Dodaj do ulubionych

muminek....

08.03.06, 18:55
akurat skonczylam pisac, i co widze twoje marne wypociny ,zaloze sie ze
jestes kompletnym laikiem jezeli chodzi o problemy o ktorych sie tutaj pisze
wogole 1 raz widze Cie na forum, i mysle ze komus chcesz wysuzyc przysloge
tym mailem ,rownie dobrze mozesz pisac w imieniu Ragazzy -to gratuluje
takiego meza obym sie mylila i spadaj z tego forum jak cie nie dotyczy
ZEGNAM!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • muminek25 Libra 08.03.06, 19:31
      Nie ty decydujesz kto może pisać na forum a kto nie. Jak ci się nie podoba
      temat to go nie czytaj.
      Ale o czym ja mówię- tobie się nic nie podoba. Do każdego się jedynie
      przypieprzasz.
      O co ci chodzi tego nie wie nikt. Z twych bełkotliwych wypowiedzi wiele się nie
      da zrozumieć.
      Wiesz co, żałuję twego dziecka, ze ma chorą matkę- ale chorą na umyśle. Ale obym
      się mylił... może nie jest z tobą aż tak źle. Tylko przydałby ci się kubeł
      zimnej wody na łeb. I to niejeden.
      • libra72 Re: Libra 08.03.06, 19:56
        jestem pewna juz ze jestes podstawiony, to jest forum dotyczace chorb jelita ,a
        ty zapewne go nie masz ,wiec radze dobrze odczep sie od mojej osoby a tym
        bardziej mojego dziecka , jak widac twoja polowica potrzebuje zeby ktos ja
        trzymal za reke bo jest rozchisteryzowana panienka ,tak mi to wszystko wyglada,
        i radze Ci skoncz z ta rola obroncy ,bo jestes cholernie zalosny ,....no coz
        odez w stol a norzyce sie odezwa....
        • muminek25 Libra Libra Libra Libra Libra Libra Libra Libra 08.03.06, 21:38
          A skąd ty możesz wiedzieć na co jestem chory skoro mnie nie znasz?
          Może mam IBS, a może nie mam.
          Ty za to oprócz problemów trawiennych masz także poważne problemy umysłowe.
          Czyżbyś tego jeszcze nie zauważyła? Bo na forum widzą to wszyscy.
          I popracuj nad ortografią.
          • libra72 Mow za siebie kretynie!!!!!!!!!!! 08.03.06, 22:17
            Posluchaj czlowieku nie robia na mnie wrazenia twoje glupie wypowiedzi, ale nie
            zycze sobie abys zwracal sie w moim kierunku, podszywasz sie pod chorych ludzi,
            a w gruncie rzeczy jestes jeszcze glupim gowniarzem skoro masz takie myslenie,
            ale zycie z pewnoscia cie doswiadczy...,masz szcescie ze trafiles na to forum,
            bo na innym nie zostawiono by na tobie suchej nitki, tacy jak ty sa wyjatkowo
            nie lubiani, ale starzy bywalcy ibsu nie zagladaja, a i nie ma komu pisac ,za
            to jest pare infantylnych panienek ...., i zeby bylo jasne wara od mojej osoby
            po raz 2 ZEGNAM!
            ps. pozdrow zone i nie boj sie gazow one nie zabijaja
    • enterol250 TO FORUM DOTYCZY IBS 09.03.06, 09:33
      co tu robi ten watek? prosze o rozwage (wszystkich).

pozdrawiam jelita,
      ent.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka