Gość: Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 11:29 Witam Zamierzam kupic garnki Fagora zestaw 16 set-in podobny do tefala co nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mały Re: Garnki Fagora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 15:38 Hmm czy nikt niezna takiej firmy czy tez nie uzywa takich garnków ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yokimax Re: Garnki Fagora 02.01.08, 16:28 wole tefala, tzn moja dziewczyna. Podobno im cięższe tm lepsze, druga sprawa to grubość dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Garnki Fagora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 21:05 Dzięki Yokimax ale na tefalu sie przejechałem i jego juz w zyciu nietkne a podoba mi sie ten model fagora ze wzgledu na jego odczepiane rączki. Dlatego tez chetnie bym się dowiedział czy ktoś ma już ten model garnków Fagora i jak sie na nich gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Garnki Fagora IP: *.internet.radom.pl 06.01.08, 13:46 jakiś czas temu szukałam kompletu garnków dla siebie. Wertowałam net w te i wewte :). Ale o takiej marce nie słyszałam. Stąd było by moje podejrzenie aby trzymać się od nich z daleka. Są bardzo dobre i w przystępnej cenie gary- np. ELO.Odczepiane rączki mogą być zaletą, ale też wadą (Dość szybko ulegną uszkodzeniu). Poza tym , są w środku błyszczące. A najlepsze są te które są w środku polerowane na mat. I jeszcze jedno. Nie podano nigdzie grubości ścianki. A to bardzo ważne. Im grubsza ścianka i grubsze dno tym lepiej. (potrójne do to min. jakie musi posiadać garnek . W tych gorszych jakościowo garach często następuje rozwarstwienie tego dna - i wtedy gar do wyrzucenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Garnki Fagora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 18:19 Witam Zapozno na jakie inne garnki wczoraj kupiłem ten zestaw garnków Fagora w sklepie www.pomocnicykuchenni.pl, popierwsze dostałem gwarancje na 2 lata i pokazali mi co i jak z garnkami. A co do tego że osądziłaś garnki po zdjeciach jak zrozumialem to jest to Twoj blad gdyz garnki sa ciezkie i grube dno - potrojne. Niebardzo rozumiem czemu akurat garnki maja byc w srodku matowe a nie polerowane, a po drugie ktory sklep podaje grubosc scianki danego garnka? A najwazniejsze mozna je wyjac prosto z lodowki zmienic pokrywke i odrazu wstawic na kuchenke. I co najwazniejsze zajmuja bardzo mało miejsca. Opisze je jak sie sprawuja narazie było tylko jedne gotowanie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Garnki Fagora IP: *.pool.einsundeins.de 06.01.08, 21:50 ja mialam szybkowar , jestem zadowolona, teraz musze kupic nowa uszczelkę i mam nadzieje że garnek bedzie ok. Kupowałam juz kilka lat temu w niemieckim Aldiku, dla mnie naprawde dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly Re: Garnki Fagora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 23:21 Witaj Joanna Ja tez kupiłem pare lat temu szybkowar Fagora i tak samo jak Tobie poszła mi uszczelka i szukałem wszedzie gdzie mogłem po necie po serwisach po sklepeach i nic. A wczoraj jak odbierałem garnki to w sklepie powiedzieli abym albo przyniosł szybkowar albo podal model to sciagna dla mnie z fabryki jak tylko bedzie. I to nazywam dobrym podejsciem do klienta. A sklep nazywa sie Pomocnicykuchenni.pl zadzwon albo napisz do nich maila to Ci powinni odpowiedziec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś