Gość: ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:59 Ile powinna miec mocy? Niedawno kupiłam o mocy 700W i nie wychodzą mi gofry Myslicie ze jest za słaba? Tak miałam ochote na gofry....:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: gofrownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:42 prosze doradzcie mi coś bo nie wiem czy w ogóle jest sens próbować piec gofry z innego ciasta Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_g Re: gofrownica 07.07.05, 11:37 Nie mam jeszcze gofrownicy więc chętnie poznam opinie innych forumowiczów A co do przepisów - z tego forum ściągnęłam w sumie 8 stron z przepisami na gofry: z drożdżami, na proszku do pieczenia, kakaowe, cynamonowe nawet ziemniaczane. Sprójuj - nic nie tracisz. Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: gofrownica 07.07.05, 13:18 miałem kiedyś gofrownice i za każdym razem gofry wychodziły takie że w smaku nie różniły się od naleśników. Nawet jeśli przesadzam to nie wiele :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gofrownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:08 1200W - gofrownica marki dezal mam od 4 lat i gofry są rewelacyjne; inne gofrownice niech się schowają! wcześniej miałam o mniejszej mocy zakupioną w mediamarkecie [chyba philipsa, ale głowy nie dam] i wychodziły gumowe naleśniki, nie chcieli oddać kasy więc zamieniłam na inny sprzęt agd a dezala kupiłam gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: gofrownica IP: *.wroclaw.mm.pl 07.07.05, 19:11 Pierwszy raz słyszę o takiej firmie "dezal". Popytam w jakimś Euro AGD. A czy mogę prosić o przepis na twoje gofry? I mam jeszcze pytanie odnośnie reklamacji tamtej gofrownicy? Moi znajomi "poskarżyli" się w sklepie, ze gofry wychodzą byle jakie, ale pani stwierdziła, ze to kwestia smaku i upodobania i przepisu. Nie było mowy o wymianie sprzętu czy o zwrocie pieniędzy. Jednym słowem reklamacja bezzasadna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gofrownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:39 www.dezal.com.pl/ kupiona w jakim[ polskim sklepie dawnego typu "dom towarowy centrum"; widzialam te| w innych tego typu sklepach agd; pani w mediamarkecie która doradzala w sprawie zakupu gofrownicy "na ucho" powiedziala zeby szukac dezala i |e oni kiedys mieli ale to byBo dawno cena ok 120-150 zl [wcielo mi polskie literki] polecam goraco w moim mie[cie na tzw "ryneczku" "od zawsze" sprzedaja gofry i robia je wlasnie w tych maszynach Odpowiedz Link Zgłoś
buszka1 Re: gofrownica 07.07.05, 18:07 gwarancja dobrych, chrupiacych gofrow to gofrownica o mocy co najmniej 1000W Odpowiedz Link Zgłoś