farma.iluzji 17.08.14, 13:24 A to tak jak ktoś ma tendencje do oceniania innych ludzi biorąc pod uwagę wygląd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2872 Re: Inność:) 17.08.14, 13:29 w sumie dodałbym do tego nie tylko wygląd, ale ogólnie ocenianie ludzi wg własnych kryteriów. Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Inność:) 17.08.14, 13:35 niestety muszę się tfuuuu z Tobą zgodzić....brak umiejętności dyskusji i brak szacunku dla czyjegoś zdania króluje ostatnio....tylko ja, moje na wierzchu itp.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Inność:) 17.08.14, 13:36 no prosz znowu wygrałem moje schowane, no gdzie na wierzchu ! farma.iluzji napisała: > niestety muszę się tfuuuu z Tobą zgodzić....brak umiejętności dyskusji i brak s > zacunku dla czyjegoś zdania króluje ostatnio....tylko ja, moje na wierzchu itp. > ... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Inność:) 17.08.14, 20:17 troche tych wiosen na garbie juz ma..wg niektórych "fanów lat w metryce" powinien być w garniturze, lub koszulach w kolorze ciemnym, nobliwy i zgodnie z latkami dziadkowaty?! pare dni temu przez moja wieś przejeżdżali motocyklisci, gdzies na zlot jechali...i wiekszosc w wieku ..statecznym. Panowie, panie..piekne motocykle, ubrani w skóry... pasja Odpowiedz Link