wojtus-fajny 15.12.06, 15:30 Szukam dużej brytfanki. W sklepach można kupić jedynie max 38 cm. Taką już mam ale chciałbym móc przyrządzić też dużą gęś czy indyka. Może wiecie gdzie można kupić? Pozdrawiam przedświątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Duuuża brytfanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:31 A zmieści się do piekarnka większa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Duuuża brytfanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:34 A mozna kupić w sklepach z wyposażeniem dla gastronomii np. rist, stalgast.- sprzedają detaliczne ilosci. Zajrzyj też do makro, jak masz u siebie. tylko najpierw pomierz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus-fajny Re: Duuuża brytfanna 18.12.06, 08:38 Ha! Celna uwaga. Pomierzyłem sobie piekarnik i faktycznie większa chyba się nie zmieści. A ja tyle się naszukałem, Dziękuję! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Duuuża brytfanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 09:18 bardzo proszę:) Mądry Polak po szkodzie, mam formę do chleba tostowego, która mi sie nie mieści do piekarnika:( Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus-fajny Re: Duuuża brytfanna 18.12.06, 23:45 No to zaczynam szukać większego piekarnika! Przecież ci jankesi muszą jakoś piec te swoje indyki! Czy ktoś spotkał się z większymi piekarnikami? Odpowiedz Link Zgłoś