otolka1 09.04.08, 12:47 Co sadzicie o tej marce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otolka1 Re: Whirlpool 10.04.08, 12:16 podbijam temat - czy nikt nie ma doswiadczen zwiazanych z uzytkowaniem AGD tej marki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: Whirlpool 10.04.08, 14:10 ja mam zmywarkę ale od niedawna jak na razie chodzi bez zarzutu ,więcej nic nie mogę powiedzieć;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Whirlpool 10.04.08, 22:43 otolka1 napisała: > Co sadzicie o tej marce? Obchodź sprzęt tej marki szerokim łukiem. Mam oczywiście na myśli nowy sprzęt, a nie ten z przed kilku lat. Tak więc proszę nie zaczynać w taki sposób: moja pralka (albo inna zmywarka) Whirlpool pracuje od kilkunastu lat bezawaryjnie........ To już tylko historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Whirlpool IP: 213.77.33.* 11.04.08, 07:00 Oprócz Miele właściwie wszystko należy omijać łukiem jak napisał zayzayer. Kupno sprzętu dzisiaj to los na loterii. Najlepiej wybrać ten z najdłuższą gwarancją. Akurat whirlpool ją ma. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Whirlpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 07:19 news.webwweb.pl/2,17780,0,Nowe,zmywarki,Hotpoint,Ariston,katalog,2008.html te mają 4 lata gwarancji :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
otolka1 Re: Whirlpool 11.04.08, 09:05 Jak nie Whirlpool to jaki sprzet ze sredniej klasy? I jesli jest taki zly, to bardzo prosze o podanie konkretow... np. jaki sprzet jest najbardziej awaryjny (plyta, lodowka itp) i jakie sa najczestsze awarie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhuy Re: Whirlpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:14 otolka1 napisała: > Jak nie Whirlpool to jaki sprzet ze sredniej klasy? > I jesli jest taki zly, to bardzo prosze o podanie konkretow... np. > jaki sprzet jest najbardziej awaryjny (plyta, lodowka itp) i jakie > sa najczestsze awarie? Skorzystaj z wyszukiwarki.Na temat Whirlpool'a napisano już mnóstwo.Mam podejrzenie,że jesteś przedstawicielem Whirlpool'a i robisz sondaż opinii konsumentów.Świadczy o tym Twoje baaaaardzo szerokie pytanie i wybitnie szczegółowe. Odpowiedz Link Zgłoś
otolka1 Re: Whirlpool 11.04.08, 09:51 > Skorzystaj z wyszukiwarki.Na temat Whirlpool'a napisano już mnóstwo.Mam > podejrzenie,że jesteś przedstawicielem Whirlpool'a i robisz sondaż opinii > konsumentów.Świadczy o tym Twoje baaaaardzo szerokie pytanie i wybitnie szczegó > łowe. Niestety nie jestem przedstawicielem, tylko mloda osoba, ktora po raz pierwszy w zyciu urzada swoje mieszkanie, stad moje konkretne pytania. Oprocz jednego konkretnego wpisu na temat Whirlpoola ('bratu pralke zezarla korozja'), nie znalazlam nic konkretnego w wyszukiwarce - a przegladalam ja przed zalozeniem watku. Dlatego bardzo prosze uzytkownikow tego sprzetu o konkretna wypowiedz, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Whirlpool IP: 213.77.33.* 11.04.08, 09:10 Gość portalu: abcd napisał(a): > news.webwweb.pl/2,17780,0,Nowe,zmywarki,Hotpoint,Ariston,katalog,2008 .html > te mają 4 lata gwarancji :-)))) A Whirlpool kupiony w ikea 5 lat :-). Bosch też daje 5 lat, ale na sprzęt kupiony poza internetem, co jest nie bez znaczenia, bo przepłacasz wtedy kilkaset złotych. W Amica dokupujesz gwarancję za 50 zł/rok do 5 lat max. W sklepie Euroagd można wypupić gwarancję dopłacając do sprzętu 10,15,20% (%chyba?)w zalezności od lat. Wybór więc duży. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: ups IP: 213.77.33.* 11.04.08, 09:11 :-) miało być wykupić. sorki choć też sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś