Dodaj do ulubionych

zmywarka aeg

13.08.08, 18:53
Czy ktoś ma może zmywarkę aeg favorit 44010 vi. Chcę właśnie ją kupić. Jest niewiele droższa od 60010 vi, a ma pobór wody 12 l na cykl. Jednak nigdzie nie ma informacji o tym czy posiada funkcję 1/2 wsadu co jest jednak ważne. Bardzo proszę o informację.
Obserwuj wątek
    • aina40 Re: zmywarka aeg 13.08.08, 23:44
      Mam Electroluxa, a to teraz ta sama firma - zdecydowanie polecam.
      Funkcja 1/2 jest zbędna i nie potrzebnamm, ważniejsze jest temp. 75
      stopni.
    • jacek671 Re: zmywarka aeg 14.08.08, 10:44
      kupiłem zmyware boscha za 2 tyś z wieloma bajerami i jak większość uzywam tylko
      1 programu -eco- , popieram przedmówce 1/2 wsadu jest jak dla mnie przynajmniej
      zbędna , i nie kieruj się opisami bo np. moja w programie eco ma pobierać 12
      litrów wody a bierze od 12 do 18 , im bardziej brudne naczynia tym więcej wody
      musi wziąść i rady na to nie ma, tak to sobie tłumacze , a pozatym 100x wole
      żeby zmywara w tym przypadku wzięła troszke więcej wody i super umyła niż wzięła
      deklarowane 12l a naczynia niedomyte , aha - naczynia u mnie leżą czasami po 2
      dni, brudne jak nieszcząście, zaschnięte i upchane jak pasażerowie w tramwaju w
      godz. szczytu.

a zmywara aeg z tego co czytałem na ceneo/skąpcu to super firma i można brać w
      ciemno.

spojrzałem teraz na ceneo i widze że aeg ma to samo co moja 45m53 tylko bez
      wymiennika ciepła , no i kilka stówek tańsza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka