drimgerl 15.09.07, 20:19 Czy Macie też czasem bóle pod prawym żebrem? Mi się ostatnio tu przeniosło z dolnych części brzucha. Zastanawiam się, czy to nie ma jakiegoś związku z wątrobą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdak75 Re: Pytanie do jelitowców... 15.09.07, 21:27 ja też tak mam , i to dośc często , i tez sie zastanawiam czy to nie problemy z watroba bądź z drogami żółciowymi bo woreczka juz nie mam :) a możesz opisac te bóle, bo moje są takie jakby kłujące , i takie jakby ktos mi placem wiercił w tej watrobie, pieczenie , szczypanie nie umiem tego dobrze okreslić. Pozdrawiam Magdak75 Odpowiedz Link
drimgerl Re: Pytanie do jelitowców... 15.09.07, 23:10 to jest taki ból-kłucie, tak jakby jakaś taka kolka. Taki ucisk. Miałaś kamienie w woreczku? Odpowiedz Link
magdak75 Re: Pytanie do jelitowców... 16.09.07, 21:48 miałam, obawiam sie że byc moze teraz mam w przewodach i stąd ten ból, pozatym ja mam zawęzone przewody w jednym miejscu Odpowiedz Link
iso1 Re: Pytanie do jelitowców... 17.09.07, 07:49 Też miałem takie kłucia. Z czasem one się nasilały i były coraz częstsze. Ale wtedy miałem "myślenice" i zastanawiłem się co to jest ? Po leczeniu antydepresantami wszystko minęło. Już zapomniałem co to są jelita. Odpowiedz Link
sis72 Re: Pytanie do jelitowców... 17.09.07, 10:49 a u mnie jest troszkę jakby na odwrót - tzn cały czas miałam bóle pod prawym podżebrzem, a teraz się przenoszą na inne "rejony". Gastrolog pokazał mi rysunek jelita grubego - właśnie pod tym prawym żebrem się ono tak pięknie zawija i może tam boleć jak najbardziej! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link