krimhilda 05.01.08, 13:41 Ile obecnie nadan i co sadzicie o tym imieniu? Znacie jakas Klementyne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia78 Re: Klementyna 05.01.08, 14:30 ja znam dwudziestoparoletnią Imię nawet mi się podoba choć nie nazwałabym tak córki Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Klementyna 05.01.08, 14:55 Dane na temat liczby nadań są w tym poście. Imię mi sie podoba, znam b. sympatyczna Klementynę około 30-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Klementyna 05.01.08, 17:16 Coś dziś mam same zwierzęce skojarzenia... Klementynka to imię białej myszki mojego Taty (z czasów jego "burzliwej młodości"). Ale mam z tym imieniem same sympatyczne skojarzenia i mogłabym tak nazwać... może nie córkę - ale wydaje mi się, że to świetne imię dla porcelanowej lali. Podoba mi się - krótko mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikuś Re: Klementyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:52 Ja tez mam zwierzęce skojarzenia. Tak ma na imię moja suczka, żółw koleżanki i kotka innej koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Klementyna 07.01.08, 22:52 Klementyna brzmi fajnie , tylko mam problem z wymysleniem zdrobnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Klementyna IP: *.nat.tvk.wroc.pl 08.01.08, 01:22 Imię bardzo mi się podoba, a zdrobnienie to chyba Tyna, Tynka, Tynia Odpowiedz Link Zgłoś