nacienalamo 14.09.08, 13:17 nigdzie nie znalazłam opinii o lodówkach Sharp,czy są bardziej/mniej awaryjne od innych marek w tym standarcie? Czy ktoś może się pochwalić jakąś wiedzą na ich temat?,będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: lodówki Sharp IP: *.cec.eu.int 18.09.08, 15:14 nalezy sobie odpowiedziec na pytanie, czy firma Sharp jest potentatem sprzetu AGD. Odpowiedz brzmi: nie. Wiec moze lepiej przerzucic sie na cos bardziej popularnego. Bo to i serwis lepszy i modele bardziej sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka85 Re: lodówki Sharp 19.09.08, 00:21 Mam lodówke sharp SJP 47 NBE2 od niecałych 2 lat-przed zakupem szukałam opinii na temat lodówek tej firmy-tez niewiele znalazłam. Raczej uwagi, że mało popularne na naszym rynku i pewnie problem z serwisem. Kupiłam bo szersze, wieksze lodówki innych firm nie mieściły mi się w miejscu na lodówkę, a ta pasowała. Nic jej nie dolega jak dotad,jestem z niej zadowolona, ale 2 lata to raczej krótki czas uzytkowania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
janusz-54 Re: lodówki Sharp 20.12.16, 11:08 Posiadam lodówkę Sharp sjpt690rb i po roku w zamrażarce zaczął pojawiać się lód w okolicach oświetlenia , nie powinien bo system No Frost to wyklucza . Po zgłoszeniu reklamacji i prób naprawy (3razy) stwierdzono że tak ma zostać należy wycierac ściereczką szron i to wszystko. Czyli system No Frost u Sharpa jest inny niż u pozostałych producentów. Żałuję że kupiłem Sharpa , ponieważ poprzednio miałem lodówkę Daewoo przez 10 lat i takich problemów z No Frost nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
injector001 Re: lodówki Sharp 16.01.25, 20:41 Uważam na podstawie problemów z lodówką Sharp, że firma ma klientów w nosie. Po 8 latach przestał działać jeden z 2 agregatów. Ten pracujący prawidłowo schładza jedną z komór zamrażalnika ale przemraża komorę lodówki. Autoryzowany serwis Sharp w Poznaniu po kilku godzinach od zgłoszenia informuje, że nie podejmie się nawet diagnostyki bo do tego modelu Sharp nie dostarcza części. SKANDAL, ODRADZAM ZAKUP LODÓWEK firmy Sharp. Chcą abym kupił nową i stworzył niepotrzebnie duży odpad elektryczny. Odpowiedz Link Zgłoś