Gość: makak IP: *.autocom.pl 25.12.06, 13:40 czy ktoś z was uzywa takiego piekarnika? jak to sie sprawdza w używaniu? może lepiej kupić osobno piekarnik i mikrofale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orchid11 Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: 213.17.223.* 26.12.06, 23:29 zapomnij...albo piekarnik albo mikrofalówka. najwet najlepsze tego typu sprzęta się nie sprawdzają. lepiej kupić osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lillyrose Re: piekarnik z funkcją mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 09:47 Witam. Urządzam kuchnię od zera i wybrałam opcje solo.Nosiłam się z zamiarem kupna osobno,ale dużo by o tym pisać.Zainwestowałam w porządny piekarnik i porządne micro.W moim domu używam piekarnika tradycujnie na dłuższych pieczeniowych dystansach i mikro do rozmrażania,podgrzewania i szybkich śniadań dzbanek z mlekiem podgrzewam i już płatki gotowe,grzanki ciach na stół i dziecko najedzone może zmykać do szkoły.Kiedy przyjdzie miseczka z zupą gotowa jest do samodzielnego podgrzania,a po południu mamcia serwuje drugie danie z piekarnika.U mnie ta opcja jest ok.Jeśli nie lubisz często schylać do tradycyjnie umieszczonego piekarnika,a nie masz możliwości innej wyższej zabudowy zastanów się czy w twojej rodzinie nie ma osób z bólem pleców,być może banalne,ale jeśli często używasz mikro warto z niej korzystać na stojąco. Warto też prześledzić ceny w różnych opcjach.Zyczę udanego trafionego wyboru i warto też pamiętać,ża tylko niektórym udaje się zaoszczędzić na sprzęcie agd i są bezawaryjnie zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś