beata32 08.02.05, 10:39 Wybieracie się? My mamy ambitny plan pojechania na tydzień z dziećmi w góry. Maciuś - będzie się uczył jeździć na nartach ... zobaczymy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolajek10 Re: Ferie? 08.02.05, 11:16 Ja też wyjeżdżam z moimi chłopcami. Bez męża niestety. Jadą za to z nami moi rodzice i dzięki temu mam nadzieję, że uda mi się trochę poszaleć ze starszym synem na nartach. Wprawdzie mam mały problem z kręgosłupem, bo coś mi pyknęło jak się schylałam, ale idę dziś do ortopedy i mam nadzieję, że będzie dobrze. Mój Micio pierwszy raz wyruszy na narty chyba za 2 lata. Jestem ciekawa jak to będzie, takie małe dzieci zwykle szybko się uczą. Mój starszy syn zaczął jeździć dopiero w wieku 8 lat i też po jednym sezonie radził sobie bardzo dobrze. Życzę Wam miłego wyjazdu! Może spotkamy się gdzieś na stoku? Odpowiedz Link
emilkaq Re: Ferie? 08.02.05, 15:47 U nas w pracy szczyt sezonu, nie ma szans na urlop:( Ale Wam zyczę Wam super pogody i udanej zabawy na stokach Odpowiedz Link
beata32 Re: Ferie? 10.02.05, 15:13 nie dziękujemy ... :D na razie Adaś mi zachorzał :( - mam nadzieję, że do wyjazdu się wyliże ... trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
alex05012000 Re: jedziemy, ale po "feriach" 10.02.05, 15:39 dopuki dzieci są przedszkolne korzystam z ferii po feriach, jedziemy 6 marca na tydzień, Ola i ja ... oczywiście na narty....pozdrawiam maria Odpowiedz Link