Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[ot] Podziękowania

27.11.05, 08:47
    Dziękuję serdecznie Kładkowi, za to, że nam otworzył drzwi w momencie gdy już
    zamarzaliśmy. Uratował nam tym życie, tzn. Qbamowi i mnie. Reszta grupy miała
    ubaw, a my zamarzaliśmy, oczywiście prowodyrem był Skeler (żeby go obesrało,
    ptactwo domowe, za takie pomysły).
    Nie piszę szczegółów, bo nie są potrzebne. Obiecałem Kładkowi, że mu
    publicznie podziękuję.

Cosmit
    gg2923475
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: [ot] Podziękowania 27.11.05, 10:28
        cosmit napisał:

> Dziękuję serdecznie Kładkowi, za to, że nam otworzył drzwi w momencie gdy już
        > zamarzaliśmy. Uratował nam tym życie, tzn. Qbamowi i mnie. Reszta grupy miała
        > ubaw, a my zamarzaliśmy, oczywiście prowodyrem był Skeler (żeby go obesrało,
        > ptactwo domowe, za takie pomysły).

Wszystko przez te papierosy ;-P Udowodniono już, że powodują raka, impotencję,
        choroby serca, a teraz do pokaźnego grona tych chorób dochodzi też grypa. Ja
        jednak proponowałbym podjąć próbę rzucania... wspólnego, Masowego nawet ;-)
        • pimpf101 Re: [ot] Podziękowania 27.11.05, 17:51
          co do tych prób rzucania to ja rzucam.... i to jakieś 10-15 razy dziiennie ;)
          • roweroraffi Re: [ot] Podziękowania 27.11.05, 21:25
            pimpf101 napisał:

> co do tych prób rzucania to ja rzucam.... i to jakieś 10-15 razy dziiennie ;)

Ale to nie o próbowanie chodzi a tym bardziej nie o ilość prób na dzień, tylko o
            rzucenie RAZ ale za to na zawsze :-)
      • kladek Re: [ot] Podziękowania 27.11.05, 18:10
        Cosmit nie ma za co ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka