Dodaj do ulubionych

oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym!

23.12.11, 15:54
witajcie,
oddam usztywniacze, dostałam je od koleżanki z naszego forum, nie wiem kto, ale ktoś wykonał kawał dobrej roboty, miękkie, wygodne, łatwo się je zakłada i zdejmuje, więc przy okazji - bardzo, bardzo dziękuję szyjącym!!!
mój mail justyna.kam@gmail.com
pozdrawiam i życzę wam dobrego przedświątecznego wieczoru
Obserwuj wątek
    • pralinkowa dzień dobry 23.12.11, 17:33
      to ja wysłałam Pani te usztywniacze i dlatego też pozwoliłam sobie na odpisanie na Pani post. z tego co Pani napisała usztywniacze sprawdziły się :-) - bardzo mnie to cieszy - tym bardziej, że nawet nie dała Pani znać czy przesyłka (usztywniacze wysłane pocztą) do Pani dotarła i czy jest Pani zadowolona - no trochę dziwna sytuacja, ale... mam nadzieję, że przedmiot, o którym teraz rozmawiamy jeszcze komuś posłuży. pozdrawiam.
      • justyna.kam Re: dzień dobry 30.12.11, 21:55
        pralinkowa, są świetne, jeszcze raz więc, dziękuję
        pozdraiam
    • justyna.kam Re: oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym 30.12.11, 21:59
      usztywniacze lecą jutro dalej,
      pozdrawiam
    • justyna.kam Re: oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym 30.12.11, 22:00
      usztywniacze lecą jutro dalej, ogłoszenie nieaktualne,
      pozdrawiam
      • pralinkowa Re: oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym 31.12.11, 09:45
        jeszcze raz napiszę iż cieszę się, że Ci podpasowałay, ale nie ukrywam, że jeszcze bardziej mnie cieszy iż mogą dalej służyć, że "lecą jutro dalej". pozdrawiam. jakby ktoś jeszcze chciał usztywniacze to mam jeszcze jedną parę więc te również są do oddania :-) - te uszyłam sama :-)
        • majkulka Re: oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym 02.01.12, 12:08
          witam serdecznie , czytałam właśnie o tych usztywniaczach , że są bardzo przydatne . Nasza córeczka ma mieć operacje na koniec stycznia czy ogłoszenie o podarowaniu usztywniaczy jest jeszcze aktualne ?
          • pralinkowa Re: oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym 03.01.12, 09:58
            witam
            tak ogłoszenie jest aktualne. jak jesteś nadal zainteresowana to podaj swój @ - odezwę się do Ciebie - dasz mi adres gdzie ewentualnie mam przesłać te usztywniacze.
            pozdrawiam
    • majkulka Re: oddam usztywniacze i bardzo dziękuję szyjącym 03.01.12, 22:37
      Super , bardzo nam się przydadzą w najbliższym czasie :) marti27@tlen.pl jeśli wiesz komu byłyby potrzebne smoczki rozszczepowe to chętnie komuś damy , w ogóle ich nie używaliśmy , wiem , że na pewno jedne są Saturna . Dziękuje i pozdrawiam
    • furia83 witam!!!Potrzeje ochraniacze na rączki!!!! 31.01.12, 13:55
      Witam!!!Mam operacje syna 29 lutego potrzebuje ochraniaczy może ktoś może mi oddać odsprzedać lub pożyczyć na czas operacji!!!Proszę o odpowiedz!!!
      • pralinkowa Re: witam!!!Potrzeje ochraniacze na rączki!!!! 06.02.12, 17:03
        witaj
        w którym mieście masz operację? bo jeśli w polanicy - to tam pielęgniarki dają ochraniacze na czas pobytu w szpitalu, a później można je od nich odkupić :-) pozdrawiam!
        • furia83 Re: witam!!!Potrzeje ochraniacze na rączki!!!! 09.02.12, 14:26
          Witam my mamy operacje w IMIDZIE w wawie więc musze mieć swoje !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka