pieczenia pizzy mnie nie specjalnie podniecają, infragrille czy inne bajery). Jako osoba z natury skąpa mam na oku w miarę tanią kuchenkę bez udziwnień, 8 programów, zegarka. Ale może macie jeszcze inne wskazówki?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: jagoda Re: kuchenka ceramiczna IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 14:46
      Myślę, że ważne, przynajmniej dla mnie są pola rozszerzone, dobra, przydatna funkcja. Jeśli chodzi o piekarnik to dla mnie ważny jest rożen, nie mylić z grillem, bo bardzo lubimy kurczaka z rożna.
      • Gość: jagoda Re: kuchenka ceramiczna IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 14:51
        Acha i dodam, że nigdy, nigdy nie kupiłabym już kuchenki, która ma emalię samoczyszczącą. Nigdy nie wyczyści plam, które powstają wskutek wykipienia ciast, tłuszczu, owszem osad się wypali, ale pozostaje bardzo brzydka plama, nie da się tego wyczyścić, bo nie można tego "traktować" niczym ostrym.
        • znana.jako.ggigus dzieki za info 10.11.12, 14:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka